Članek
Ekskluzivna preiskava zaupnih dokumentov Pfizerja ugotavlja, da bo cepljenje proti COVID-u povrzročilo množično depopulacijo
Objavljeno Jul 11, 2022

Ekskluzivna preiskava zaupnih dokumentov Pfizerja ugotavlja, da bo cepljenje proti COVID-u povzročilo množično depopulacijo

Avtor The Exposé 10. julij 2022

Cepljenje proti covidu-19 bo povzročilo množično depopulacijo.

To je precej drzna trditev. "Vaša vlada vas skuša ubiti" je še bolj drzna.

Toda na žalost so te drzne trditve zdaj podprte z goro dokazov, večinoma teh dokazov pa je mogoče najti v zaupnih dokumentih Pfizerja, ki jih je bila ameriška Uprava za hrano in zdravila prisiljena objaviti po odredbi sodišča.

Začnimo torej z dokazi, ki jih vsebujejo zaupni dokumenti Pfizerja.

Ameriška  Uprava za hrano in zdravila (FDA) je poskušala za 75 let odložiti objavo Pfizerjevih podatkov o varnosti cepiva proti COVID-19, čeprav je 11. decembra 2020 injekcijo odobrila po le 108 dneh varnostnega pregleda.

Toda v začetku januarja 2022 jim je zvezni sodnik Mark Pittman ukazal, da objavijo 55.000 strani na mesec. Do konca januarja so izdali 12.000 strani.

Od takrat je PHMPT vse  dokumente objavil na svoji spletni strani. Zadnja objava se je zgodila 1. junija 2022.

Eden od dokumentov v izpisu podatkov je 'reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf' . Stran 12 zaupnega dokumenta vsebuje podatke o uporabi injekcije Pfizer Covid-19 v nosečnosti in dojenju.

Zaupni dokumenti Pfizerja razkrivajo, da je 90 % nosečnic, cepljenih proti kovidu, izgubilo otroka

Pfizer v dokumentu navaja, da je bilo do 28. februarja 2021 znanih 270 primerov izpostavljenosti injekciji mRNA med nosečnostjo.

Šestinštirideset odstotkov mater (124), ki so bile izpostavljene injekciji Pfizer Covid-19, je utrpelo neželeni učinek.

Od teh 124 mater, ki so utrpele neželene učinke, jih je bilo 49 ocenjenih kot neresne neželene učinke, 75 pa resnih. To pomeni, da je 58 % mater, ki so poročale o neželenih učinkih, utrpelo resen neželeni dogodek, od krčenja maternice do smrti ploda.

Poročali so o skupno 4 resnih primerih ploda/otroka zaradi izpostavljenosti injekciji Pfizer.

Toda tu stvari postanejo precej zaskrbljujoče. Pfizer trdi, da od 270 nosečnosti nimajo pojma, kaj se je zgodilo v 238-ih.

Toda tukaj so znani izidi preostalih nosečnosti –

V času poročila je bilo skupno 34 izidov, vendar jih je 5 še čakalo. Pfizer ugotavlja, da je bil le 1 od 29 znanih izidov normalen, medtem ko je pri 28 od 29 izidov prišlo do izgube/smrti otroka. To je enako 97 % vseh znanih izidov cepljenja proti covidu-19 med nosečnostjo, ki so povzročila izgubo otroka.

Če vključimo 5 primerov, kjer izid še ni bil znan, je to enako 82 % vseh izidov celjenja proti covidu-19 med nosečnostjo, ki so se končali z izgubo otroka. To je enako povprečju okoli 90 % med številko 82 % in 97 %.

Tukaj imamo torej prvi dokaz, da nekaj ni v redu z dajanjem injekcije Pfizer Covid-19 med nosečnostjo.

Tukaj so smernice, vzete iz dokumenta vlade Združenega kraljestva 'REG 174 INFORMACIJE ZA ZDRAVSTVENE DELAVCE'

Tako so se decembra 2020 vseeno glasila navodila. Na žalost so samo kakšen mesec kasneje vlada Združenega kraljestva in druge vlade po vsem svetu te smernice popravile, da se glasijo takole –

To so še vedno uradne smernice junija 2022 in vodijo do več vprašanj, ki zahtevajo nujne odgovore, če upoštevamo, da so od začetka leta 2021 nosečnicam govorili, da je cepljenje proti covidu-19 popolnoma varno.

Samo pogledati morate stvari, ki so bile ženskam med nosečnostjo naročene, nak se jim izogibajo, preden se jim je povedalo, da je popolnoma varno vzeti poskusno injekcijo in ugotovite, da tukaj nekaj preprosto ni v redu –

  • dimljene ribe,
  • mehki sir,
  • mokra barva,
  • kava,
  • zeliščni čaj,
  • vitaminski dodatki,
  • predelana nezdrava hrana.

To jih je le nekaj, seznam pa je neskončen.

Začnimo torej z razdelkom 'Nosečnost' uradnih navodil. Decembra 2020 je bilo v smernicah navedeno, da "Cepljenje proti covidu-19 med nosečnostjo ni priporočljivo". Le kakšen mesec pozneje so te smernice navajale: 'Študije na živalih ne kažejo škodljivih učinkov na nosečnost itd.'

Oglejmo si torej zadevne študije na živalih.

Preden pa to storimo, je vredno upoštevati, da uradne smernice od junija 2022 navajajo, da je treba "dajanje mRNA cepiva proti COVID-19 BNT162b2 med nosečnostjo uporabljati le, če lahko potencialne prednosti odtehtajo morebitna tveganja za mater in plod". Torej, zakaj je bila, za vraga, vsaka nosečnica po vsej deželi aktivno prisiljena v to, da dobi to injekcijo?

Pfizer in medicinski regulatorji so skrivali nevarnosti cepljenja proti covidu-19 med nosečnostjo zaradi študije na živalih, ki je odkrila povečano tveganje za prirojene napake in neplodnost

Omejena študija o živalih, o kateri govorijo uradne smernice, je dejansko razkrila poročilo o znatni škodi za razvijajoči se plod, vendar so se regulativni organi za medicino v ZDA, Združenem kraljestvu in Avstraliji dejansko odločili odstraniti te informacije iz javnih dokumentov.

Dejansko študijo si lahko v celoti ogledate tukaj in je naslovljena 'Pomanjkanje učinkov na plodnost samic ter prenatalni in postnatalni razvoj potomcev pri podganah z BNT162b2, cepivom proti COVID-19 na osnovi mRNA'.

Študijo so izvedli na 42 samicah podgan Wistar Han. Enaindvajset jih je prejelo injekcijo Pfizer Covid-19, 21 pa ne .

Tu so rezultati študije –

Rezultati števila opaženih plodov, ki imajo presežna ledvena rebra v kontrolni skupini, so bili 3/3 (2,1). Toda rezultati števila plodov, ki so imeli presežna ledvena rebra v cepljeni skupini, so bili 6/12 (8,3). Zato je bila stopnja pojavljanja v povprečju 295 % večja v cepljeni skupini.

Presežna rebra, imenovana tudi dodatna rebra, so neobičajna različica dodatnih reber, ki najpogosteje izhajajo iz vratnih ali ledvenih vretenc.

Kar je torej ugotovila ta študija, so dokazi o nenormalni tvorbi ploda in prirojenih napakah, ki jih je povzročila injekcija Pfizer Covid-19.

Toda nenormalne ugotovitve študije se tu ne končajo. Stopnja 'predimplantacijske izgube' pri cepljeni skupini podgan je bila dvakrat večja kot pri kontrolni skupini.

Izguba pred implantacijo se nanaša na oplojene jajčne celice, ki se ne implantirajo. Zato ta študija kaže, da injekcija Pfizer Covid-19 zmanjša možnosti, da ženska zanosi. Torej se poveča tveganje za neplodnost.

Če je temu tako, kako za vraga so regulatorji zdravil po vsem svetu uspeli v svojih uradnih navodilih navesti, da "študije na živalih ne kažejo neposrednih ali posrednih škodljivih učinkov na nosečnost" ? In kako jim je uspelo izjaviti: "Ni znano, ali cepivo Pfizer vpliva na plodnost"?

Resnica je, da so se aktivno odločili to prikriti.

To vemo po zaslugi zahteve za svobodo informacij (FOI), ki je bila naslovljena na avstralsko vladno ministrstvo za administracijo zdravstvenih terapevtskih izdelkov (TGA).

Dokument z naslovom »Delegate's Overview and Request for ACV's Advice«, ki je bil ustvarjen 11. januarja 2021, je bil objavljen na zahtevo FOI. Stran 30 dokumenta prikazuje 'pregled informacij o izdelku' in poudarja, da jih je treba spremeniti v 'poročilu o neklinični oceni' pred uradno objavo.

Pfizer je zahteval, da se izvedejo spremembe pred nadaljevanjem posodobitve informacij o izdelku.

Nekatere od teh zahtevanih sprememb so bile naslednje –

Ocenjevalec modula 4 je od Pfizerja zahteval, da odstrani njihovo trditev, da "študije na živalih ne kažejo neposrednih ali posrednih škodljivih učinkov v zvezi s strupenostjo za razmnoževanje".

Zakaj?

Ocenjevalec modula 4 je Pfizerju povedal, da se 'kategorija nosečnosti B2' šteje za ustrezno, in zahteval, da doda naslednjo vrsto –

"Kombinirana študija plodnosti in razvojne toksičnosti pri podganah je pokazala povečano pojavnost presežnih ledvenih reber pri plodovih samic podgan, zdravstvenih s COMIRNATY."

Tukaj pa je opomnik, kako se glasi uradni dokument, izdan širši javnosti –

Kategorija nosečnosti je bila spremenjena v 'B1', vključena ni bila nobena vrstica o povečanem pojavu odvečnih ledvenih reber pri plodovih, ampak je bila vključena vrstica, ki je bila zahtevana za odstranitev z navedbo: "Študije na živalih ne kažejo neposrednih ali posrednih škodljivih učinkov glede nosečnosti ... ".

Tukaj je uradni opis kategorij nosečnosti –

To je kar velika razlika med obema kategorijama. Toda dejstvo, da je ocenjevalec modula 4 v celoti menil, da je bila kategorija nosečnosti B2 ustrezna, je zelo vprašljivo, če so navedeni rezultati, kot smo razkrili zgoraj, "neustrezni" in so bile izjemno majhne študije o živalih izvedene za oceno varnosti dajanja zdravila Pfizer Injekcija Covid-19 med nosečnostjo.

Ne samo, da imamo dokaze, da lahko cepivo Pfizer povzroči, da med 82 % in 97 % prejemnikov izgubi svoje otroke, zdaj imamo tudi dokaze, da cepivo Pfizer povzroči povečano tveganje za neplodnost ali prirojene napake.

Že samo oba primera potrjujeta sugestije, da bo cepljenje proti Covid-19 povzročilo depopulacijo. A na žalost se dokazi tu ne končajo.

Zaupni Pfizerjevi dokumenti razkrivajo, da se cepivo proti covidu-19 kopiči v jajčnikih

Druga študija, ki jo je mogoče najti na dolgem seznamu zaupnih dokumentov Pfizerja, ki jih je FDA prisiljena objaviti prek  tukajšnje sodne odredbe, je bila izvedena na podganah Wistar Han, od katerih je bilo 21 samic in 21 samcev.

Vsaka podgana je prejela en intramuskularni odmerek injekcije Pfizer Covid-19, nato pa sta bili vsebnost in koncentracija celotne radioaktivnosti v krvi, plazmi in tkivih izmerjeni na vnaprej določenih točkah po dajanju.

Z drugimi besedami, znanstveniki, ki so izvajali študijo, so izmerili, koliko injekcije Covid-19 se je razširilo na druge dele telesa, kot so koža, jetra, vranica, srce itd.

Toda ena najbolj zaskrbljujočih ugotovitev študije je dejstvo, da se injekcija Pfizer sčasoma kopiči v jajčnikih.

„Jajčnik“ je ena od parih ženskih žlez, v katerih nastajajo jajčeca in ženska hormona estrogen in progesteron.

V prvih 15 minutah po injiciranju injekcije Pfizer so raziskovalci ugotovili, da je skupna koncentracija lipidov v jajčnikih znašala 0,104 ml. To se je nato po 1 uri povečalo na 1,34 ml, po 4 urah na 2,34 ml in po 48 urah na 12,3 ml.

Znanstveniki pa niso izvedli nobenih nadaljnjih raziskav o kopičenju po obdobju 48 ur, tako da enostavno ne vemo, ali se je to skrb zbujajoče kopičenje nadaljevalo.

Toda uradni podatki Združenega kraljestva, ki jih je objavilo javno zdravje Škotske in jih najdete tukaj, ponujajo nekaj zaskrbljujočih namigov o posledicah tega kopičenja na jajčnikih.

Podatki o številu posameznikov, obolelih za rakom jajčnikov, kažejo, da je bil znani trend leta 2021 bistveno višji od leta 2020 in povprečja 2017–2019.

Rak jajčnikov – vir

Zgornji grafikon prikazuje do junija 2021, vendar grafikoni na portalu Public Health Scotland zdaj prikazujejo številke vse do decembra 2021 in na žalost razkrivajo, da se je vrzel še povečala, saj se je število žensk, ki zbolijo za rakom jajčnikov, znatno povečalo.

Kliknite za povečavo

S tem se zaključi naš tretji dokaz. Torej zdaj vemo –

  • Zaupni dokumenti Pfizerja kažejo stopnjo spontanih splavov med 82 in 97 %.
  • Edina študija na živalih, ki je bila izvedena za dokazovanje varnosti dajanja cepiva Pfizer med nosečnostjo, je pokazala povečano tveganje za neplodnost in prirojene napake,
  • in nadaljnji zaupni dokumenti Pfizerja razkrivajo, da se cepivo kopiči v jajčnikih.

Na žalost imamo tudi dokaze, da cepljenje proti covidu-19 poveča tveganje, da bodo novorojenčki žal izgubili življenje, in izhajajo tudi s portala Public Health Scotland 'Širpi vplivi Covid-19'.

Število smrti novorojenčkov je marca 2022 drugič v 7 mesecih doseglo kritično raven

Uradni podatki razkrivajo, da se je stopnja smrti novorojenčkov marca 2022 povečala na 4,6 na 1000 živorojenih otrok, kar je 119-odstotno povečanje glede na pričakovano stopnjo smrti. To pomeni, da je stopnja umrljivosti novorojenčkov že drugič v vsaj štirih letih presegla zgornji opozorilni prag, znan kot „kontrolna meja“.

Nazadnje je bil presežen septembra 2021, ko se je število neonatalnih smrti na 1000 živorojenih povzpelo na 5,1. Čeprav stopnja niha iz meseca v mesec, je številka za september 2021 in marec 2022 enaka ravnem, ki so bile nazadnje običajno opažene v poznih 1980-ih.

Kliknite za povečavo
Vir

Public Health Scotland (PHS) uradno ni objavil, da je sprožil preiskavo, a to naj bi storili, ko je dosežen zgornji opozorilni prag, in to so storili že leta 2021.

Takrat je PHS dejal, da dejstvo, da je bila zgornja kontrolna meja presežena, "pravi, da obstaja večja verjetnost, da obstajajo dejavniki zunaj naključnih variacij, ki so morda prispevali k številu smrtnih žrtev ".

Naš zadnji dokaz, ki podpira potrditev, da bo cepljenje proti covidu-19 povzročilo depopulacijo, prihaja v obliki več podatkov iz resničnega sveta, vendar tokrat iz ZDA.

Cepljenje proti covidu-19 poveča tveganje za spontani splav za najmanj 1517 %

Po podatkih Centra za nadzor bolezni (CDC) Vaccine Adverse Event Database (VAERS) je bilo od aprila 2022 prijavljenih skupno 4113 smrti ploda kot posledice injekcij Covid-19, od tega 3209 prijavljenih proti injekcijam Pfizer.

CDC je priznal, da je le 1 do 10 % neželenih učinkov dejansko prijavljenih VAERS, zato bi lahko bila resnična številka veliko hujša. Če pa te številke predstavimo v perspektivi, je bilo v VAERS v 30 letih pred odobritvijo nujne uporabe injekcij Covid-19 decembra 2020 le 2239 prijavljenih smrti ploda. (Vir)

Nadaljnja študija, ki si jo lahko ogledate tukaj, je pokazala, da je tveganje za spontani splav po cepljenju proti Covid-19 za 1517 % večje od tveganja za spontani splav po cepljenju proti gripi.

Resnično tveganje pa bi lahko dejansko bilo veliko večje, ker so nosečnice ciljna skupina za cepljenje proti gripi, medtem ko so le majhna demografska skupina v smislu cepljenja proti Covid-19 do zdaj.

S tveganjem, da se to spremeni v esej, zaključujemo naše dokaze za danes, vendar jih je še veliko in poskrbeli bomo, da bomo o tem poročali.

Toda z –

  • Zaupni dokumenti Pfizerja, ki kažejo stopnjo spontanih splavov med 82 % in 97 %,
  • Edina študija na živalih, izvedena za dokazovanje varnosti dajanja cepiva Pfizer med nosečnostjo, kaže na povečano tveganje za neplodnost in prirojene napake,
  • Nadaljnji zaupni dokumenti Pfizerja, ki razkrivajo, da se cepivo kopiči v jajčnikih, podatki iz Škotske, ki razkrivajo primere raka jajčnikov, so na najvišji ravni doslej,
  • Nadaljnji podatki s Škotske, ki razkrivajo smrt novorojenčkov, so že drugič v sedmih mesecih dosegli kritično raven,
  • in podatki CDC VAERS, ki kažejo, da je cepljenje proti Covid-19 povečalo tveganje za spontani splav za najmanj 1517 %,

Zdi se, da imamo že več kot dovolj dokazov za potrditev, da bo cepljenje proti Covid-19 povzročilo depopulacijo.

Vir: https://expose-news.com/2022/07/10/exclusive-pfizer-docs-covid-vacccination-depopulation/