Članek
Vsi bi morali biti hvaležni, da je bila vojna z necepljenimi izgubljena ...
Objavljeno Jul 14, 2022

Vsi bi morali biti hvaležni, da je bila vojna z necepljenimi izgubljena

In vsi bi morali poskušati najti neko notranjo hvaležnost za necepljene, katerih vztrajnost in pogum sta cepljenim prinesla čas, da so uvideli, da smo se motili.

Predstavljena slika
Plakat z napisom "Konec cepilnih potnih listov, konec mandatov" je prikazan na shodu pred parlamentom Britanske Kolumbije v podporo konvoju Ottawa Truckers. Shutterstock

Sreda, 22. junij 2022 - 16:24

( LifeSiteNews ) – Če bi bil kovid bojno polje, bi bil še vedno topel od teles necepljenih. K sreči mandati popuščajo in obe strani v vojni se vračata v novo normalnost.

Necepljeni so junaki zadnjih dveh let, saj so nam vsem omogočili, da imamo kontrolno skupino v velikem eksperimentu in da so se izpostavile pomanjkljivosti kovid cepiv.

Necepljeni nosijo veliko bojnih brazgotin in poškodb, saj so to ljudje, ki smo jih poskušali psihično zlomiti, a nihče noče govoriti o tem, kaj smo jim storili in kaj so oni "Znanost" prisilili, da nam razkrije.

Vedeli smo, da ima padec imunosti pri popolnoma cepljenih enak profil tveganja kot pri drugih v družbi – pri manjšini necepljenih – vendar smo jih označili za posebno preganjanje.

Vidite, rekli smo, da niso "naredili prave stvari za splošno dobro" s predajo svojih teles in zdravstvene avtonomije državi.

Številni tako imenovani zdravstveni strokovnjaki in politični voditelji v Avstraliji so priznali, da je bil cilj narediti življenje necepljenih skoraj nemogoče, kar je bilo večkrat pomnoženo s strani kolektivne drhali z bojem na delovnih mestih, med prijatelji in na  družinskih srečanjih.

Danes je gola resnica ta, da nič od tega ni bilo upravičeno. Hitro smo zdrsnili od pravičnosti do absolutne krutosti. Za pritisk lahko krivimo naše voditelje in zdravstvene strokovnjake, vendar mora vsak posameznik v družbi odgovarjati, ker je stopil v dobro zastavljeno past.

Z veseljem smo iskali grešne kozle necepljenih, ker je bilo po mesecih načrtovanih zapor s strani političnih voditeljev, zaslepljenih z oblastjo, dobro imeti nekoga, ki ga lahko kriviš in sežgeš na grmadi.

Verjeli smo, da imamo logiko, ljubezen in resnico na naši strani, zato je bilo necepljenim zlahka zaželeti smrt.

Tisti med nami, ki smo zasmehovali in se norčevali iz necepljenih, smo to storili, ker smo bili v zadregi zaradi njihovega poguma in načel in nismo si mislili, da bodo necepljeni to prebrodili nepoškodovani in zadržke smo spremenili v boksarske vreče. Bonnie Henry, Teresa Lam, Lori Wanamaker, Anthony Fauci, Trudeau in zasedba na stotine drugih v vidnih vlogah morajo odgovarjati za blatenje necepljenih v javnosti in podžiganje jezne drhali na družbenih omrežjih.

Horda, nacisti v maskah in privrženci cepiva so se znašli v zadregi, ko so "stavili" proti necepljenim, ker so imeli mandati samo moč, ki smo jim jo mi dali.

Ni bila podredljiovst tista, ki je končala prevlado velikih farmacevtskih podjetij, Billa Gatesa in njegovih številnih organizacij ter Svetovnega gospodarskega foruma ... Zahvaljujoč ljudem, ki smo jih poskušali osramotiti, zasmehovati, norčevati se iz njih in jih uničiti.

Vsi bi morali poskušati najti neko notranjo hvaležnost necepljenim. Zagrizli smo v vabo, ko smo jih sovražili, saj sta nam njihova vztrajnost in pogum prinesla čas, da smo uvideli, da smo se motili.

Torej, če se kdaj vrnejo mandati za Covid ali katero koli drugo bolezen ali virus, upajmo, da nas bo več budnih in bomo videli, da naraščajočo avtoritarnost ne skrbi za naše dobro počutje in se bolj osredotoča na moč in nadzor.

Vojna proti necepljenim je bila izgubljena in za to bi morali biti vsi zelo hvaležni.

Vir: https://www.lifesitenews.com/opinion/everyone-should-be-thankful-the-war-on-the-unvaccinated-was-lost/

==================================


Joachim Kuhs, Europoslanec