Članek
Vlada Združenega kraljestva potrjuje, da trojno/štirikratno cepljeni predstavljajo 91 % vseh umrlih zaradi covida od začetka leta 2022.
Objavljeno Jul 25, 2022

Vlada Združenega kraljestva potrjuje, da trojno/štirikratno cepljeni predstavljajo 91 % vseh umrlih zaradi covida od začetka leta 2022.

Avtor na 22. julij 2022

Britansko javnost so zadnjih nekaj tednov razburjale nenehne novice o odstopu Borisa Johnsona s položaja predsednika vlade Združenega kraljestva, špekulacije o tem, kdo ga bo zamenjal, in scenariji sodnega dne zaradi dvodnevnega vročinskega vala, ki je zdaj že mimo.

Medtem ko so osrednji mediji pozornost javnosti usmerjali na zgoraj navedeno, je vlada Združenega kraljestva tiho objavila poročilo o smrti zaradi covida-19.

To poročilo razkriva, da je od začetka leta 2022 cepljena populacija predstavljala več kot 9 od vsakih 10 smrti zaradi covida-19 v Angliji in šokantnih 91 % teh smrti je bilo med trojno/četirikrat cepljenimi.

Vladna agencija Združenega kraljestva, znana kot Urad za nacionalno statistiko (ONS), je pravkar objavila podatke o smrtih glede na status cepljenja v Angliji do 31. maja 2022.

Najnovejši nabor podatkov ONS ima naslov »Smrti glede na status cepljenja, Anglija, 1. januar 2021 do 31. maj 2022«, do njega pa lahko dostopate na spletnem mestu ONS tukaj in ga prenesete tukaj.

Tabela 1 najnovejšega nabora podatkov vsebuje številke o stopnjah umrljivosti glede na status cepljenja za vse vzroke smrti, smrti, povezane s Covid-19, in smrti, ki niso povezane s Covid-19. In prav tu lahko ugotovimo status cepljenja vseh, ki so od začetka leta 2022 umrli zaradi Covid-19.

Tako ONS predstavlja podatke za mesec januar 2022 –

Vzeli smo številke, ki jih je zagotovil ONS za vsak mesec v letu 2022, in izdelali naslednjo tabelo, ki prikazuje smrtne primere zaradi covida-19 na mesec glede na status cepljenja v Angliji med 1. januarjem in 31. majem 2022 –

Januarja je bilo največ smrti med cepljenimi in necepljenimi prebivalci v Angliji, in sicer 3914 smrti med cepljenimi in 693 smrti med nečepljenimi. Tu pa se podobnosti končajo, saj lahko vidite, da je razen v mesecu maju od februarja naprej umrljivost med cepljenimi naraščala, med necepljenimi pa padala.

Zadnji grafikon prikazuje odstotek smrti zaradi covida-19 glede na status cepljenja na mesec v Angliji med 1. januarjem in 31. majem 2022 glede na najnovejši nabor podatkov ONS –

Zgornja tabela odlično prikazuje, kako so se stvari iz meseca v mesecu slabšale za cepljene, medtem ko so se iz meseca v mesec izboljševe za necepljene.

Januarja so cepljeni predstavljali 85 % smrti zaradi covida-19, neceljeni pa 15 %. Do marca so cepljeni predstavljali 93 % smrti zaradi covida-19, medtem ko so necepljeni predstavljali le 7 %. Do maja so cepljeni predstavljali 94 % smrti zaradi covida-19, medtem ko so necepljeni predstavljali le 6 %.

Mnogi ljudje morda verjamejo, da je to preprosto zato, ker je po podatkih, ki jih je objavila Agencija za zdravstveno varnost Združenega kraljestva, 50 % prebivalcev Anglije zavrnilo tretji vbod, umrli cepljeni pa so med dvakrat cepljenimi in delno cepljenimi. Toda na žalost se ti ljudje motijo.

Naslednja tabela prikazuje skupno število smrti glede na stanje cepljenja v Angliji med 1. januarjem in 31. majem 2022 in vključuje število med trojno/štirikrat cepljenimi –

Na splošno je bilo do 31. maja 2022 15.113 smrti zaradi covida-19 in šokantnih 13.666 teh smrti je bilo med cepljeno populacijo. Toda kar je še bolj šokantno od tega, je, da je bilo 12.442 teh smrti med trojno/četverno cepljeno populacijo.

To pomeni, da je trojno/štirikrat cepljena populacija predstavljala zastrašujočih 91 % vseh smrti zaradi covida-19 med cepljenimi od začetka leta 2022.

Medtem ko je povečana populacija od začetka leta 2022 predstavljala šokantnih 90 % vseh smrti zaradi covida-19.

Vendar, kot smo dokazali zgoraj, cepljeni z vsakim mesecem predstavljajo večji odstotek smrti zaradi covida-19, in čeprav so maja morda popolnoma upadli, nam zdaj sporočajo, da so s poškodovanimi z virusom Covid-19 spet znatno narasli. mainstream mediji, ki objavljajo idiotske pozive k vrnitvi omejitev Covid-19.

Kar lahko pomeni samo eno stvar, na podlagi podatkov, ki jih je tiho objavila vlada Združenega kraljestva, medtem ko ste bili moteni z odstopom Borisa Johnsona in sončnim žarkom sodnega dne, na tisoč in tisoč trojno/četverno cepljenih ljudi še vedno umira za Covid- 19.

Glede na podatke, ki kažejo, da se dnevne smrti zdaj skoraj ujemajo z domačim prvim valom, ki je marca/aprila 2020 podelil Združeno kraljestvo, je vsekakor videti, da gre za to –

Definicija norosti je, da delaš isto stvar znova in znova in pričakuješ drugačen rezultat. Sodeč po zadnjih pozivih k petemu vbodu, ki naj bi ga dali do jeseni, je videti, da so »strokovnjaki« v Združenem kraljestvu res izgubili svoje frnikole in videli bomo na tisoče smrti med trojno/četverno in petkrat cepljenimi.

Vir: https://expose-news.com/2022/07/22/uk-gov-confirms-91percent-covid-deaths-triple-vaccinated/