Članek
Študije kažejo, da je stopnja plodnosti po cepivih proti covidu-19 strmoglavila po vsem svetu
Objavljeno Sep 02, 2022

Študije kažejo, da je stopnja plodnosti po cepivih proti covidu-19 strmoglavila po vsem svetu

Komentarji Briana Shilhavyja
urednika, Health Impact News

Predstavitev dr. Christofa Plotheja, nemškega doktorja osteopatije, ki je tudi član Svetovnega sveta za zdravje, razkriva najbolj osupljive dokaze doslej, da cepiva proti kovidu povzročajo množične primere neplodnosti, ne samo med ženskami, ampak tudi pri moških.

V kombinaciji z rekordnim številom smrti in invalidnosti med cepljenimi proti COVID-19 so prihodnje posledice tega, kar je to cepivo naredilo človeški populaciji in delovni sili, skoraj nedoumljive.

Te informacije se NE poročajo v korporativnih medijih in sklicevanje nanje pomeni, da bi te večina označila za nekoga, ki daje "dezinformacije".

Predstavitev je bila narejena na Iron Will Report. Spodaj bom vdelal video.

Prikaži opombe:

Christof Plothe je opravil poglobljeno študijo o učinkih 'cepiv' proti kovidu na nosečnice. Njegove ugotovitve so resnično zaskrbljujoče. V samo enem primeru je Univerza v Chicagu pozvala ženske, ki so imele menstrualne nepravilnosti po injiciranju, naj se prostovoljno prijavijo v študijo. Upali so, da bodo našli 500 žensk. Do danes so prejeli preko 140.000 prijav!

Podatki gospoda Plotheja so šokantni. Deli diapozitive svojih grafikonov o številnih učinkih "cepiva", vključno z upadom plodnosti po svetu, kopičenjem lipidnih nanodelcev in koničastih beljakovin v različnih telesnih organih ter dejstvom, da je tveganje za spontani splav pri kovid cepivih več kot 1.500-krat višje kot pri cepivu proti gripi.

Koliko varnostnih študij je bilo narejenih na nosečnicah? (Da si ne razbijate glavo: odgovor je 'nič')

Koliko 'znanstvenikov', ki sodelujejo pri Pfizerjevem preskušanju varnosti, ima delnice Pfizerja? (odgovor je 'vsi')

V kolikšni meri je stopnja rodnosti padla po svetu od začetka uvajanja 'cepiva'?

Ali bi se otroci mater, ki so prejele injekcije, lahko rodili sterilni?

Zakaj niso bile opravljene nobene študije o učinkih lipidnih nanodelcev, za katere je znano, da so strupeni?

 Lipidni nanodelci se v največji koncentraciji zbirajo v reproduktivnih organih. Je to namenoma za povzročanje neplodnost?

Katere druge stranske učinke povzročajo lipidni nanodelci?

 Kako dolgo ostanejo koničasti proteini aktivni (in škodljivi) v človeškem telesu?

Poudarki dr. Marka Trozzija:

  • Nosečnost je trajala 9 mesecev, vendar so bila ta "cepiva" odobrena v samo 108 dneh. Kako lahko trdimo o varnosti v nosečnosti? Običajno odobritev cepiva traja deset let.
  • Nosečnice so bile izključene iz kliničnih preskušanj, vendar so bile injekcije razglašene za varne za nosečnice. Na podlagi nič torej!
  • 270 žensk je res zanosilo med preskušanjem Pfizerja; od teh 238 ni bilo prijavljenih, poročali pa so le o enem normalnem porodu.
  • Za polietilenglikol, ki je sestavni del pegiliranega nanodelca, ki se uporablja za dostavo genskega materiala v človeške celice, je bilo že prej znano, da je fetalni toksin, še preden je bil uveden covid.
  • Študije Moderne in Pfizer-biotech na 44 podganah za samo 42 dni so pokazale podvojitev predimplantacijske izgube nosečnosti in 295-odstotno povečanje stopnje prirojenih okvar. Ni bilo ocene učinkov naslednje generacije in raziskovalci so bili prepredeni z navzkrižjem interesov, ki so ga skušali prikriti.
  • Plodnost zahteva dolgoročne študije. To ni bilo storjeno.
  • Do septembra 2021 so poročali o več deset tisočih menstrualnih težavah pri ženskah po vbodih, z močno krvavitvijo, ki je bila 8000-krat večja od običajne!
  • Japonska študija biološke porazdelitve je pokazala obsežno porazdelitev z visoko koncentracijo v jajčnikih žensk.
  • Potencialni mehanizmi škode za plodnost vključujejo toksičnost pegiliranih nanodelcev, toksičnost koničastih beljakovin, imunski odziv na SP, avtoimunski napad na jajčnike, ki proizvajajo SP, in imunski napad na esencialni reproduktivni protein sincitin-1, ki je strukturno podoben SP.
  • »Cepivo« Moderna uporablja višji odmerek 100 mcg kot Pfizerjev odmerek 30 mcg. Pfizer je ukinil večji odmerek zaradi še večje toksičnosti, moderna pa ga še vedno uporablja.
  • Vbrizgana mRNA pri večini žrtev vztraja 2 meseca in stimulira proizvodnjo koničastih beljakovin s SP, ki traja 15 mesecev. SP poškoduje moške testise z dramatičnim zmanjšanjem spermatogeneze
  • Izraelska študija je pokazala, da sta se število semenčic in plodnost moških zmanjšala že z enim odmerkom, nato pa je bila študija zaključena. Kaj se torej zgodi s ponavljajočimi se odmerki?
  • USA VAERS razkriva množična poročila o težavah z neplodnostjo, ki predstavljajo 95 % vseh poročil o neplodnosti v 30 letih poročanja za vsa cepiva skupaj.
  • Povsod po svetu, povsod, kjer se uvedejo »cepiva«, rodnost dramatično upade devet mesecev pozneje. To je brez primere in vključuje Irsko, Nemčijo, Avstralijo, Združeno kraljestvo, Švico, Švedsko, Kanado, Madžarsko in druge.
  • Najbolj vbrizgane države imajo največje padce rodnosti.
  • V primerjavi s cepivi proti gripi imajo te injekcije 1.500 % večjo povezano stopnjo spontanih splavov.
  • Nekatere študije kažejo, da polietilen glikol povzroča neplodnost naslednje generacije. Morda bodo vbrizgani ljudje imeli sterilne otroke.
  • Potrebujemo dolgoročne kontrole, vendar so farmacevtska podjetja vbrizgala kontrolne subjekte po kratkih študijskih obdobjih in tako odpravila dolgoročne kontrole. Najbližje, kar imamo, so države, kjer so se ljudje najbolj uprli prisilnim vbrizgavanjem.
  • Ustavite cepiva. Prenehajte z zatiranjem ivermektina in spodbujajte varno zdravljenje covida. Ustavite preganjanje zdravnikov, ki so že od začetka znanstveno in etično korektni. Te zdravnike je treba oprostiti in vrniti k služenju ljudem, ki nas zdaj potrebujejo bolj kot kadar koli prej.
  • Dr. Plothe raziskuje možnost dedovanja te genetske modifikacije ljudi za proizvodnjo strupenih virusnih koničastih proteinov in posledice, ki jih lahko ima za otroke.
  • Predstavitev se konča pri 24 minutah in začnejo se Willova vprašanja:
  • Iron Will odpira vprašanja zlorabe, namere, napačnega predstavljanja, goljufij, kompromitiranih revij, preganjanih dobrih zdravnikov in CDC, ki skriva smrti, saj je odstranil 50.000 smrti iz podatkovne baze VAERS in jih ponovno razvrstil.
  • Neznanke vključujejo: ali bo ta genetski poskus povzročil dedno proizvodnjo strupa SP pri ljudeh? Ali prihodnje generacije bodo?
  • Dr. Plothe se v svoji ordinaciji vsak dan sooča s številnimi pacienti, poškodovanimi zaradi »cepiva«, in pripoveduje nekatere od teh izkušenj.
  • Dr. Plothe nas spomni, kako znanost v resnici deluje, in poziva k prenehanju zatiranja in odprtim forumom. »Vrnimo se k znanosti; danes, ne jutri."

Komentar dr. Trozzija:

Hvala Iron Willu in dr. Plotheju. Resničnost je tragična; ampak ta intervju in vsebina sta izjemna. Ne bi smelo biti dvoma o takojšnji ustavitvi teh injekcij, pa tudi o preiskavi in ​​pregonu številnih visoko dobičkonosnih storilcev in sostorilcev zločinov proti človeštvu brez primere.

Predstavljajte si, celo v tem času univerzi Zahodnega Ontaria in Toronta zahtevata, da se študenti cepijo in se podvržejo tej sterilizaciji, ali pa izgubijo izobraževanje. Vladni uradniki, ki to zahtevajo, so v vojni z nedolžnimi nič hudega slutečimi moškimi, ženskami in otroki.

Vir: https://healthimpactnews.com/2022/studies-show-fertility-rates-plummet-worldwide-following-covid-19-vaccines/

Storjen je bil genocid.