Članek
Ne, nobene 'pandemične amnestije' ne bo
Objavljeno Nov 07, 2022

Fotografija Tylerja Durdena

 

 

avtor Tyler Durden
Sreda, 2. november 2022 - 23.30

Napisal Mark Jeftovic via BombThrower.com,

Nič ni pozabljeno, nič ne bo odpuščeno.

Že prvi dan tega leta sem zapisal, da je pandemije konec in da se bodo absurdnih pripovedi, ki so jo omogočile, oklepali samo najbolj oprani pravi verniki. Od takrat je bilo vse skupaj razkrito kot neresnice, nevednost in laži:

  • Cepiva niso bila nikoli testirana ali dokazano, da ustavijo prenos.

  • Stopnja smrtnosti je bila okoli 0,005 %

  • Ivermektin je deloval

  • Maske niso

  • Zapiranja so povzročile več škode kot koristi

...in zadnja kaplja za verodostojnost vseh vpletenih:

  • Ta stvar je prišla iz laboratorija in

  • »Varno in učinkovito« se je spremenilo v »nenadno in nepričakovano«

Uničenih je bilo nešteto karier, ugleda in življenj, da bi se popolnoma razkrita pripovedka uveljavila kot resnica. Osrednji mediji, Big Tech, vlade na vseh ravneh, neoliberalni veseljaški klubi, kot je WEF, vsi usklajeni, da bi razsvetlili celotno svetovno prebivalstvo, da se soočamo z eksistencialnim uničenjem in da bomo morali odslej trgovati z našimi državljanskimi pravicami do teh oblasti, da bi se mu izognili.

Gospodarska škoda se šele zdaj začenja čutiti v pobegli inflaciji, ob centralnih bankah, ki so nemočne, da bi jo zajezile, pri čemer tvegajo, da bo uničeno še tisto, kar je ostalo od gospodarstva.

Ni nam treba naštevati litanij krivic, posmeha in preganjanja, ki jih je moral prestati vsakdo, ki se je skušal zoperstaviti tem absurdnim pripovedim. Izgubljeni prijatelji, družina, službe, položaj, posli, odpovedi, prepovedi na platformah – vse to.

Zato ni presenetljivo, da zdaj, ko se zgradba ruši, tisti, ki so se nagrabili v preganjanjih, tisti, ki so si svoja gnezda zgradili »na pravi strani zgodovine«, ko vidijo, da se v resničnosti vse spreminja v prah, da se začenjajo – vsak posameznik in vsi skupaj –  umikati od svoje vloge.

Zdaj se igra imenuje distanciranje od najbolj intenzivnih in virulentnih izbruhov množične psihoze v zgodovini:

Veliko jih je, ki so bili v tem vse do konca, ki se bodo zdaj poskušali predstaviti kot "glas razuma", ki je poskušal v pogovor vnesti nekaj racionalnosti.

Ne verjemite jim.

"Prej ali slej se vsi usedejo na banket posledic"

Če je globalno neuspešen odziv na pandemijo dosegel eno stvar, je to, da je mnogim ljudem odprl oči o tem, kako zastarele in slabo opremljene so naše trenutne institucije za obvladovanje globalne krize v tem novem, decentraliziranem, večpolarnem svetu.

Medtem ko so te odmaknjene elite verjele, da imajo božansko pravico, da si »na novo zamislijo« vsak vidik našega življenja za neko veličastno Veliko ponastavitev, bodo te sklerotične, same sebi namenjene ustanove, v katerih so nastanjene, dobile svoje riti na novo izmišljene. Z maščevanjem.

Evo, kaj lahko storite, da si povrnete življenje in vzamete svojo moč nazaj tistim, ki so jo zlorabili in uporabili svoj položaj proti vam:

  1. Izločite vsakega politika, ki je uvedel zapiranja ali obvezna cepljenja  – ne glede na strankarsko pripadnost. Vsaj tiste, ki so jih podvojili, potem ko je postalo jasno, kako destruktivni in neučinkoviti so.
  2. Prekličite vse plačljive naročnine na glavne medije  – bolje je, če podprete številne neodvisne medije in tiste, ki se ukvarjajo s pravim novinarstvom in zagotavljajo vsebine visoke kvalitete.
  3. Zagovarjajte odvzem sredstev državnim medijskim aparatom:  NPR v ZDA, CBC v Kanadi, BBC v Združenem kraljestvu itd.
  4. Raz-Google-ajte svoje življenje:  Začnite iskati alternative za Big Tech. Obstajajo še drugi iskalniki, kot je Duck, Facebook hitro postaja nepomemben, Twitter bo morda še nekaj časa zabaven glede na zlome zaradi Muskovega prevzema.
  5. Ne zaposlujte in ne poslujte s kovid fanatiki.  Če najemate ali iščete prodajalce, preverite njihova družbena omrežja: ali so demonizirali skeptike o zapiranjih? Hashtag "#Freedumb"? (Raje začnite brisati te časovnice, pi**ke)
  6. Kupite Bitcoin.  Da, propagiram BTC, ker je Bitcoin globalni način zavračanja – z zbiranjem blokov vse razglašaš za laž.

Pandemične amnestije ne bo. Bolj verjetno je, da bodo do takrat, ko bo vsega tega konec, obstajala sodišča za pandemijo.

* * *

Mark E. Jeftovic je izvršni direktor easyDNS, soustanovitelj Bombthrower Media, avtor in investitor. Prijavite se na  poštni seznam The Bombthrower, da prejemate posodobitve naravnost v svoj nabiralnik in prejmete brezplačen izvod  The Crypto Capitalist Manifesto , ko ste že pri tem. Sledite mi na Gettr, Telegram ali Twitter.

Vir: https://www.zerohedge.com/political/no-there-will-not-be-any-pandemic-amnesty

* * * dodatek * * *

Ali kdo misli da si je zaslužil amnestijo zaradi naslednjega, in če, zakaj jo osebno ne zaprosi pri starših ali družinah?

Ali amnestijo zaradi tistega, kar šele želijo narediti

Mogoče, ker so leta in desetletja nazaj to načrtovali