Članek
Bolnišnica medicinsko ugrabi dojenčka, ker so starši želeli, da mu dajo kri necepljenih dajalcev
Objavljeno Dec 14, 2022

Brian Shilhavy
Urednik , Health Impact News

Sodna odločitev na Novi Zelandiji je danes dovolila bolnišnici, da prevzame skrbništvo nad 4-mesečnim dojenčkom preprosto zato, ker so starši želeli, da bolnišnica za operacijo srca uporabi kri njihovih lastnih darovalcev, ki niso bili cepljeni z injekcijami mRNA.

Oglejte si naše izvirno poročilo o tej tragični zgodbi:

Novozelandske zdravstvene oblasti poskušajo medicinsko ugrabiti 4-mesečnega dojenčka, ki potrebuje operacijo srca, ker starši želijo necepljeno kri

Nekdanja televizijska poročevalka Liz Gunn, ki je zaposlena pri FreeNZ Media in je očitno edina, ki je povedala starševsko plat zgodbe, je kmalu po odločitvi sodišča podala kratke novice.

Kasneje je objavila daljši video z intervjujem s Sue Grey, odvetnico staršev.

Že več kot desetletje poročam o »medicinski ugrabitvi« in ta zgodba je zastrašujoče opozorilo o svetu, v katerem zdaj živimo po COVID-19, kjer so znanost in dejstva nesmiselni in je biti na pravi strani političnega vprašanja vse, kar šteje.

Tako imenovana »sodišča« po vsem svetu so zdaj razsodila v prid zdravstvenim avtoritetam, ne na podlagi dokazov in dejstev, temveč na podlagi politične korektnosti. To smo videli v ZDA, kjer je celo vrhovno sodišče potrdilo sodbe o obveznih cepljenjih, kot je tisto v New Yorku, kjer so bili športni igralci in estradniki izvzeti iz obveznega cepljenja proti COVID-19, vendar pa mestni uslužbenci, kot je policija, gasilci, sanitarni delavci itd. niso bili izvzeti.

Ti starši na Novi Zelandiji po lastnem pričevanju niso zavrnili zdravljenja ali nasvetov svojih zdravnikov, ampak so preprosto želeli, da jim odobreni pediatrični darovalci dajo necepljeno kri.

Zdravniki se s tem niso strinjali, češ da je cepljena kri popolnoma varna, na koncu pa sta starša očitno izgubila skrbništvo nad otrokom zgolj zato, ker sta bila označena za "teoretike zarote" in sta si drznila nasprotovati zdravnikom.

Sporočilo, ki ga ti medicinski tirani pošiljajo preostalemu svetu, je zelo jasno: Ubogajte nas ali pa vam bomo vzeli vaše otroke.

Ampak pravica bo. Pravica prihaja…

Pomagaj nam proti sovražniku, kajti člove

ška pomoč je ničvredna. Z Bogom bomo zmagali in on bo poteptal naše sovražnike. (Psalmi 108:12-13)
  Sodil bo narode, kopičil mrtve in zdrobil vladarje vse zemlje. (Psalmi 110:6)

Vir: https://healthimpactnews.com/2022/hospital-medically-kidnaps-baby-because-parents-wanted-unvaccinated-blood-supplied-by-their-donors/