Članek
80-krat več smrti po cepljenju proti COVID-19 kot po cepljenju proti gripi od 2020 do 2022
Objavljeno Jan 03, 2023

Brian Shilhavy
Urednik, Health Impact News

Pregled ameriškega vladnega sistema za poročanje o neželenih dogodkih pri cepljenju (VAERS) razkriva, da od jeseni 2020 do danes ljudje, ki so prejeli cepiva proti COVID-19, umrejo po teh cepljenjih 80-krat pogosteje kot ljudje, ki umrejo po injiciranju s cepivom proti gripi.

Poleg tega imajo ljudje, ki so prejeli cepivo proti COVID-19, stranske učinke 40-krat pogosteje od ljudi, ki so prejeli cepiva proti gripi.

Tukaj so trenutni statistični podatki v VAERS za ljudi, ki so prejeli cepivo proti COVID-19, odkar jim je bilo izdano dovoljenje za nujno uporabo decembra 2020. (Vir.)

Tu so statistični podatki o cepljenju proti gripi od septembra 2020 (začetek »sezone gripe«.) (Vir.)

Za določitev stopnje stranskih učinkov in smrti zaradi teh cepljenj potrebujemo število odmerkov, danih v teh časovnih obdobjih, in te številke najdemo na spletni strani CDC.

Skupni odmerki cepiv proti COVID-19, razdeljeni do danes, znašajo 931.341.585. (Vir.)

Skupni odmerki cepiv proti gripi, razdeljeni od septembra 2020 do 10. decembra 2022, znašajo 527.610.000. Število odmerkov za sezoni gripe 2020–2021 in 2021–2022 najdete tukaj, skupne odmerke za trenutno sezono gripe 2022–2023 do 10. decembra 2022 pa najdete tukaj.

Na podlagi teh številk, ki jih je posredovala ameriška vlada, ena oseba umre na vsakih 2.284.026 cepiv proti gripi, medtem ko ena oseba umre na vsakih 28.370 cepiv proti COVID-19, kar je 80-krat višja stopnja kot pri cepivih proti gripi.

Ena oseba ima stranski učinek na vsakih 25.217 cepiv proti gripi, medtem ko ena oseba utrpi stranski učinek na vsakih 629 cepiv proti COVID-19, kar je 40-krat večja stopnja kot pri cepljenju proti gripi.

Kar je zanimivo glede poročila CDC o razdeljenih odmerkih cepiv proti COVID-19, je to, da je bilo od razdeljenih 931.341.585 odmerkov, danih le 660.400.812. Torej je bilo le 70 % »cepiv« proti COVID-19, ki jih je kupila ameriška vlada, dejansko vbrizganih ljudem. Ostalih 30 % je bilo verjetno zavrženih ali pa bodo zavrženi, ko jim poteče rok uporabe.

Zaradi tega je stopnja umiranja in poškodb ljudi po vbrizganju cepiva proti COVID-19 seveda še višja !

  • 1 smrt na 20.117 injekcij
  • 1 stranski učinek na 446 injekcij

Ne vem, ali obstajajo statistični podatki za razmerje med razdeljenimi in danimi cepivi za cepljenja proti gripi, zato moramo za primerjavo uporabiti statistiko "razdeljenih cepiv".

Guverner DeSantis, dr. Ladapo in drugi floridski zdravniki LAŽEJO o varnosti cepiv za otroke!

Kaj pa druga cepiva, ki jih je odobrila FDA in so del CDC-jevega koledarja cepljenja otrok?

Na nedavnem dogodku na Floridi z guvernerjem Ronom DeSantisom in njegovim generalnim kirurgom Josephom Ladapom se je več drugih zdravnikov udeležilo okrogle mize, da bi razpravljali o tem, kako so cepiva proti COVID-19 škodljiva in jih NE bi smeli priporočati otrokom. Glej:

Zakaj guverner DeSantis ni ustavil cepiv proti covidu na Floridi, ko je priznal, da ubijajo ljudi?

Vendar pa so nekateri od teh zdravnikov, ki so sedeli za mizo, rekli staršem, naj otrokom ne prenehajo vbrizgavati drugih cepiv, in jim dejali, da so ta cepiva »varna in učinkovita«. Neki zdravnik, dr. Joseph Friaman, je celo odločno izjavil, da druga cepiva za otroke nimajo skoraj nobenih stranskih učinkov. Rekel je, da so redki, "1 na milijon."

Poslušajte njihove besede:

Preverimo to dejstvo (fact-check).

Ameriški nacionalni odškodninski program za poškodbe zaradi cepljenja vodi statistične podatke o številu razdeljenih odmerkov za vsa cepiva, ki jih je odobrila FDA in so na CDC-jevem koledarju cepljenja otrok. To statistiko za obdobje od 1. 1. 2006 do 31. 12. 2021 si lahko ogledate na spletni strani vlade ZDA tukaj.

V teh letih je bilo razdeljenih več kot 4 milijarde odmerkov cepiv (4.093.221.119).

Nato lahko izvedemo iskanje v VAERS, da vidimo, koliko smrti in stranskih učinkov je bilo zabeleženih zaradi teh cepiv v istem časovnem obdobju. Rezultati so tukaj.

V teh letih je bilo v VAERS zabeleženih 553.216 poškodb in smrti zaradi vseh ne-COVID cepiv. To pomeni, da je bil stranski učinek teh cepiv zabeležen v VAERS za približno vsakih 7.400 razdeljenih injekcij.

To je veliko več kot 1 na milijon, kot je trdil dr. Friaman! In seveda so dejanske številke veliko VIŠJE od tega, ker je poročilo, ki ga je leta 2011 naročila ameriška vlada, pokazalo, da je manj kot 1 % vseh poškodb zaradi cepljenja sploh prijavljenih v VAERS. ( Vir .)

Tukaj je seznam proizvajalcev cepiv iz VAERS , ki so proizvedli ta cepiva, ki so povzročila vse te poškodbe in smrti, in vsako od teh podjetij, še posebej tista na vrhu seznama, imajo kazenski dosje, kjer so izplačala MILIJARDE $ v kriminalnih poravnavah.

Torej ti zdravniki priznavajo, da so cepiva proti COVID-u slaba, vendar želijo, da jim zaupate, da so vsa druga cepiva, ki jih proizvajajo ista pokvarjena podjetja, nekako »varna«?

Ne morejo niti dokazati, da so ta cepiva učinkovita! Dr. Bhattacharya je omenil cepivo proti otroški paralizi in MMR, to pa sta dve največji prevari v zgodovini cepiv!

Danes v ZDA zaradi ošpic ne umre noben otrok, vendar jih veliko umre in jih je poškodovanih zaradi cepiva proti ošpicam (kombinirano cepivo MMR).

Vsi današnji primeri otroške paralize izvirajo iz cepiv. Prosimo, poučite se o teh cepivih, ki niso proti COVID-u, in o ogromni goljufiji, ki jih obkroža.

Tukaj je članek, ki sem ga objavil v začetku tega leta o cepivu proti otroški paralizi, in ko boste poslušali predstavitev dr. Suzanne Humphries o zgodovini cepiva proti otroški paralizi, boste videli večino iste prevare, kot smo jo pravkar opazili pri cepljenju proti COVID-u. Načrt se z leti ni veliko spremenil.

Prevara o otroški paralizi se vrača, da bi prestrašila več staršev, da bi cepili svoje otroke – cepiva NIKOLI niso izkoreninila otroške paralize: cepiva POVZROČAJO otroško paralizo

Poleg tega je CDC v preteklih letih zavračal proučevanje zdravja otrok, ki sledijo urniku cepljenja otrok CDC in so popolnoma cepljeni, v primerjavi s starši, ki se odločijo, da ne bodo cepili svojih otrok, in to z dobrim razlogom, ker so necepljeni otroci očitno veliko bolj zdravi. Glej:

Necepljeni otroci so bolj zdravi od cepljenih – najbolj cenzurirana tema v ZDA?

Sorodno:

Zakaj s ponosom nosim oznako "Anti-Vaxx" – Zgodovina in znanost kažeta, da cepiva NIKOLI niso bila varna ali učinkovita

Vir: https://healthimpactnews.com/2022/80x-more-deaths-following-covid-19-shots-than-influenza-vaccines-2020-through-2022/