Članek
JAVNI POZIV
Objavljeno Jan 16, 2023

Spoštovana novinarka dr.Rosvita Pesek,

Nedavno ste povabila v vašo oddajo kemika prof.dr. Romana Jeralo, ki je gledalcem priporočal (reklamiral ?) osvežitvene odmerke eksperimentalnih farmacevtskih proizvodov (cepiv zoper Covid-19).

Farmacevtska družba Pfizer je osvežitve njenih slabo učinkovitih in nevarnih cepiv zoper Covid-19 testirala le na 8 miših. Zaradi zavajajočih informacij glede njenih proizvodov in podkupovanja zdravnikov je bila družba Pfizer že večkrat obsojena in plačala več miljard dolarjev kazni.

Novejši uradni podatki in nedavno objavljena recenzirana raziskava kaže, da so cepiva zoper Covid-19 bolj nevarna od bolezni Covid-19: https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0SzwoAs...

Avtor raziskave angleški kardiolog dr. Aseem Malhotra v priloženem videu poleg raziskave prezentira tudi navzkrižje interesov odločevalcev agencij za zdravila EMA in FDA, ki podelijo proizvajalcem farmacevtskih proizvodov dovoljenje za promet njihovih zdravil in cepiv.

Evropska agencija za zdravila EMA in Agencija za zdravila FDA v ZDA dobivata večino denarja za njuno delovanje od proizvajalcev zdravil in cepiv.

EMA in FDA sta podelili Covid cepivom dovoljenja za uporabo na osnovi friziranih rezultatov raziskav, ki so jih opravili proizvajalci teh cepiv.

Po začetku cepljenja zoper Covid-19 se je umrljivost prebivalcev v najbolj precepljenih državah povečala za 10-20%. Dolgoletni sodnik Evropskega sodišča za človekove pravice akademik prof.dr. Boštjan M. Zupančič meni, da gre za genocid.

Predlagam, da v vaši naslednjih oddaji RTV Slovenija o cepljenju zoper Covid-19 gledalcem prezentirate soočenja slovenskih strokovnjakov, ki promovirajo in strokovnjakov, ki nasprotujemo cepljenju zoper Covid-19.

Številni slovenski zdravniki želimo gledalce RTV Slovenija seznaniti z ugotovitvami in argumenti kompetentnih tujih kolegov (Nobelov nagrajenec za virologijo prof.dr. Luc Montagnier, izumitelj mRNA tehnologije dr. Robert Malone, akademik prof.dr. Krešimir Pavelić, idr.), ki zahtevajo, da EMA in FDA nevarnim cepivom zoper Covid-19 dovoljenja za promet odvzameta.

S spoštovanjem

mag. Vladimir Pirnat, dr.med. spec.int.med. in dipl.psiholog

P.S. Komu verjeti? Bill Gates (promotor cepiv) vs prof.dr. Jay Bhattacharia (Univerza Stanford):
https://www.youtube.com/watch?v=TqtcA9xLFQA&feature=youtu.be

----------------------------------

Poslano 13.01.2023

Za: Rosvita Pesek
CC: Roman Jerala