Članek
Fwd: Prošnja za povratno informacijo glede obstoječih informacij in možnostjo deljenja informacij z javnostjo – Re: vloga – Prošnja za povratno informacijo glede obstoječih …
Objavljeno Feb 07, 2023

Poslano 07.02.2023

Za:
Jadranka Rebernik RTVSLO
Danijel Poslek RTVSLO
Nejc Jemec RTVSLO
Ingrid Kovač RTVSLO

V vednost:
Ministerstvo za pravosodje

——————————————–

V RAZMISLEK:

Dr. Robert Malone: “V novejših vojnah ne vemo, kdo so dejanski protagonisti teh vojn. Triletna Covid kriza je največja globalno harmonizirana in koordinirana vojaško-psihološka operacija (propagandna kampanija) v zgodovini zahodnega sveta, v kateri vlade zahodnih držav proti lastnemu prebivalstvu izvajajo psihološke operacije, taktiko, strategijo in uporabljajo tehnologije razvite za sodobno vojskovanje”:
https://fb.watch/ivVGUV-4UU/ (tudi: https://odysee.com/@Jak…)

mag. Vladimir Pirnat, dr.med.
spec.int.med. in dipl.psiholog

PS:
Dopisovanje pravnika dr. Andraža Terška z Ministrstvom za zdravje:

———- Forwarded message ———
Od: Dr. Andraž Teršek
Date: V pon., 6. feb. 2023 ob 12:38
Subject: Re: Prošnja za povratno informacijo glede obstoječih informacij in možnostjo deljenja informacij z javnostjo – Re: vloga – Prošnja za povratno informacijo glede obstoječih informacij in možnostjo deljenja informacij z javnostjo
To: <gp.mz@gov.si>
Cc: Branko Bregar

Spoštovani,

enaka ali podobna vprašanja vsi organi, vi, NIJZ, ZZS, JAZMP, UL M … odgovarjajo, da NIČ ne obstaja in da NIČESAR nimajo oz. nimate. Vse to pa obstaja. In vse to celo prejmete od nas.

Zato na vaš odgovor ponovno vlagam PRITOŽBO:

javnost naslavljate s trditvami, soodločate in sprejemate odločitve, določate javno zdravstveno politiko, zatrjujete nujnost in koristnost mask, testiranj in ljudi skoraj vsiljivo, a kategorično pozivate, naj se cepijo, prvič, drugič, tretjič, stotič… s kovidnim mRNA cepivom. O vsem tem pa tri leta z odločbami odgovarjate, da nimate ene same inormacije, pa celo, da te sploh ne obstajajo. Kot bi z zaprtimi očmi in zatisnjenimi ušesi živeli v mali železni kletki globoko pod zemljo. Odločate pa o javni zdravstveni politiki in javnost, ljudje, vam sledijo, vas upoštevajo in vas v goli nemisleči veri in z zaupanjem upoštevajo. Vi pa jim onemogočate preventivo, zgodnje zdravljenje, kurativno post zdravljenje in jih prepričujete, naj gredo po poti hudih okvar, katastroalnih težav in celo v smrt. Ki pa je ne priznavate. Edino, kar priznavate, je priznanje, da ničesar ne veste, odločate pa o vsem.
Že zdavnaj bi morali biti kazensko obsojeni in v zaporu.
A jaz in mi vas ne moremo obsoditi in zapreti. Da bi vam pomagali, kar počnemo tri leta, namesto vas, za ljudi, pa tudi nočete.
Zato vlagam PRITOŽBO

V V pon., 6. feb. 2023 ob 11:10 je oseba <Gp.Mz@gov.si> napisala:

Spoštovani,

v zvezi z vašimi vprašanji o obstoju informacij oziroma obstoju podobnih informacij vezanih na Covid-19 pojasnjujemo, da Ministrstvo za zdravje ni inštitucija, ki bi se z virusom SARS-CoV-2 oziroma nalezljivo boleznijo COVID-19 in zdravljenjem le te, ukvarjalo s strokovno zdravstvene ali raziskovalne plati, zato tudi ne razpolaga z informacijami, ki jih želite.

Za spremljanje strokovno znanstvenih objav vezanih na Covid-19 in posledično sprejemanje strokovnih odločitev ter predlaganje ukrepov so odgovorne strokovne institucije.

Posimo vas, da se z želenimi vprašanji obrnete na Nacionalni inštitut za javno zdravje, UKC – Nevrološko kliniko in Infekcijsko kliniko, ki vam bodo znali, vsaka iz svoje pristojnosti, tudi kompetento odgovoriti.

Lep pozdrav,

mag. Teja Ilc, sekretarka

REPUBLIKA SLOVENIJA
MINISTRSTVO ZA ZDRAVJE
Direktorat za javno zdravje
Štefanova ulica 5, 1000 Ljubljana, Slovenija
T: +386 1 478 68 50 F: +386 1 478 68 50
teja.ilc@gov.si, www.mz.gov.si

dr. Andraž