Članek
Nov predlog zakona v Idahu za pregon tistih, ki dajejo cepiva mRNA
Objavljeno Feb 20, 2023

16. Februar 2023 17:15, Jim Hoft

V zvezni državi Idaho je bil predstavljen nov predlog zakona, po katerem bi bilo dajanje poskusnih cepiv mRNA COVID-19 nezakonito.

Predstavnica Judy Boyle (R-Midvale) in senatorka Tammy Nichols (R-Middleton) sta podprli predlog zakona 154.

Senatorka Nichols je nov predlog zakona predstavila 15. februarja pred odborom za zdravje in blaginjo predstavniškega doma, poroča KTVB.

V skladu z besedilom predloga zakona “oseba ne sme zagotoviti ali dajati cepiva, razvitega s tehnologijo sporočilne ribonukleinske kisline, za uporabo pri posamezniku ali katerem koli drugem sesalcu v tej državi”.

Oseba, ki krši predlog zakona, je kriva prekrška.

Če bo nova zakonodaja sprejeta, bo začela veljati 1. julija 2023.

KTVB je poročala:

Nicholsova je med predstavitvijo odboru dejala: “Imamo težavo (z MRNA), da je bila zadeva uvedena prehitro.”

Nicholsova je dejala, da pri mRNA cepivih ni nobene odgovornosti, informiranega soglasja ali podatkov. Kasneje je pojasnila, da je imela v mislih dve cepivi COVID-19 podjetij Pfizer in Moderna.

“Mislim, da je veliko zaskrbljujočih informacij, ki se pojavljajo v zvezi s krvnimi strdki in težavami s srcem,” je dejala Nicholsova.

Predstavnica Ilana Rubel, D-Boise, je podvomila v izjavo Nicholsove, da je bilo cepivo prehitro. Dejala je, da so bila po njenem razumevanju, cepiva odobrena in so prestala testiranje, pozneje pa jih je odobrila FDA.

Nicholsova je dejala, da je ugotovila, da “morda ni bilo opravljeno tako, kot smo mislili, da bi moralo biti opravljeno”.

“Obstajajo druga cepiva, ki bi jih lahko uporabili in v katerih ni mRNA,” je dejala Nicholsova.

Vse več medicinskih strokovnjakov, znanstvenikov in zagovornikov desnih skupin po vsem svetu zahteva, da vlada ustavi kampanjo cepljenja s cepivom COVID-19 zaradi njegovih uničujočih stranskih učinkov pri bolnikih.

A vlade si še vedno zatiskajo oči pred enim najhujših zločinov proti človeštvu.

Avtor
Jim Hoft
Jim Hoft je ustanovitelj in urednik portala The Gateway Pundit, enega najboljših konservativnih medijev v Ameriki. Jim je leta 2013 prejel nagrado Reed Irvine Accuracy in Media Award, maja 2016 pa je ponosni prejemnik Breitbartove nagrade za odličnost v spletnem novinarstvu, ki jo podeljuje fundacija Americans for Prosperity.

 

Vir: https://www.thegatewaypundit.com/2023/02/new-idaho-bill-charge-administer-mrna-vaccines-misdemeanor/