Članek
Woody Harrelson trdi, da je 'novi svetovni red' Ameriko spremenil v fašistično državo ... ali se mi zgledujemo ?
Objavljeno Mar 03, 2023

Fact checked

March 1, 2023 Sean Adl-Tabatabai 

Woody Harrelson je opozoril, da se je "novi svetovni red" infiltriral v ameriško vlado in Ameriko spremenil v fašistično državo.

Po napadih na Veliko farmacijo prejšnji konec tedna je Harrelson v novem intervjuju za New York Times podvojil svoje kritike globalističnih elit. Po Harrelsonovih besedah Amerika zaradi COVID-nih zapiralnih ukrepov in pooblastil, ni več svobodna.

Zerohedge.com poroča: Harrelson je na vprašanje, kaj je "absurdno pri protokolih COVID", odgovoril: "Dejstvo, da se še vedno izvajajo!"

“Mislim, da nihče ne bi smel imeti pravice zahtevati, da si prisiljen opravljati testiranja, da si prisiljen nositi masko in da si prisiljen biti cepljen tri leta pozneje," je zatrdil zvezdnik filma Zombieland.

"Preprosto sem si rekel, naj se končajo te neumnosti," je nadaljeval Harrelson in dodal: "To ni pošteno do ekip. Ni mi treba nositi maske. Zakaj bi jo morali nositi oni? Zakaj bi morali biti cepljeni? Kako to, da to ni odvisno od posameznika? O tem se sploh ne bi smelo govoriti."

"To me jezi zaradi posadke. Anarhistični del mene meni, da ne bi smeli imeti prisilnega testiranja, prisilnega maskiranja in prisilnega cepljenja," je nadaljeval.

"To ni svobodna država," je še opozoril in dodal

"Resnično govorim o ekipi. Ker se lahko izognem nošenju maske. Lahko opravim manj testov. Sicer nisem v enakem položaju kot oni, vendar je to narobe. Že tri leta. Prenehajte."

Pričnite z odzivom normalne populacije...

Vir: https://newspunch.com/woody-harrelson-claims-new-world-order-has-turned-america-into-a-fascist-country/