Članek
Splavi in mrtvi dojenčki so bili opisani v tajni recenziji FDA, vendar skriti pred javnostjo
Objavljeno May 03, 2023

Poslano 24.04.2023, 14:21

Od: Vladimir Pirnat

Za:
mag Mateja Radej Bizjak Ministerstvo za zdravstvo
gp.zzs@zzs-mcs.si
larisa.vrtacnikjarc@zzs-mcs.si
mario.fafangel@nijz.si
CC:
Roman Jerala
Borut Štrukelj Prof.dr.farmacije
Vida Petrovčič RTV Slovenija
Ambrožič Manica RTV Slovenija
Tavčar-Pirkovič Ana RTV Slovenija
Sekumady CONDE RTV
MMC-uredniki@rtvslo.si
urednik@demokracija.si
urednica@radiorogla.si
urednik@celjan.si
urednik@mariborinfo.com
urednik@novice.si
urednik@planet-tv.si
urednistvo@n1info.com
Tanja Matko pravnica
sazu@sazu.si
Rosvita Pesek

Pfizer je poskušal skrivati ​​svoje poročilo 75 let


Igor Chudov

Aprila je bil ICAN izdan nov dokument, zahvaljujoč pravni tožbi FOIA, ki je vlado prisilila, da predloži dokumente Pfizerja, ki so jih poskušali obdržati v skrivnosti 75 let. Dejansko so imeli dober razlog, da so to skrivali.

Ta dokument se imenuje “PREGNANCY AND LACTATION CUMULATIVE REVIEW” (KUMULATIVNI PREGLED NOSEČNOSTI IN DOJENJA). Številne ugotovitve v njem potrjujejo številne pomisleke skeptikov glede cepiva COVID.

Podjetje Pfizer je ugotovilo 458 nosečnosti, pri katerih so bile matere cepljene (z neželenimi učinki in brez njih).

Od 673 poročil o primerih, opredeljenih v iskanju, jih je 458 vključevalo izpostavljenost BNT162b2 med nosečnostjo (mati/plod), 215 pa izpostavljenost med dojenjem.

V 210 od 458 primerov so poročali o izpostavljenosti matere … brez spremljajočih neželenih učinkov ali pa so imeli neželene učinke zaradi nenamenske uporabe (ali izdelka) za mater ali otroka.

Kaj se je zgodilo s tistimi nosečnostmi?

Cepivo prehaja skozi placento

Povedali so nam, da cepivo “ostane v roki”. Ali je to res?

Na strani 3 podjetje Pfizer opisuje dva primera (od 458) nerojenih otrok, prizadetih zaradi transplacentnega prenosa mRNA cepiva Covid. Pfizerjeve lastne besede:



Po Pfizerjevem priznanju je cepivo namesto v roki potovalo po materinem telesu, prodrlo v posteljico in negativno vplivalo na nerojeni plod.

Dva dojenčka iz zgornjega poročila sta umrla zaradi “hude dihalne stiske”. (AER 2021191405 in AER 2021155967)

Drugega dojenčka, rojenega v 24. tednu nosečnosti, niso spremljali, ker družbi Pfizer ni bilo dovolj mar, da bi odkrila, kaj se je zgodilo. Vendar je 24 tednov nosečnosti (5 mesecev od spočetja) zelo prezgoden porod. Približno polovica dojenčkov, rojenih v 24. tednu, umre, od preostalih pa jih 40 % konča z zdravstvenimi težavami. Molim, da je ta dojenček preživel in se dobro počuti, vendar tega ne moremo vedeti, družba Pfizer pa se je odločila, da ne bo razkrila, kaj se je zgodilo.

“Zdravstveni strokovnjaki”, ki so nosečnice vodili skozi pandemijo, so trdili, da cepivo ne prehaja skozi posteljico:


Visoka stopnja spontanih splavov


Od 458 nosečnosti se jih je 52 končalo z izgubo nosečnosti: splavom (izguba nosečnosti pod 20. tednom) ali spontanim splavom (izguba nosečnosti po 20. tednu). To je 11,3-odstotna stopnja izgube nosečnosti.

Pri tem niso upoštevani prezgodaj rojeni otroci, ki so umrli kmalu po rojstvu. Na primer zgoraj opisani nedonošenček AER 2021191405 je umrl v hudi dihalni stiski po nujnem carskem rezu, ki je sledil materinemu cepljenju s cepivom COVID.

Ali je 11,3 % izgubljenih nosečnosti normalno ali nenormalno veliko? Arkmedic je pojasnil, da je na to vprašanje težko odgovoriti, saj je verjetnost izgube nosečnosti odvisna od tedna nosečnosti in je največja v prvih tednih. Ko nosečnice preidejo te prve tedne, se možnost izgube nosečnosti močno zmanjša.

Na primer, ženske, ki se cepijo v 23. tednu, kot je bila mama AER 2021191405, že niso imele zgodnjega splava in njihove možnosti za izgubo nosečnosti bi bile v tem trenutku majhne.

Ker so bile v Pfizerjevi populaciji 458 nosečnic cepljene ženske vseh gestacijskih starosti, bi morala biti pričakovana stopnja izgube nosečnosti (od trenutka cepljenja) veliko nižja, kot če bi izgube šteli od trenutka spočetja.

Če se vprašamo: “Kolikšna bi bila običajna stopnja izgube nosečnosti pri teh 458 ženskah, če bi jim namesto cepiva Covid vbrizgali placebo,” bi bila natančna ocena skoraj nemogoča. Vendar je manj kot 11,3 %. Če želite izvedeti podrobnosti, si preberite Arkmedicov članek.

Vemo tudi, da cepivo Moderna (večji odmerek) poveča možnost izgube nosečnosti za 42 % v primerjavi s cepivom Pfizer, kar kaže na povezavo med odmerkom in odzivom.


Spodnja slika, ki je iz preteklosti izpred dveh let, je dokazala, da so bili pomisleki demonstranta daljnovidni:
“Potrebujete splav? Poskusite s cepivom COVID.”

Pfizerjevo poročilo izpušča mrtvega dojenčka

Pfizerjevo poročilo, ki na strani 6 navaja neželene učinke pri dojenih dojenčkih, ne omenja nobenega mrtvega dojenčka, ki je umrl med dojenjem. Vendar prejšnje Prizerjevo postmarketinško poročilo omenja enega dojenega dojenčka, ki je umrl kmalu po cepljenju svoje matere. Pred enim letom sem pisal o tem dojenčku.


Ne vem, zakaj je družba Pfizer “izginila” mrtvega dojenčka. Morda so pozabili? Lahko le ugibamo.

Na nek način so matere, ki so prejele Pfizerjevo cepivo, srečnice. Pri ženskah, ki so prejele cepivo Moderna, je bilo za 42 % večja verjetnost spontanega splava in 93 % večja verjetnost, da bo njihov dojenček umrl po rojstvu.

Kaj menite vi?



*** Prevod narejen z www.DeepL.com/Translator (free version) ***



Originalni prispevek