Članek
Med Amiši noben otrok nima diagnoze raka, sladkorne bolezni ali avtizma
Objavljeno Jul 17, 2023

Frank Bergman, 09. Jul, 2023. - 12:57

Obsežna študija je pokazala, da pri nobenem amiškem otroku niso bile diagnosticirane kronične bolezni, ki so značilne za ostale prebivalce Amerike.

Po vsej Ameriki se trenutno število Amišev hitro približuje 400.000.

Največje koncentracije amiških državljanov so v Pensilvaniji (90.000) in Ohiu (82.000).

Amiške skupnosti so se naselile v kar 32 ameriških zveznih državah.

Družine imajo v povprečju 7 otrok, zato število Amišev hitro narašča.

Amiši so skupina tradicionalističnih kristjanov, ki so znani po preprostem življenju, preprostem oblačenju in krščanskem pacifizmu.

Zavračajo večino udobja sodobne tehnologije in farmacevtskih izdelkov ter ohranjajo samozadostnost.

Amiši cenijo podeželsko življenje, ročno delo, ponižnost in Gelassenheit (podrejenost božji volji), pri čemer ne želijo prekinjati družinskega časa niti nadomestiti pogovorov iz oči v oči, kadar koli je to mogoče.

Kljub temu da zavračajo vso sodobno medicino in farmacevtska zdravila, do katerih imajo dostop ostali Američani, so Amiši med najbolj zdravimi v državi.

Kot je nedavno poročal Slay News, je študija, ki jo je izvedla Fundacija za raziskovanje varnosti cepiv (VSRF), pokazala, da je stopnja smrtnosti zaradi kovida v amiških skupnostih 90-krat nižja kot v preostali Ameriki.

Glavna razlika, je pokazala študija, je v tem, da amiške skupnosti popolnoma ignorirajo smernice ameriškega Centra za nadzor in preprečevanje bolezni (CDC).

Amiške družine se niso cepile ali nosile mask, prav tako pa niso izvajale zapiralnih ukrepov, socialne distanciranosti ali kakršnih koli drugih omejitev.

Vendar se ločene skupnosti niso izognile okužbi z virusom, saj je bilo s kovidom okuženih približno 90 % amišev.

V novi izčrpni študiji, ki jo je ustanovitelj VSRF Steve Kirsch predstavil senatu zvezne države Pensilvanija, je bilo izračunano, da pri amiških otrocih, ki so strogo 100-odstotno necepljeni, tipične kronične bolezni skorajda ne obstajajo, če sploh obstajajo.

Te kronične bolezni, za katerimi trpijo številni cepljeni otroci in številni Američani, vključujejo avtoimunske bolezni, bolezni srca, diabetes, astmo, ADHD, artritis, raka in avtizem.

Med pričanjem pred senatom zvezne države Pensilvanije so strokovnjaki za zdravje povedali podrobnosti o tem, zakaj nikoli niso bila objavljena poročila o zdravju amiških otrok na splošno.

"Po desetletjih preučevanja Amišev ni nobenega poročila, ker bi bilo poročilo uničujoče za naracijo," je pričal Kirsch.

"To bi pokazalo, da CDC že desetletja škoduje javnosti, pri tem pa ničesar ne pove in zakoplje vse podatke."

Vodilni ameriški kardiolog Dr. Peter McCullough ima na desetine recenziranih objavljenih del, povezanih z naraščanjem kroničnih bolezni v javnosti.

McCullough je pričal pred ameriškim senatom in zakonodajnimi telesi po vsej ZDA o nevarnostih, ki jih prinašajo injekcije mRNA.

Kirsch in McCullough sta se pridružila vrhunskemu odvetniku Thomasu Renzu in preiskovalcu medicinskih smrti Grahamu Hetricku v skupini strokovnjakov, ki so pričali pred senatom zvezne države Pensilvanija.

Vsi strokovnjaki so opozorili, da je med Američani vse več kroničnih bolezni.

Vendar pa so ugotovili, da teh bolezni ni v skupnostih Amišev, ki niso bili cepljeni.

Po podatkih študije VSRF ni bilo mogoče najti niti enega amiškega otroka, ki bi trpel za rakom, avtizmom, srčnimi boleznimi ali drugimi boleznimi, ki so med ameriškimi otroki v porastu.

PREBERITE VEČ: Stopnja umrljivosti amišev, ki niso bili cepljeni, je 90-krat nižja kot v preostali Ameriki


Vir: https://slaynews.com/news/zero-amish-children-diagnosed-cancer-diabetes-autism/