Članek
PreBujenje
Objavljeno Nov 11, 2014

Tu Sem. Čutim. Sprejemam ... Vidim ...

Sem - Kdo Sem? Bivam - kje Bivam? Vidim barve, vidim oblike - kaj so te oblike, ter kaj oblikujejo. Hodim po Polju vsega kar je in bi lahko bilo. Brezmejni prostor Vsega - Čas. Zakaj čas? Kaj omejuje čas, ter Zakaj prostor? Kdaj Sem? Tukaj sem in Zdaj - Izbral Sem !!!

Vidim Svetlobo, Topla je. Metulj me nežno poBoža, slišim vibracijo Velikega Morja vidim Modrino v Globinah, tudi v Višavah se vse Modro obarva. Srečujem Vibracije drugih Src - Kdo so - Zakaj So - kaj Mi kažejo?

Sem kaj pozabil? Sem kaj Spregledal? Zakaj Ona in Zakaj On?
Dvojnost ...
Zakaj sem ločen na Njega in na Njo? Kaj se moram spomniti? Usedem se na topli pesek ob morju, toplo je ...Sonce je toplo. Greje me, čutim vibracijo Njegove pesmi ... mivka med prsti ... Topla ... mokra ... masira mi stopala ... Ona ... da to je Ona. V dvojnosti mi On dahne življenje in Ona me nosi. --- Kaj se moram spomniti? - Življenje.

Srečam Srce ... Tako drugačen je od mene ... Toliko Src je okoli Mene. Na vsakem koraku jih Srečam ... Dal sem jim ime ... Mačka, Pes, Ptica, Riba in Žuželka ... Toliko Src. Velika Srca in mala Srca. Prijatelj Srca, Znanci Srca ... In Srca, ki jih še ne poznam ... A Vem da So !!! Prišel sem iz Največjih Src ... Oče in Mati sem jima dal ime ... Imenovala sta me Simon. Sprejel sem ime. Dobro ime je !!!

Gledam in se učim. Čutim in se premikam skozi čas. Potujem skozi Prostor. Ne, ne staram se ... Spomnil sem se, da sem Večen, večen, kot je Večno Polje onkraj prostora in časa. Na poti srečujem mnogo Kažipotov ... Na vseh piše --- Nekaj novega o Tebi. - In tako sem po vsaki Poti blližje Sebi.

Včasih se zdi kot da je kakšna Pot zaman ... a na koncu vedno Srečam Sebe. Spominjam se ... Nič ni zaman, noben korak ne gre v nič ... Vse je za nekaj dobro - Dobro Zame.
Srča, Trpljenje, Lahkotnost in Ljubezen - Vse je Dobro Zame.

Vidim male male majhne kroglice, ki plavajo vsepovsod, kdo so ... kaj so ... Majhne pikice, ki jih lahko prikličem in jim dam Ime ... Misli. Kaj so Misli - So moje Misli ... Od kod prihajajo? Toliko jih je ... Naučil sem se jih prepoznavati. Prihajajo iz Izvira ... Kreator.

Prikličem male kroglice, jih zaČutim in jim dam obliko. Naučil sem se Kreirati. Hvala Kreatorju da mi je da tako Veliko nalogo ... Enak sem Njemu ... Skupaj Kreirava in Gledava ustvarjeno. Vesolje ima Moje oči in jaz Njegove ... Skozi Njene oči Vidim - Skozi Njega Delujem. Oh Srce v Ljubezni ... Tako Veliko Si. Toliko je pikic, -- Spominjam se.

Drevesa Zelena v nežnem Vetriču, krošnje ki se zibljejo ... šum lističev, ki mi boža ušesa ... Pogovor med mano in Njo. Zatočišče premnogim pticam ... glasno čivkanje, ki me pomirja in šum dreves, ki mi omogoči Dih.

Vdihnem Hvaležnost, gledam vibracije Barv ... In čutim Nevidne zračne tokove šuma lističev dreves. - Živ Sem --- Živim. Zaupam.

Zaupanje v Sebe, naPolnjeni z Ljubeznijo. Čutim utrip, in utripu sledim.

Vse te vibracije ... kje se jih čuti ... kje se jih prepoZna ... Kje je to Božje Oko, ki kaže mi sliko to. Kje se vibracije združijo in kažejo Sliko mi to.
Se vse dogaja le v glavi telesa? Ali so morda to že Nebesa?

Kaj si želiš, Kdo Si? V kakšnem Svetu živiš? Pa Veš da lahko Vse to Spremeniš? Skozi Izvir zaČuti, male pikice ujemi ... - Kreiraj.

NaUči se Zaupati ... nauči se Ljubiti ... Ljubi Svoj Svet, spet in spet ... ti kažem Pot, spet in spet te pejem na Spomina Pot. Zbudi se Drago Srce, poGlej in spreGlej ... Kaj ne vidiš da tudi ti si v Meni? Kot Sem tudi Jaz v Tebi. Sestra - Brat ... Le pojem ... Resnica pa je, da iz Enega izvira smo Vsi. Ločeni na Njega in Njo ... Dvojnost ... Sprejemanje, Sočutje, Spoštovanje,Svoboda in Mir, pa nas Povezujejo.

Za vsakim Načrtom Naključje Stoji, za vsakim naključjem pa Načrt je ustvarjen. Cilj je Znan, Poti pa na Izbiro. A napake niso možne. Vse Poti vodijo K Sebi. Vse, brez izjeme.

Sledim Srcu, ki tiho šepeta - Intuicija.
Izbiram misli - Semena.
ZaČutim - Voda, ki življenje da.

Za vse ostalo poskrbi Svetloba. Ljubezen, ki ne usahne. Brezpogojna, topla, večna ... V centru Vsakega Srca. Jedro - Izvir. Notranji Mir.

Radi Se Imejte. Veliko se Smejte. Draga Srca v Meni. Spoštujem Vaše Svetove ... Rad pridem k Vam na obisk. Veliko me Učite. Mnogo Svetov v kaosu Živi ... A to se kmalu Spremeni. Zaupajte, prisluhnite - odprite oči.

Sveži Veter iz Izvira se Izliva. V Srca Vsa se Ljubezen preliva.

Veste - Izvir se prebuja. Srce se Budi, in z Njem tudi Jaz in ti. Vsi.

Ona cveti, On Živi.<3

Lepo napisano. Samo nekaj ... Govoriš o dvojnosti - Ona in On. A obstajajo trije spoli - kje je Ono? ;)

Dobro jutro ...... PreBujeni