Članek
Rok za menjavo pnevmatik se hitro bliža!
Objavljeno Nov 03, 2023

Ko se bliža zima, postane menjava gum ena izmed ključnih skrbi vsakega voznika. Zimska oprema je v Sloveniji obvezna od 15. novembra do 15. marca, zato je pravočasna menjava gum nujna za zagotavljanje varnosti na cestah. V Avtotehni VIS so pripravili posebno ponudbo, ki voznikom omogoča lažjo in hitrejšo pripravo na zimske razmere.


Ključne informacije za menjavo gum


Menjava gum v Avtotehni VIS je preprosta in učinkovita. Za voznike, ki želijo brezskrbno preživeti zimsko sezono, je na voljo možnost rezervacije termina preko telefonske številke 080 88 82 ali spletnega obrazca. Ponudba vključuje celovite vulkanizerske storitve, ki jih izvaja ekipa izkušenih strokovnjakov. Med storitvami so premontaža pnevmatik vseh tipov in dimenzij, uravnoteženje in centriranje.

Menjava gum

Široka ponudba in dodatne storitve


Poleg osnovnih storitev menjava gum vključuje tudi svetovanje pri izbiri novih pnevmatik in platišč. Na voljo je široka paleta izdelkov vodilnih proizvajalcev, vključno z originalnimi platišči znamk Opel, Chevrolet, Mazda, Peugeot in Citroën. Posebno pozornost pritegnejo pnevmatike Goodyear, ki so del izjemne akcijske ponudbe. Te pnevmatike so nagrajenke in prejemnice številnih prestižnih nazivov avtomobilističnih revij, kar dodatno potrjuje njihovo kakovost.

Menjava gum v Avtotehni Vis
Za stranke, ki so že opravile menjavo gum in iščejo možnost hrambe, Avtotehna VIS ponuja strokovno nadzorovano skladiščenje. Ta storitev je na voljo za 6,10 € na mesec za komplet štirih pnevmatik. Hramba poteka v popolnoma prenovljenih skladiščnih prostorih, ki so prilagojeni za varno shranjevanje pnevmatik in platišč. Tako so zagotovljeni vsi pogoji za pravilno hrambo, vključno z zaščitopred mrazom, vlago in UV-žarki.


V Avtotehni VIS se zavedajo, da je menjava pnevmatik ključni dejavnik za zagotavljanje varnosti na cestah v zimskem obdobju. Zato je za voznike pripravljena posebna ponudba, ki poleg kakovostnih storitev vključuje tudi cenovno ugodne možnosti za menjavo in hrambo pnevmatik. Vse to prispeva k celoviti in kakovostni izkušnji, ki voznikom omogoča, da se brezskrbno in varno podajo na ceste v prihajajoči zimski sezoni.

#MenjavaGum #ZimskaOprema #VoznikiVarnost #AvtotehnaVIS #VulkanizerskeStoritve #IzbiraPnevmatik #HrambaPnevmatik #SkladiščenjePnevmatik #CestnaVarnost #ZimskaSezona