Članek
Če želite svoje zdravje dvigniti na višjo raven, potem je dobro vedeti, katera hrana je bolj zdrava surova in katera ne.
Objavljeno Sep 09, 2025
Priporočljivo je uživanje surove hrane, a nekatera živila so boljša, če jih zaužijemo surove. Pri segrevanju nad 36 stopinj Celzija lahko izgubijo hranljive snovi. Minerali in vitamini ostanejo najbolje ohranjeni v surovi hrani, saj se pri segrevanju lahko spremenijo v obliko, ki ni primerna za telo. Segrevanje nad 120 stopinj Celzija pa lahko povzroči tvorbo strupenih snovi.
🤔🤔🤔
#vemkajjem #antioksidanti #surovahrana #surovioreščki #vitaminiinminerali #zdravaprehrana
https://vemkajjem.si/clanek5723
#Zdravje
#Hrana
#ZdravaPrehrana
#Minerali
#Antioksidanti
#Vitamini
#Segrevanje
#HranljiveSnovi
#SurovaHrana
#SuroviOreščki
Sep 09, 2025