OSTI JAREJ IMA GLOBOK POMEN PREŽIVETJA

Objavil/a abram1b2 Cej, dne 2016-12-18 ob 22:43:29

Ostani zdrav in mlad-Kdo bi danes to razumel, če ne bi tega staroslovenske pozdrava poznal? Ohranili smo pojem pri JARI pšenici, ki se seje spomladi.Zanimivo je,da obstaja v severno zahodnem Iranu vsa z imenom JARIN.35 stopinj S zemljepisne širine.Rezultat iskanja slik za osti jarej fotografije

https://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2016/12/18/publishwall_resized_1482058354_9144972.jpg

Po mojem mnenju je bila Zemlja pred 14000 leti ujeta v led do 35 stopinj S-J zemljepisne širine.Pred 14000 leti so bili naši predniki neoziraje se na raso neandertalci,ki so se ves ta čas preobražali v nas homo sapiens in mi se še vedno preobražamo na najvišji nivo človeškega obstoja, da bi zopet padli. In tako večno sedaj bomo v ciklih ponavljali življenjsko vajo in se občasno osvobodili iz te ujetosti.

Kaj je ostalo padlim/ civilizaciji/  neandertalcem, kot to da so zapustili področje ledu. In v pasu brez ledu je počasi začela rasti vsa naša civilizacija. 1. Indijanci na zahodu ,na skrajnem vzhodu njihovi  mongolidni bratje.2. Negridi  so ostali na področju podsaharske Afrike čisti in v Meditarenu pomešani z belci. 2. Aoborigini - isto negridi- so bili osmljeni v Avstraliji in 3.belci kavkazijska rasa je poselila Arabski polotok in Indijo.

Bela rasa je imela najmanjši zemeljski zeleni pas. Vas čudi ,da je bela rasa  še vedno najbolj brutalna v zavzemanju novih ozemelj ?! To imamo v krvi še od časa ko so naši predniki neandertalci tavali po ZEmlji in iskali svoj zeleni  košček Zemlje. Koga vse smo belci uničili pobili in mu vzeli zemljo? Komu bomo odgovarjali ? Vse to še  vedno počnemo,ker se našega akumuliranega brezčasnega spomina ne da zbristati.Danes smo samo svojo lakoto po Zemlji že uresničili, saj je več kot 3/4 Zemlje že naše in tako svoj pohlep še naprej hranimo z materijalnim bogatsvom,tudi na način,da drug drugega izkoriščamo in ne zmoremo zbrisati svojega spomina, da nas je  samo vesolje oropalo našega nekdanjega blagostanja z ledeno dobo.Vprašajte se ,ali je moje pisanje golo  nakladanje, ali resnica ? Zakaj govorimo o indoevropskih jezikih ? NI pomembno kdo smo, smo potomci tistih,ki imajo v sebi zamero do vesolja in se nikakor ne morejo pomiriti z vesoljnimi naravnimi zakoni.

Osti Jarej, da boš lahko še naprej mlad in močan branil zemljo, ki ti nudi preživetje. Je to izraz strahu?

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
8
abram1b2 Cej
0
Dec 21, 2016
Haapy yack 5#
NE boš verjel on bi vedel vse, saj je prinašalec luči. Kar pomeni, po dobi zatemnitve nastopi doba svetlobe.
#8
abram1b2 Cej
0
Dec 21, 2016
haapy yack
Pravo vprašanje si odprl. Znanost beži od Biblije, a se je sama ujela v njeno past. Čestitam yack,prava stvar :)***
#7
haapy yack
0
Dec 21, 2016
hoj
Jebela.
Bog je rekel:
Naj zemlja rodi travo;
Žitom, ki od semenja rodi seme;
Sadna drevesa, na katerih raste različno sadje;
Ki v sebi vsebujejo semena.

In je bilo tako.
Zemlja je rodila trave;
Različna žita, ki dajejo semena;
In drevesa, ki rodijo sadeže, v katerih je
različno seme.

Vprašanje je od kje je Bog s seboj prinesel te sadike in seme
na žit in semena riža in podobne zadeve? Od kje je privlekel trto?
Nekje je moral obstajat prvi sadovnjak na planet?
Ja pišuka v Raju na vzhodu. Vzhodno od današnjega Izraela. Kjer izvirajo reke Tigris in Eufrat. V vzhodni Mezopotamiji. Tlle se Biblija in znanost v popolnosti strinjata.
čao
#6
haapy yack
0
Dec 21, 2016
Tale bi to lahko pojasnil.
http://ichef-1.bbci.co.uk/news/1024/cpsprodpb/5DFC/production/_84606042_satan-promo.jpg
čao
#5
abram1b2 Cej
0
Dec 21, 2016
haapy yack
Nemogoče je to povezati v smiselno celoto,če ni kompletnega uvida in pravih temeljev razumevanja zadev.Pred dva tisoč eti so razumeli ciklični čas,danes dojemamo in razlagamo linearni čas.

V resnici nam manjka poznavanje vseh ciklov ,ki vplivajo na naše in spošno na življenje.MI povežemo 70 000 let linearno namesto ,da bi upoštevai cikličnost v 70 000 letih se zgodi skoraj 10 cikličnih dob po 7ooo let.Te cikli pa na nas tako vplivajo,da se nam še sanja ne kako.

Avstralopitek je že sam po sebi laž antropologije, ker Lucy nima dlačnih kosti,ki ločujejo človeka od primata. Z linearnostjo časa se ne razumemo več cikličnosti dob. Dobe so si pa med seboj podobne, kot letni časi na Zemlji. Ne more biti galaktično poletje enako galaktični jeseni, isto je na Zemlji. Zaradi teh nepravilnosti se ostanki kosti izpred 7000 let nazaj lahko podobni tistim izpred 28000leti. Ogljikovi izotopi pa niso pravi pokazatelji,če bi bili bi lahko z njimi dokazali npr. čas obdelave megalitov uporabo kamenja,pa jih ne morejo.Iz tega vzroka je skoraj vsa antropologija in zgodovina zavita v meglo naše domišlije, ne pa pravega znanja in vedenja. :)**
#4
haapy yack
0
Dec 21, 2016
hoj
Ja. Ja kedu bi vedel da prav govori.
V verigi evolucije je človek resnična uganka. K so najdl na različnih mestih zlomljne lobanje so mislili, da se človk pojavu pred kakimi 500 000 tisoč leti. Pol pa so spet mal dol padl k so našl še starejše črepinje fosilov. Pol pa so sklenil, da je šlo mal drgač. Pojav človeških prednikov - opice datirajo v čas pred kakimi 25.000.000 leti. Pol so odkril v vzhodni Afriki prehodne ostanke opic podobnih človečkom (hominidi) stare 14.000.000 let. Nekako pred 11.000.000 let kasneje se pojav prva opica - človek, ki se ga lahko uvrsti pod ime Homo.
Prvi, ki se ga lahko smatra za človeku podobnemu - napredni avstralopitek - je živel v istih predelih Afrike pred približno 2.000.000 let. Potem je bilo, da mine še miljon let, da se je pojavil Homo erectus. In končno pred 900.000 leti pozneje se pojavi prvi primitivni človek: imenovan Neandertalec po mestu najdbe.
Neglede zaradi časovnega razmaka od več kot 2.000.000 miljona let, ki delijo naprednega avstralopitka in neandertalca, orodaj teh dveh skupin so bila skoraj enaka (ostro kamenje) in njihovi pripadniki so si bili skoraj identični. In pazi pol se naenkrat nepričakovano, pred kakimi 35.000 leti praktično od nikoder pojavi nova rasa ljudi - Homo sapiens (modri človek), in zbriše iz obličja Zemlje neandertalca. Ta moderna rasa imenovana kromanjonci, so bili tako podobni nam, da bi se oblečeni v moderna oblačila kot so naša bi se lahk izgubili v množici katerega koli mesta v Evropi ali Ameriki.
Pojava modernega človeka pred 700.000 leti po Homo erectusu in kakih 200.000 let pred neandertalcem je absolutno nemogača Popolnoma jasno je, da Homo sapiens predstval tolikšno odstopanje od počasnega procesa evolucije, da se mnoge naše karakteristike, kot je naprimer sposobnost govora ne morejo nikakor povezati z predhodnimi primati.
čao
#3
abram1b2 Cej
0
Dec 20, 2016
haapy yack
To sploh ne drši DK v Zgodovini sveta navaja izumrtje neandertalcev pred 20000. Wikipedija pred 25-27ooo leti.Antropogija trdi,da je neandertalec drugačna človeška veja kao da so se primati razcepili na dve vsporedni vaji, od homosapiensa, hkrati pa navajajo,da imamo mi v sebi gene neandertalcev. V Zgodovni sveta DK- navajajo, da se je ledena doba začela pred 13000 leti. NIti v enciklopediji Zgodovina sveta ne najdeš podobnih podatkov,ker ti enostavno ne obstajajo ,ker mi ne razumemo naše soodvisnosti od 4 naravnih cikov ZEmlje ,Osončja, Galaksije .

NE poznamo časovnih okvirov teh ciklov ,poznamo samo cikle na ZEmlji o cikih Osončja Galaksije se nam še sanja ne. Ravno tako se nam ne sanja,da se naš genom DNK zapis odziva na te ciklične EM frekvence.
Antropologija je ugotovila, da ima neandertalec možgansko prostornino 800-1200ml ,povprećno življenjsko dobo 33 let in povprećno višino 169cm

Za homo sapoensa trdijo,da ima možgansko prostornino 1200-1600 ml povprečno višino od 170-180 cm povprečnoživljenjsko dobo 60 let-.Zakaj se po anologiji homo sapiens konča in se pojavi homo sapiens-SE je neandertalec 7000 let preobražal nazaj v homo sapiensa?

Ali se danes ne spreminja homo sapiens MI// v nekaj nam še ne poznanega? Ali naša povprećna višina ne raste skokovito? Če raste telesna višina raste tudi možganska prostornina in povprečna življenjska doba. Vse več je stoletnikov.
Ko bomo opazili drastične spremembe sami pri sebi, bo homo sapiens že izumrl ? Ne, preobrazil se bo v svojo najpopolnejšo podobo.

Bo t.i.homo-dei premagal homosapiens??? Ne bo ga premagal, ampak se homo sapiens tekoče preobraža v homo dei, da bi ta zaradi neugodnih EM frekvenc zopet padel na nivio homo sapiensa in na nivo neandertalca, da bi ta zopet začel rasti.

Kakšne so rastline pozimi? Pomadi,Poleti ,Jeseni in zopet pozimi? Moral bi napisati romane, da bi ljudje verjeli, da živijo v veliki zmoti, skoraj v nepredstavljivi ILUZIJI svoje lažne svevednosti.
#2
haapy yack
0
Dec 20, 2016
hoj
Abram@ ....Po mojem mnenju je bila Zemlja pred 14000 leti ujeta v led do 35 stopinj S-J zemljepisne širine.Pred 14000 leti so bili naši predniki neoziraje se na raso neandertalci,ki so se ves ta čas preobražali v nas homo sapiens in mi se še vedno preobražamo na najvišji nivo človeškega obstoja, da bi zopet padli. In tako večno sedaj bomo v ciklih ponavljali življenjsko vajo in se občasno osvobodili iz te ujetosti.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Homosapiens se je v 50 tisoč letih spremnil iz neadertalca v homohapiensa?
Za tak proces bi rabil kaka 2 miljona let.
čao
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-12-18 22:43:29 (Dec 18, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
KOGA LAHKO SPOŠTUJE OBIČAJEN SLOVENEC ?
SMO MI POTOMCI NEZEMLJANOV IZGNANIH IZ RAJA ?*
VESOLJNA GEOMETRIJA
SINTROPIJA- Fizika Andreja Detele
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Julij 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj