IZZIV ZA VSAKOGAR PREDVSEM ZA RADA K.

Objavil/a abram1b2 Cej, dne 2019-02-26 ob 12:30:17

Rado K. trdi,da boga ni. Verjetno verjame Kantu,ki je dejal,da je bog mrtev.Kaj sploh pojem bog pomeni? Kaj pomeni Stvarnik?  Zakaj se človek ne zna poistovetiti z bogom? Semle bom dal nekaj postov,ki so na Požar Reportu,ker tam ne želim  packati njegove teme.Tu se sedaj lahko razpišemo o bogu in dokončno rešimo vse dileme okoli teg pojma..

pred 15 urami

Še enkrat (brez teorije) boga ni. So pa ljudje, ki verujejo v mitološka bitja. V boga, v hudiča - dualizem -gozdne škrate, v vile, ipd.)

(s

pred 16 urami

V knjigi Hawking piše: »Našli smo nekaj, kar nima vzroka, saj ni bilo časa, da bi vzrok v njem obstajal. Zame to pomeni, da ni možnosti za obstoj stvarnika, saj ni bilo časa, v katerem bi stvarnik lahko obstajal.«

Kaj pa zdaj?
Nam je vzeto še to upanje in smo le nič v temi vesolja :-( ?

pred 20 urami

Rado K.
Vrhovno bitje.večno sednja vseobsežna vesoljna samodeluča,samozadostna vsepojavnost,katerega individualna samomanifestacije je vsaka pojavnost in hrati vse.Rado K . prosim te ne smeši se. Zbogom !

0
pred 16 urami
Rado.K. držiš se tvojih bolnih teorij kot pijanec plota,
pa daj se no malo sprostit in malo globlje zadihaj,
ljudem okoli tebe moraš biti res huda nadloga,
človek brez notranjega miru, resnice in ljubezni. ;)
skrajni čas, da se najaviš pri psihoanalitiku Vodeb Breiviku,
da ti malo poštima razum. ;)

Tu se sedaj lahko reši pojem Boga in Stvarnika..

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
16
haapy yack
0
Mar 03, 2019
hoj
RKC nič ne razlaga. Staro zavezo ni pisala RKC ali nek podobni škratje.
RKC nima ničesar skupnega s tekstom o stvarjenju sveta.
boditevcvetju
#16
abram1b2 Cej
0
Mar 03, 2019
haapy yack:)*
Izgon iz Raja pomeni nekaj popolnoma drugega kot to razlaga RKC.Na Zemlji nikoli ni bil,ni in ne bo Raj.Torej je poreklo Adama in Eve izven Zemlje. v Planetarnih Osončjih /očetovih/ Če v Raju prekršiš /planetarnih Osončjih/ prostovoljno zavezo služiti vesoljnemu življenju si obsojen na Zemeljsko življenje,/ satelitsko -sinovo/.kjer ni reanimacije življenjskega cikla /ponovitve cikla/. Celotno zemeljsko življenje je soodvisno od človeka in človek je soodvisen od njega. Tako na kratko.Lp :)*
#15
haapy yack
0
Feb 27, 2019
hoj
Saj saj. Človeštvo živi v zmoti, ker verjame, da je treba namesto sadežev darovati živali. Obredni zakoli. Noeta so označil za tistega, ki naj bi daro
val kri. Noe je bil v resnici označen kot tisti, ki živi pravično. Človeštvo narobe veruje, da je Abraham bil pripravljen žrtvovati lastnega sina po ukazu nekega čudnga Boga.
Cele horde učiteljev, duhovnikov in razlagalcev Biblije so prepričela človeštvo, da so vse tegobe na svet zarad tega, ker sta prva človeka v raju nenadoma začela jest jabolka. Večina na planet je prepričana, da je meso trupel ubitih živali močna, zdrava in Bogu dopadljiva hrana!.
Zarad tega je na planet ves sranje ne pa zarad tega, ker bi ljudje jedli jabčka.
Dkler bo tako se ne bo ničesar spremenil. Voz drvi v prepad.
gimnosofistipres
boditevcvetju
#14
Zim Zelen
0
Feb 27, 2019
Kdo bo častil Boga, ko bo človeštvo uničeno?
(sodni dan je zapisan)
#13
abram1b2 Cej
0
Feb 27, 2019
Haapšy yack:)*
Sadeži so še vedno na svetu.Problem je,ker mi ne vidimo in ne zaznamo.Lp :)*
#12
haapy yack
0
Feb 27, 2019
hoj
.... Ko je Adam videl, da starejši sovraži mlajšega, je poskušal omehčati njegovo srce in je rekel Kajnu: "Sin moj, vzemi del svojih sadežev in daruj Bogu, da ti lahko oprosti krivdo in tvoj greh."
Rekel je tudi Abelu: "vzemi del svojih sadežev in daruj, da ti bo odpuščena tvoja krivda in tvoj greh."
Mislim, da na svet ni več nobenga sadeža, da bi ljudje darovali in bi jim bili odpuščeni njihovi grehi.
misijanemogočepres
boditevcvetju
#11
abram1b2 Cej
0
Feb 26, 2019
Zim Zelen:)*
Stvarnika kot ga mi razumemo, sploh ni.9# Kdo ti bo oproščal? Edino soljudje nihče drug,če ti sploh imajo kaj oproščati. 8# Lp )**
#10
Zim Zelen
0
Feb 26, 2019
*abram...
Sploh ti ne mislim kratit tvoj pogled in razumevanje stvarstva, če to okrog nas sploh je stvarstvo, če ni le iluzija privd.

Sicer pa rek, "Vsak svojega Boga moli" niti ni tako slab, če nočemo med sabo razprtije in vojne.

Zaenkrat nam še slabo kaže, ampak cikli, ki jih napoveduješ, vsake toliko časa vzpostavijo red za nov začetek iz nule!

(Ko smo že pri prekocuhih. Ali se ti ne zdi, da bo izčrpana nafta ( in skurjena) iz drobovja Zemlje preprečila nov vesoljni potop. Ledeniki bodo šli enostavno v izpraznjene votline in vzdrževali še balans tečajev čeprav imajo drugo gostoto:)
#9
Zim Zelen
1
Feb 26, 2019
Ob smrtni uri se spomnimo zanikanja!
(Ljubi Bog, le zakaj me preizkušaš tudi to zadnjo uro :-) ♫♥♫♪)

Kdor je živel v sožitju z ljudmi in naravo mu bo oproščeno kakšno manjše pobalinstvo, ne glede na vero :-(
#8
abram1b2 Cej
1
Feb 26, 2019
Rado K.
Najboljša odločitev,da se primeš lopate in motike.Tako se boš naučil videti Boga v sebi in v vsemu kar te obdaja . V kamnu,drevesu,zajcu,nebu in Zemlji.Lp :)*
#7
abram1b2 Cej
0
Feb 26, 2019
Haapy yack:)*
Vsi smo individualni samoizraz Boga samega. Vse individualne vesoljne samomanifestacije so v resnici samomanifestacije pojma Boga.Bog je v vsemu v lastni podobi. Vseobsežna vesoljna konstanta mase energije prostora t.časa in življenja je večno sedaj samodelujoča,samozadostna in samohranitvena,kjer vsak konec cikla samozlivanja njenih realiziranih in akumuliranih vrednosti mept* v vsakem X elementarnem pojavu.Življenje* se ciklično samoreproducira v vsaki svoji vrsti..Elementarno se ciklično samozliva, Vesolje večno Bog večno sedaj umira in se samorojeva na vseh nivojih svoje pojavnosti,kar pomeni v svoji vseobsežni večno sednji vsepojavnosti.Zato ni nastanka ne konca v smislu Velikega poka Uumira in se samorojeva v vseh svojih individualnih pojavnostih od osnovnega delca do galaksij enako./Stvarnika ni/ večno sedanji vseobsežni vesoljni konstanti mase,energije,prostora,t. časa in življenja,.Človek ciklično izpolnjuje vlogo sejalca,selivca in varuha vesoljnega *življenja. Tvoj komentar je smiselen brez Stvarnika:)** Ali se mi ne samoreproduciramo v ciklih in ali flora in favna ne umirata in se samorojevata v ciklih?
#6
Rado K.
1
Feb 26, 2019
Ljubi bog!?!
Blog samo zame? Čisto brez potrebe. Sem že povedal svoje.

Zdaj grem vrt prekopavat, zvečer pa na plavanje.
Zvečer bom pa prebral kaj ste napisali. Kdor je zadnji boga videl naj pove kje in ob kakšni priliki.
LP
#5
haapy yack
0
Feb 26, 2019
hoj
Znanje, da smo vsi nastal iz enega Boga, Demiurga (stvarnika sveta), ki se imenuje Logos. To je zapisan tudi v Novi zavezi, zlasti pri Janezu, ki govori, da je bila na začetku Beseda, Bog pa je tako neskončen, da o njemu ne moremo govoriti. Vse kar rečemo je lahko le delno, praktično brez smisla. Sicer pa velik del človeštva živi v zmoti.
narodkikolnejeprekletpres
boditevcvetju
#4
abram1b2 Cej
0
Feb 26, 2019
Zim Zelen:)*
Nemogoče je mogoče! Nič ni nemogoče,če veš in poznaš temo v nulo in jaz jo poznam, razumem in znam obrazložiti.Nikogar ne bom navajal, kot edino svoj akumuliran brezčasen genski spomin naše vesoljne vrste,ki je v meni prebujen.To pomeni- samo svoje vedenje. Lahko ti povem,da Stvarnika sploh ni.Bog je pojem, ki izhaja iz naše osebne religijoznosti,ker je vsak človek naprej religijozno bitje in šele po svetovnem nazoru nato vernik,ali ateist.Praviš,da sem optimist,potem si ti pesimist?
#3
Zim Zelen
0
Feb 26, 2019
"Tu se sedaj lahko reši pojem Boga in Stvarnika.." -*abram...
Si pa optimist? Tega do zdaj ni še nobeden razrešil!
Lahko pa navajamo tuje ume ali pa lasten veleum!
#2
abram1b2 Cej
0
Feb 26, 2019
Rado K. Tu lahko sedaj izražaš svoje mišljenje in trditve,da boga ni. Da ne svinjamo po tujih sporočilih.Tu lahko rešimo vse nestrinjanje in argumentiramo svoje trditve. Moja trditev je, bog je večno sedaj v vsemu sam v lastni samobitnosti in samomanifestaciji.Zakaj je bog absolutno nič in hkrati absolutno vse? Zakaj in kaj je božji Sveti duh?
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2019-02-26 12:30:17 (Feb 26, 2019)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
KOGA LAHKO SPOŠTUJE OBIČAJEN SLOVENEC ?
SMO MI POTOMCI NEZEMLJANOV IZGNANIH IZ RAJA ?*
VESOLJNA GEOMETRIJA
SINTROPIJA- Fizika Andreja Detele
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj