Ženske so povedale: Kaj se v postelji sme in kaj ne?

Objavil/a Aktivni .si, dne 2015-11-17 ob 11:20:11

Šest zgovornih in odkritih žensk nam je povedalo, česa si, ko gre za seks, želijo od moškega in česa nikakor ne. 

Moški poznajo protokol: podrejajo se nadrejenim, po prepiru pošiljajo rože, za družinska srečanja običajno oblečejo spodnje perilo. V postelji pa so pravila nekoliko manj jasna.

Moški hrepenijo po spolnih avanturah, vendar so ponavadi preveč plašni, da bi žensko preprosto vprašali, ali je za. Z glavo rinejo skozi zid in poskusijo, ali jim bo uspelo, ženske pa ob tem pogosto zavihamo nos, češ: "Kaj, za vraga, pa počneš? Saj nisi normalen! "

Rezultat: povprečen seks. Dajte nam dober, ognjevit seks, in nagradile vas bomo s še več seksa! Nalagajte na ogenj čez dan, če se želite zvečer prijetno pogreti.

Na pomoč smo poklicali Šestter jim zastavili prav vsa nerodna vprašanja, na katera obupno iščete odgovore, ne da bi si sploh upali vprašati. Njihovi odgovori vas ne bodo samo spravili v razpoloženje za seks, temveč vam ga bodo tudi 100-odstotno zagotovili.

Ali si moški na prvem zmenku lahko obeta skok med rjuhe?

Brigita: "Dala mu bom ravno dovolj, da ne bo mislil, da sem čistunka. Na primer: dovolila mu bom, da mi odpne srajco in ljubkuje prsi, ne bom pa mu dovolila, da se spušča pod pas. "

Olga: "Seveda. Tako bova s tem čim prej opravila in se nato osredotočila na odkrivanje drugih skupnih lastnosti. Zakaj bi zapravljala čas s spoznavanjem drug drugega, če ni dober v postelji?

Polona: "Z moškim sem spala šele, ko sem na prstu imela diamantni prstan. Sedaj sem poročena deset let in seks je še vedno neverjeten. "

Flora: "Na prvem zmenku bi spala z moškim, če bi bila na počitnicah, če bi bila resnično potrebna ali če bi bila prepričana, da najin odnos nikamor ne pelje. Nikoli pa ne bi z nekom, ki bi se mi zdel potencialni partner. "

Nina: "Nikoli več. Enkrat sem to storila z moškim, ki se je dobival še z dvema dekletoma, mojima znankama. Če bi malo počakala, bi si lahko celo zapomnila njegovo ime in spoznala, da je navadna zguba. "

Nasvet:

Če ste na prvem zmenku z žensko, ki jo poznate in z njo že nekaj časa flirtate, tako da je ni treba spodbujati k seksu z vami - se lahko dobro konča. Toda seksati s popolno tujko? Tako se začnejo premnoge žalostne, zelo žalostne zgodbe.

Včasih mi je všeč seks brez poljubljanja. Je to narobe?

Julija: "Ne predstavljam si, da bi lahko doživela orgazem brez predigre. Poljubljanje pa je prav to. "

Flora: "Samo prostitutke seksajo brez poljubljanja. "

Olga: "Lahko je vznemirljivo, če moški zna svoja usta uporabljati tudi kje drugje. "

Polona: "Moj mož me pogosto draži z odtegovanjem poljubov. To je postalo igra - kaj moram narediti, da me bo poljubil? "

Nasvet:

Ne bo opazila - ne bo ji mar, če boste svoja usta zaposlili na drugih zanimivih delih telesa.

Kaj imajo ženske raje - da smo v nekoliko privzdignjenem položaju ali da ležimo na njih?

Olga: "Težko končam, če je moški privzdignjen, ker tako ne stimulira mojega klitorisa. "

Julija: "Da leži na meni. Všeč mi je, če je blizu, tako ga lahko poljubljam, mu grizem vrat in šepetam, kako dobro mu gre. "

Brigita: "Če tehta čez 90 kilogramov, je bolje, da uporablja privzdignjeni položaj. Sicer samo šteješ sekunde, dokler mu ne pride, da se zvali s tebe. "

Nasvet:

Srečajta se na sredini. Položite roke podnjo in težo prenesite na podlakti. Tako boste ravno prav visoko, da boste dražili njen ščegetavček, in dovolj nizko, da boste slišali vsak zašepetan komentar. "

Kako naj svoje dekle pripravim do tega, da bo storilo nekaj, česar še nikoli ni?

Flora: "Moški me mora najprej vprašati in mi natančno razložiti, kaj si želi od mene. Ne maram presenečenj. "

Julija: "Morala bi biti v razmerju, v katerem bi moškemu resnično zaupala, preden bi mu dovolila, da mi zaveže oči in me vklene v lisice. "

Nina: "Najprimernejši čas za kaj takega bi se mi zdel konec tedna na deželi. Sprememba okolja vpliva na to, da sem dovzetnejša za novosti. "

Olga: "Ljubim presenečenja. Če verjamete ali ne, tudi ženska se naveliča vedno istih stvari. Všeč mi je, če moški predlaga, kaj bi lahko počela, ker mi tako omogoči, da sem poredno dekle, ne da bi delovala preveč agresivno. "

 

Nasvet:

Bodite potrpežljivi, razmerje naj traja mesec ali dva, šele nato ji predlagajte, naj obleče kostum porednega dekleta.

Naj ji povem, da mi prihaja?

Olga: "Da. Če mi še ni prišlo, bom tako imela možnost, da svoje gibe spremenim in moškega upočasnim. "

Julija: "Nič nimam proti, dokler ne zveni kot kateri izmed moških iz filma Vroče noči - 'Ooo punčka, prihaja! ' Kakor da tega tako ali tako ne bi vedela. "

Polona: "Ni mi všeč seks s 'štoparico orgazma' v roki: 'Nisem še tam, prihajam, prihajam, jaaa! ' V seksu želim uživati in nič me ne moti, če me moški preseneti. "

Nina: "Da, pri oralnem seksu. Če me ne posvari, tega ne bom storila nikoli več. "

 

Nasvet:

Med spolnim odnosom jo nagradite z uživaškim godrnjanjem ali s komplimentom ("To je neverjetno. Skoraj sem že tam …"). Nikoli pa je ne presenetite med oralnim seksom, če si želite, da vas bo tako razvajala še kdaj.

Kaj pa opolzke besede med seksom?

Flora: "Seksi čvek je v redu, toda brez pretiravanja. Dejanja so zgovornejša od besed. "

Polona: "Lahko ustvarijo razpoloženje. Včasih mi mož na uho zašepeta kaj vznemirljivega … in otroke bom v posteljo spravila bolj zgodaj. "

Julija: "Resnično me vznemirja, kadar moški opisuje, kaj mu je všeč na mojem telesu, kaj mi dela ali kaj naj jaz delam njemu. Ne maram pa, da je vulgaren. Pravilo št. 1: nikar ne ponavljajte tega, kar ste slišali v pornofilmih! "

Nina: "Všeč mi je, kadar mi moški hripavo šepeta na uho. To da mojemu vznemirjenju novo dimenzijo. Sama se težko pripravim do govorjenja, zato mu dam s telesom jasno vedeti, da uživam v njegovih besedah, in ga tako spodbudim, naj nadaljuje. "

Nasvet:

Poskusite z omiljeno različico seksi besed in opazujte njen fizični odziv. Izogibajte se prostaškosti.

 

Poljubljati ali ne poljubljati se po oralnem seksu?

Nina: "Seveda, toda moški naj si za pot po mojem telesu navzgor vzame čas, tako bo manj presenetljivo. "

Julija: "V redu je, toda svoj kozarec z vinom naj pusti ob postelji, tako si bo pred poljubom lahko osvežil usta. "

Polona: "Po oralnem seksu je poljubljanja konec. "

Olga: "Da, to je vznemirljivo. Všeč mi je, kadar je njegov obraz malo vlažen. "

Nasvet:

Počasi napredujte od spodaj navzgor. Če vam bo nastavila ustnice, kar pogumno, če se bo obrnila stran, ne vztrajajte. Zapomnite si: če jo motita njen lastni vonj in okus, jo bo verjetno motil tudi vaš.

 

Jo zbudim za seks, če že skoraj spi?

Nina: "Seveda. Toda naj ne poskuša ničesar, dokler nisem popolnoma budna. "

Polona: "Vsekakor. Pri dveh majhnih otrocih je težko najti čas za seks. Všeč mi je, kadar se moj mož priplazi pod odejo, ko že spim. Tako veliko laže poskrbim zanj. "

Olga: "Oh, seveda, posebno okoli petih zjutraj, ko se začnem rahlo prebujati. Čudovito je opaziti, da je moški vzburjen, in seks je lahko neverjetno dober. Na koncu si tako sproščen, da zopet sladko zaspiš. "

Nasvet:

Nežno jo zasujte z lahnimi poljubi po vratu, ramenih. Če bo igrala polha več kot 30 sekund, opustite zamisel in se zavlecite v svoj brlog.

 

Koliko časa po tem je treba ostati z žensko, da bo zadovoljna?

Flora: "Petnajst do dvajset minut pogovora po seksu zadostuje. Če nima časa za pogovor, ga jaz naslednjič ne bom imela za seks. "

Nina: "Zagotovo si bom zapomnila moškega, če bo ostal z menoj v postelji. In če bo ostal dovolj dolgo, je zelo verjetno, da bo dobil še. "

Olga: "Sovražim poležavanje, tako da mu ni treba skrbeti. 'Hvala, bila si odlična' in poljub bo dovolj, potem naj gre po svojih opravkih. "

Polona: "Na začetku zveze so bili pogovori v postelji pomembni. Sedaj sem poročena, tako da mi ni mar, če si gre, ko končava, ogledat tekmo. Jaz si želim samo spati. "

 

Nasvet:

Če ste nemirni, predlagajte prigrizek ali gledanje televizije. Pomagalo bo tudi, če se začnete dreti: "Požar! ", vendar verjemite, da je potem nikoli več ne boste videli v svoji postelji.

Kdaj in kako naj jo seznanim s seksi igračkamI?

Brigita: "Kadar dam jaz pobudo za seks. To pomeni, da sem potrebna in dovzetnejša za razne poskuse. "

Flora: "Naj mi jih pokaže v reviji. Če mi bodo všeč, jih bom kupila in ga prijetno presenetila. "

Polona: "Nikoli. Ne potrebujem moškega, ki potrebuje igračko, da se vznemiri ali vznemiri mene. "

Julija: "Pred uporabo bi se morala pogovoriti tem. Bila bi, milo rečeno, šokirana, če bi neke noči kar potegnil na plano kakšno gigantsko mehanično reč. "

Nasvet:

Poseben predal v omari določite za "posebne trenutke" in ga napolnite s seksi igračkami in oblačili. Dodajte jim knjige, videokasete in druge malenkosti. Tako boste pripravljeni, ko bo predlagala, da "pojdita v predal".

Je problematično, če doživim vrhunec pred njo?

Brigita: "Da. Moški se po prvem orgazmu ne potrudi več tako, kakor bi se moral. "

Flora: "V redu je, če me enkrat izpusti. Bo prišel pozneje po več. "

Julija: "Ni važno, kdo je prvi, dokler oba prideva na cilj. "

Olga: "Všeč mi je, če moški konča prej. Tako se v drugo lahko osredotoči name. Ker je že nekoliko potešen, bo seks trajal dlje. "

 

Nasvet:

Uživajte in pustite uživati. Naj seks ne postane rutina. Bodite športni in nikoli ne zapustite postelje, ne da bi ji pomagali doživeti orgazem.

Kaj pa, če si zaradi pomembnega naslednjega dne ne želim, da bi prenočila pri meni?

Olga: "Naj ne bo šleva. Vstane naj in odhiti pod prho. Razumela bom namig. "

Brigita: "Vedno bi mi moral dovoliti, da prespim. Če ima drugačne načrte, me mora na to predčasno opozoriti. "

Flora: "Nič nimam proti temu, da odidem domov, pomembno je le, da me 'postavi pred vrata' z občutkom. Nekoč mi je nekdo zjutraj v posteljo prinesel kavo in mi skuhal slasten zajtrk. Ko sva pojedla, je rekel, da mi bo poklical taksi, ki ga ne bo vsaj še eno uro. Kar tam, v kuhinji, sva imela enega najboljših seksov. "

Nasvet:

Najbolje je, da jo o tem obvestite prej, če pa to ni mogoče, bodite iskreni, toda prijazni. Recite ji kaj takega: "Jutri imam ubijalski dan in če boš ostala, bom želel prebedeti noč s teboj. Bi lahko prenočila raje v petek? "

Hermina Akin

Preverite še, kateri znaki kažejo na to, da seksate v napačnem položaju, pa tudi, kako pristopiti do nasprotnega spola.

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
1
stangiulia42 stangiulia42
0
Aug 16, 2019

Financiranje denarja 7.000 € a 100,000,000 € v 24 ali 48 ur e-mail: borut.martin@gmail.com ??
WhatsApp: +33758119861
Web: https://creditsecours24h.com
#1
Aktivni .si
Aktivni .si
Objavil/a 2015-11-17 11:20:11 (Nov 17, 2015)
Starejša objava Novejša objava
Ženske so povedale: Kaj se v postelji sme in kaj ne? - Aktivni.si

Šest zgovornih in odkritih žensk nam je povedalo, česa si, ko gre za seks, želijo od moškega in česa nikakor ne. 

ZADNJE OBJAVE
16 neprecenljivih stvari, ki nas jih lahko naučijo mačke in psi
Tega nikar ne počnite, opozarjajo strokovnjaki! 4 lepotni triki s TikToka, ki so ta trenutek pravi hit
Kako prepoznate zelo inteligentne ljudi?
Meditirate v naravi? Preberite, zakaj bi morali!
Podjetje Under Armour razvilo zaščitno masko, ki hladi
3 najpogostejše ovire, ki vam preprečujejo, da bi bili to, kar ste
Nehajte dvomiti o sebi - TAKO prepoznate pasti tuhtanja in se jih znebite!
Karantena. Rim: Janko Petrovec, dopisnik iz Rima, je napisal knjigo v obliki dnevnika iz karantene in spominov na druge nesreče
3 poletni smutiji, ki osvežijo bolj kot koktejli
Doma pripravljena krema in losjon za roke
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
športi
(1119)
zdravje
(960)
fitnes
(774)
seks
(699)
odnosi
(699)
Nasveti
(428)
tek
(402)
vaje
(337)
joga
(123)
zgodbe
(60)
diete
(53)
hoja
(44)
vadba
(33)
oprema
(18)
IŠČI PO ARHIVU
Avgust 2020
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj