Članek
Čas je za narodno zavedno politiko
Objavljeno Nov 28, 2017

Parlamentarne stranke in ljudje, kateri se bolj ali manj izmenjujejo v ter krožijo po našem parlamentu in nam krojijo usodo že vseh 25 let, nas prepričujejo, kako so le oni sposobni voditi to državo. Če pa pogledamo rezultate njihovega vodenja, pa dobimo popolnoma drugo sliko. V državi se je razpasla korupcija, katere nihče ne preganja, sodstvo deluje po principu "kdo da več" oziroma "naši in vaši", organi pregona preganjajo le še kurje tatove, podjetja ustvarjena s trdim delom skozi desetletja so zaradi zgrešene in koruptivne politike, katera ni bila sposobna ustvariti poštenega pravnega okolja, propadla in tako ali drugače bila skoraj zastonj razprodana. Delavci delajo za minimalne plače, katere že zdavnaj ne zadostujejo za človeku dostojno življenje, da o pokojninah sploh ne govorim. Slovenski narod vedno hitreje izginja, izumira ter izgublja svojo državo, zaradi bega mlade izobražene delovne sile v tujino s trebuhom za kruhom, ob hkratnem uvozu slabo ali neizobražene poceni tuje delovne sile, predvsem iz področja balkana. S tem se ustvarja nizkocenovna država, katera je lahko le obrobje Evrope, podložna velikim in ekonomsko razvitim državam. Naši politiki nimajo interesa države in slovenskega naroda popeljati na pot razvoja in prosperitete, temveč jim je dovolj uničena država, na pogorišču katere mirno ribarijo v kalnem ter si s pomočjo lokalnih in globalnih mafijskih struktur polnijo žepe.

Torej če nam je vsem jasno v kakšnem slabem stanju je država, kakor nam je tudi vsem jasno kateri politiki in stranke se že vseh 25 let izmenjujejo v parlamentu, potem nam mora biti tudi jasno, da ti ljudje niso sposobni voditi države, kvečjemu sodijo na sodišče zaradi malomarnosti na delovnem mestu in korupcije. Čas je za spremembe, čas je za narodno zavedno politiko. To je edino kar bo naš narod rešilo dokončnega propada, uničenja in izginotja.

PJ

Rešitev za vaše finančne težave To je priložnost za vas, da prekine vaš težko finančno stanje. Nič ne boš probleme imate in težave, v katerih najdete v tem trenutku. Jaz sem posamezne Švica, ki postavlja na razpolago kdorkoli resno posojila vseh vrst. Ste lahko kontaktirajte me, če ste v stiski. Bi vas spomnil, da vsaka oseba, dobrega imena, ki bo dodeljena v naši knjigi shranjevanje "imeli ne obžaluje. Pričakujemo, da vaše zahteve za vas izpolnjujejo. Pridruži se mi po pošti: borut.martin@gmail.com

Popolnoma se strinjam z napisanim.