Članek
Predstavitev Gnostičnega Centra Alternative Altorion
Objavljeno Jun 17, 2015

Predstavitev Centra

Robert lavtar, PhD, (Oluwo Fagunwa Apesin Ola Ayedun), ustanovitelj  Gnostičnega Centra Alternative Altorion, ki ga vodi skupaj s ženo Petro Lavtar Slapar (Iyanifa ifamukomi Ayoola Elewa) je najprej iskal in našel resnico zase, svoje znanje pa je nato delil naprej, predvsem tistim, ki so se utrudili od iskanja, na teh poteh zašli ali obupali. Je oče petih otrok in že tudi dvakrat dedek.

Robert je spoznal, prakticiral in obvladal neštete filozofije in tehnike – od dosežkov sodobnih avtorjev do znanj, ki jih je do današnjega časa ohranilo starodavno izročilo posvečenih naslednikov. Vso to znanje temelji na lastni izkušnji. Vse metode je najprej preizkusil na sebi, na članih družine in nato še na stotine klientih.

Po njegovem mnenju Center Altorion posreduje najboljše in najučinkovitejše metode, ki obstajajo na tem planetu. Cilj je svoboden, srečen, zadovoljen, neustrašen ter močan posameznik.

 

Tekom nabiranja znanja je spoznal veliko mojstrov iz različnih področij:

Robert & Živorad M. Slavinski

Robert & Živorad M. Slavinski

V družbi z avstralskim šamanom Rowlandom Barkleyjem (desno) in Baba Kingom

V družbi z avstralskim šamanom Rowlandom Barkleyjem (desno) in Baba Kingom

Robert & Philip Neimark (Ifafoundation of North America)

Navajo medicine man

Navajo medicine man

Robert with australian Aboriginal Elder Uncle Max

Robert z avstralskim Aboriginal Starešino Uncle Max

Robert z nigerijskim babalawom Balogun Fabunmi

IFA poroka

Scottish Knight Templars

Robert in  papež Janez Pavel  II.

Robert in papež Janez Pavel II.

Robert izvaja life-reading za svojega vnuka

Robert je spoznal in bil uveden v vodenje in izvajanje najučinkovitejših gnostičnih spiritualnih metod (Intenziv Gnoze, PEAT, Intenziv Sunjate) avtorja Spiritualne Tehnologije Nove dobe Ž.M. Slavinskega (www.spiritual-technology.com). V Braziliji, na Inštitutu za neo-šamanizem, Paz Geia, Sao Paulo, se je usposobil za izvajanje sodobnih šamanskih metod (Exorcizem, Vrnitev duše, Hologramska časovna linija, Terapevtski Trans). Marca 2002 je v Braziliji od Balogun Fabunmija, 82-letnega nigerijskega babalawa, prejel Ifa iniciacijo in bil uveden v več kot 10.000 let star neokrnjen šamansko-religijski afriški sistem, katerega korenine segajo v pradavno Sumerijo. Leto kasneje je bil, kot prvi beli človek iz Evrope in Azije, iniciiran v Awo Imule – več kot 7.000 let staro, prvinsko Ifa skupnost. Decembra 2007 je na Floridi prejel Oluwo iniciacijo s strani Philip-a Neimark-a (Oluwo Fagbamila), ustanovitelja Ifa Fundacije Severne Amerike (www.ifafoundation.org). Aprila 2002 je na Odprti mednarodni univerzi za komplementarno medicino (The Open International University for Complementary Medicines, Colombo, Sri Lanka) dopisno doktoriral na temo “Sodobno šamanstvo”. Delavnice in individualne seanse je vodil tudi v Angliji (London), Avstraliji (Sydney), Belgiji (Bruselj), Braziliji (Sao Paulo in Rio de Janeiro), Avstriji (Dunaj), Nemčiji (Münnchen), Norveški (Oslo), Italiji (Toskana) in Hrvaški (Zagreb).