Članek
Clarkson razkril podrobnosti novega šova
Objavljeno Aug 03, 2015

V prvem odzivu na dogovor z Amazonom, za katerega bo ex-trio Top Geara odslej snemal avtomobilsko oddajo, se Jeremy Clarkson počuti, kot da bi iz dvokrilnega letala prestopil na vesoljsko ladjo.

Kot je znano, so Jeremy Clarkson, James May in Richard Hammond skupaj z nekdanjim vodilnim producentom oddaje Top GearAndyjem Wilmanom pred nekaj dnevi najavili, da so podpisali pogodbo z ameriškim ponudnikom video vsebin na zahtevo Amazon. Pogodba, težka kar okoli 230 milijonov evrov, za prihodnja tri leta predvideva po 12 epizod na sezono. S tem so se končala večmesečna ugibanja, kje bodo gonilni člani ekipe, ki je ustvarjala najbolj gledano avtomobilsko oddajo na svetu, nadaljevali svoje delo, potem ko pri BBC po incidentu, ko je Clarkson februarja fizično obračunal z enim od producentov, niso več podaljšali pogodbe z njim.

"Službo imam, službo imam, službo imam! Spet nova pričeska, čiste kavbojke in testne vožnje!", je na svojem Twitter računu zapisal Richard Hammond.

James May pa: "Dobra novica! Dobil sem službo pri Amazonu. Slaba novica! Ostala dva tudi."

Emily Clarkson pa se je pošalila iz svojega očeta: "Mi bo sedaj dostavljal pakete?" Oče Jeremy ji ni ostal dolžan: "Ni te več v moji oporoki."

Beri dalje...