Članek
Avto je imela rajši od otroka
Objavljeno Aug 04, 2015

Neka mati gasilcem ni pustila, da bi razbili okno na njenem prestižnem avtomobilu in tako prišli v notranjost do zaklenjenega otroka.

Vest, da je kakšen lastnik dal prednost svojemu jeklenemu lepotcu pred žensko, ni tako neobičajna. Bolj nenavaden pa je bil nedavni dogodek na Kitajskem, da naj bi mati branila reševalcem reševanje otroka, ker se je bala za škodo na svojem avtu. 

Ženska iz province Čejang je pred tem zaklenila ključe v BMW serije 7, v katerem je obsedel tudi 17-mesečni otrok. Ker slednji od znotraj ni bil sposoben odkleniti avtomobila, je mati poklicala na pomoč. Gasilci so ob prihodu opazili, da zaradi vse višje temperature v notranjosti objokanemu in rotečemu otroku grozi nevarnost, zato so se odločili za kar najhitrejši vstop v prestižno limuzino - skozi razbito okno. 

A takrat je nastala težava, saj se je mati na vso silo uprla tej taktiki, še posebej, ker sta se dva ključavničarja že trudila vdreti v avto. Tako se je glede na poročilo gasilcev dlje časa prerekala z njimi in jim branila dostop. 

Beri dalje...