Andrej Magajna

slovenski politik

Prijatelji (5)
ČASOPIS V FOKUSU
Woodicinvestment Company
Ernest Skrjanec
Rastko Plohl
Žiga Šorli
Spremljevalci (5)
G Stare
Samo K.
Sonja Ramsak
Dajana Babič
ALEŠ ADAMIĆ
NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

14.6 km dvoetažni tunel pod Bosporjem (100m pod morsko gladino) stane toliko, kot 2. tir premierja Cerarja
Trbovlje 1941 - za praznik dela SKUPAJ KORAKALI KOMUNISTI IN NACISTI.
Arogantna oblast je šla predaleč - prijava nezakonitih udeležencev referendumske kampanje
Nismo več v komunizmu
Osupljivo kako razpredena mreža. Tudi Anton Drobnič in France Bučar vključena v delo UDBE
Zmaga našega življenja!
PREISKAVA O PREISKAVI in preiskovalne Potemkinove vasi
Danes dopoldne (24.januarja 2017) gledam kriminalko
Politično kadrovanje
Hinavci na kubik
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Januar 2021
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Postkomunistična mafijska država

Andrej Magajna
23.07.2018 14:17 (Jul 23, 2018)

Če se lahko vsi nasmejimo vremenarci iz RTL-a ob prejšnji moji objavi na časovnici, se ob tej lahko nasmihajo le strici, njihovi vnuki in nečaki.


V nadaljevanju avtor (dr. Matej Avbelj):
»Po branju Magyarove knjige bolje razumem, kaj mi je ta oseba zares želela sporočiti. Ali to pomeni, da je imela ta oseba prav in da je današnja Slovenija tudi postkomunistična mafijska država?


Predlagam, da si na to vprašanje odgovori kritični bralec sam.

Bistvo mafijske države ni ideologija, temveč kopičenje moči in bogastva v rokah razširjene politične družine. Ta s pomočjo mafijske kulture, povzdignjene na raven politike in podprte z institucionalnim, pa tudi represivnim aparatom države, uresničuje svoje cilje. V taki državi ne gre za vsakodnevno korupcijo med posameznimi uradniki in zasebniki. Prav tako ne gre za to, da vlada podzemlje, torej klasična kriminalna mafija.

Gre za to, da je korupcija sistem in da je politika mafijsko podzemlje povzdignila na raven države, torej organizirane oblasti, s

Se dogovor iz septembra 2017 v Kamniku uresničuje do potankosti !!?? Toninov »nikogar ne izključujem« torej ni bil namenjen JJ, ampak Šarcu.

Andrej Magajna
09.06.2018 19:40 (Jun 09, 2018)

»Koalicija sprave«, kot naj bi jo takrat poimenovali v Kamniku (pod taktirko Milana Kučana), naj bi poleg strank tranzicijske levice na vsak način vključevala tudi Toninove krščanske demokrate.

Lahko govorimo celo o »Dolomitski izjavi III.«, ki bo vsaj za 8 let naprej zacementirala nadvlado tranzicijske levice ?

Ob datumi nekega dozdevnega sestanka, ki sega daleč nazaj, se postavlja logično vprašanje: Bi bilo sploh možno že pred devetimi meseci in daleč od metropole, »za devetimi gorami«, tako precizno načrtovati v naprej? Na prvi pogled res »nekam pravljično«. Če pa globalni sistem odločanja v Sloveniji le nekako drži, niti ni tako nemogoče. Že takrat naj bi veliki mojster, izjemni strateg sestopljenega vračanja na oblasti ocenil (kot kaže zopet pravilno), da Janezu Janši navkljub možni relativni večini SDS-ja ne bo uspelo sestaviti vlade. Že takrat so menili (pokazale pa tudi etablirane in interne ankete), da edini zanesljivi partner Aleš Princ (predvsem zaradi ortodoksnega katoliciz

Ugrabljeno sodstvo

Andrej Magajna
22.12.2017 22:05 (Dec 22, 2017)

Včeraj solsticij, sončev obrat, ko radostno spremljamo daljšanje dneva; danes MRAK nad sodno palačo. 


Najstarejši odvetnik Hribernik: »Nekaj tako sramotnega kot danes še nisem doživel … SLO pravosodje doseglo novo dno.

Kar trije forenzikii , vključno z tujima inštitutoma niso potrdili povezanost delcev z dr. Novičem; a sodnica Špela Koleta kljub temu: "Brez kančka dvoma je Novič kriv !" Le to bi lahko zaključila, da stroka ni enotna. Pravzaprav je bila, če odmislimo naš inštitut - brez akreditacije. In če zadeve niso jasne. Že študent prvega letnika prava pozna rek iz rimskih časov: In dubio pro reo ( v dvomu v korist obdolženca)

OB DESETLETNICI! Stranka Krščanski socialisti Slovenije to jesen 2017 praznuje 10 letnico ustanovitve.

Andrej Magajna
01.12.2017 18:57 (Dec 01, 2017)

Njena predhodnica s podobnim imenom je delovala že v obdobju 1991 in 1995. Za tem ko sta njena soustanovitelja dr. Matija Kovačič in Peter Kovačič Peršin dosegla njen in izbris iz registra, smo drugi člani njenega vodstva delovali v krščansko socialnem gibanju - vse do leta 2007, ko smo se zopet ustanovili kot stranka. Predsedniku Andreju Magajni – sicer delegatu prve večstrankarske (osamosvojiteljske) skupščine – je leta 2008 uspelo zopet priti v parlament, tokrat na listi Pahorjeve SD. Njegova avtonomna drža pri posamičnih glasovanjih je kulminirala ne le v negodovanju ampak celo v grožnjah. Prva je prišla iz vladnega kabineta, saj je poslanec omenil možnost, da se bo pri glasovanju o zakonu o arbitraži s Hrvaško vzdržal. In to zaradi nedorečenega pojma neposrednega stika z odprtim morjem, prosulim terminom »junction«. V Stockholmu je bil ob podpisu morda »sončen , fantastičen dan« – na Jadranu pa »megla«. Gledano iz današnje perspektive se je potrdila skepsa in bo zares ta - izhodiš

Ahmad Shamieh - izjema mora biti v naprej znana in jasno definirana

Andrej Magajna
01.12.2017 18:52 (Dec 01, 2017)

IZJAVA ZA JAVNOST

Strokovni svet in Izvršilni odbor Krščanskih socialistov Slovenije - Krekovi socialisti je področno proučil zaplet v  z migrantom Ahmad Šamir-jem. 

(Ne delamo si iluzij, da bi bila iZJAVA v dominantnih medijih objavljena, saj v našem političnem prostoru ni mesta za Krekovo (levo) socialno opcijo, ki ne temelji na marksizmu in historičnem materializmu. Monopol sega tudi na to področje. Pa vseeno se bomo ob temah, ki zadevajo etiko in vprašanja pravne pravičnosti oglašali)

"Sočutje je vsekakor elementarna drža vsakega, ki prisega na krščanstvo. Ahmad Shamieh, kot vsi, ki so odšli od doma - ne glede ali kot begunec ali kot migrant - potrebuje pomoč skupnosti. Seveda mora biti ta različna za begunca, ki je eksistenčno ogrožen in naj bi bil v prvi varni državi oskrbljen ali ekonomskega migranta, ki išče zaposlitev. Bistvo pa je to, da pri obravnavi  ne smemo uporabljati dvojna merila in različne prakse. Taka arbitrarna ravnanja pomenijo demontažo pravne države. 

Sporočiti pa

Arogantna oblast je šla predaleč - prijava nezakonitih udeležencev referendumske kampanje

Andrej Magajna
14.09.2017 11:49 (Sep 14, 2017)

Kot zainteresirani subjekt, udeležence referendumske kampanje o 2-TIRu (Zakonu o izgradnji, upravljanju in gospodarjenju z drugim tirom železniške proge Divača-Koper (ZIUGDT))  , predsednik sodelujoče politične stranke: Krščanski socialisti Slovenije - Krekovih socialistov (KSS)

Inšpektoratu za kulturo in medije sporočam in obenem prijavljam,

da so se na TV soočenju RTV SLO 1  v ponedeljek 11. septembra 2017 ob 20 uri pojavile tudi organizacije, ki so v celoti ali pretežno v državni lasti in po zakonu o medijih, volilni oz. referendumski kampanji ne bi smele sodelovati v kampanji. Te dneve tudi snemajo programski sklop (samo)predstavitve, kar je nov prekršek.

Posredujem kompletni seznam Državne volilne komisije v katerem so tudi sporni subjekti pod zaporednimi številkami prijav na DVK:

10. 2TDK, DRUŽBA ZA RAZVOJ PROJEKTA d.o.o.

11. DARS, DRUŽBA ZA AVTOCESTE V RS, d.d.

12. SLOVENSKE ŽELEZNICE d.o.o.

15. DRI, UPRAVLJANJE INVESTICIJ, DRUŽBA ZA RAZVOJ INFRASTRUKTURE, d.o.o.

(Vprašljiva

2. TIR: Vlada sproti spreminja koncept, po reakcijah v javnosti in navodilih njihovih reklamnih agentov!!!

Andrej Magajna
09.06.2017 11:58 (Jun 09, 2017)

Andrej Magajna: "Vlada sproti spreminja koncept, po reakcijah v javnosti in navodilih njihovih reklamnih agentov. Tako bo čez leta tudi spreminjala ( beri : "višala") finančno konstrukcijo - tokrat ne po potrebah javnosti"

14.6 km dvoetažni tunel pod Bosporjem (100m pod morsko gladino) stane toliko, kot 2. tir premierja Cerarja

Andrej Magajna
29.05.2017 10:35 (May 29, 2017)

14. 6 KM DOLG dvoetažni tunel pod Bosporjem (od tega poteka 5.4 km tunela 100 m pod morsko gladino) stane toliko kot drugi tir med Divačo in Koprom. Se samo nam tako zdi, ali ima tu nekdo vso Slovenijo za osla?

Izjava za javnost: ZA ZAVLAČEVANJE IZGRADNJE 2.TIRA KRIVA GAŠPERŠIČ IN CERAR

Andrej Magajna
15.05.2017 19:56 (May 15, 2017)

Krščanski socialisti Slovenije – Krekovi socialisti posredujemo prvo izjavo v zvezi izgradnjo drugega tira Koper – Divača. Podpiramo današnje pobudnike referenduma (civilno iniciativo: DavkoplačevalciSeNe damo)  saj je Zakon o izgradnji, upravljanju in gospodarjenju z drugim tirom nedomišljen in prenagljen.

 

Prenagljen ?!

Krekovi socialisti smo se oglasili že ob inavguraciji ministra Gašperšiča pred tremi leti. Ali je, spoštovani novinarji, zgodovinski spomin res tako kratek. Minister je ob svoji predstavitvi v Državnem zboru izjavil, da drugega tira ne rabimo in da to ni v njegovem programu. Že takrat smo pozvali prvega med ministri, premiera dr. Mira Cerarja, da reagira, saj smo menili , vključno s stroko, da potrebujemo sodobno, hitro povezavo oz. ustrezno pretočnost med luko in zaledjem.

Pomorska luka je velik gospodarski atribut male države, izjemna gospodarska strateška prednost. Koliko  držav  v Evropi ima tak logistični potencial kot Slovenija ?

 

In danes se vlada, ob tej dvo

Trbovlje 1941 - za praznik dela SKUPAJ KORAKALI KOMUNISTI IN NACISTI.

Andrej Magajna
01.05.2017 20:45 (May 01, 2017)


Trbovlje 1941 - 1. maj in sodelovanje komunistov z nacional socialisti

Lepo se imejmo za praznike. Sonce sveti in smo veseli.

Ti pa pokvarijo vzdušje te informacije iz zgodovinskih virov. Groza. Leta 1941 so v TRBOVLJAH 1. maja, za praznik dela SKUPAJ KORAKALI KOMUNISTI IN NACISTI.

V prvomajski paradi z ramo ob rami pod rdečimi zastavami, ene s srpom in kladivom, druge s kljukastim križem. Po ulicah donelo Sieg heil - erste Mai.

Pol nam pa lažejo, da so štiri dni pred tem, 27. aprila pripravljali upor proti okupatorju. Žal šele 22. junija po napadu Nemcev na SZ, po prekinitvi prijateljstva med Hitlerjem in Stalinom. Pred tem pa so kar pridno kolaborirali - tudi pri nas.

JAPELJ must go !!!

Andrej Magajna
23.03.2017 12:28 (Mar 23, 2017)

Požareport podal izčrpen opis karierne poti Branka JAPLJA.
Podpredsednik Krščanskih socialistov Žiga ŠORLI včeraj javno pozval Japlja k odstopu. Bojimo pa se - ob izrazito negativni kadrovski selekciji te vlade - da bo napredoval!

Slovenska javnost pozna vsaj štiri velike in medijsko odmevne afere, kjer je očitno zelo globoko vpletena tudi policija. Gre za dosje Andreja Magajne (nekdanjega poslanca Socialnih demokratov, obtoženega otroške pornografije, in potem po sedmih, osmih letih gladko oproščenega), afero Baričevič, ki je povzročila začetek konca Pahorjeve vlade in evtanazirala kariero politične princese Katarine Kresal, afero Ornig (grobi policijski vdor v zasebne elektronske komunikacije) in poskus policijskega zaseženja celotnega spletnega strežnika stranke SDS. Pri dosjeju (primeru) Magajna naj bi šlo za politično zaroto, kjer naj bi zlorabili policijo ter uporabili določene novinarke in medije, pri aferi Baričevič naj bi policija prikrila indice (dokaze), da je bila na kraju t

Zlorabe, napake, debakli se vrstijo, on pa dela kariero. To je Japelj, prvi kriminalist države. - po

Slovenska javnost pozna vsaj štiri velike in medijsko odmevne afere, kjer je očitno zelo globoko vpletena tudi policija. Gre za dosje Andreja Magajne (nekdanjega poslanca Socialnih demokratov, obtoženega otroške pornografije, in potem po sedmih, osmih letih gladko oproščenega), afero Baričevič, ki je povzročila začetek konca Pahorjeve vlade in evtanazirala kariero politične princese Katarine Kresal, afero Ornig (grobi policijski vdor v zasebne el

Še nekaj o okoliščinah in klime ob preiskavah

Andrej Magajna
21.03.2017 16:15 (Mar 21, 2017)

g. Vinko Gorenak hvala za objavo bloga,

opisa dogodkov s katerimi so vas opozarjali, kaj vse se bo še odkrilo.

»…ne sprašuj več o tem primeru, javno se boš osmešil. V primeru Magajne ne gre le za to, kar je v javnosti znanega, gre za veliko več …«

In danes (torek 21. marca) me poklice še g. Sebastjan Jeretič. Tudi njega so podobno iz kroga…….......... , v smisli: ne se postavljati zanj, boš, videl kaj bo še udarilo na plano.

Ne vem kaj so (skrivnostno) mislili s tem.

Najbrž je bil namig na pravo pedofilsko omrežje ali da smo imel doma studio, … pa celo, da jem otroke.

Hm ? Je vzporedno, kot background, delovala še mreža obrekovalcev? Organizirano? Je bil tudi kdo od vas opozarjan v tem smislu ? Temu bi se lahko reklo: »celovit pristop«

Vidim, da bom moral poleg odredbe za hišno preiskavo (kopije sem namreč nosil kar leto v torbi, ker ni nihče verjel, da bi zvonili na vrata zaradi dekleta v hlačah z golimi prsmi) s seboj nositi še slike, ki naj bi jih kasneje našli slučajno in so

Magajna – svetovali so mi: »Pusti to, ne sprašuj osmešil se boš« – dr. Vinko Gorenak

dr. Vinko Gorenak

PREISKAVA O PREISKAVI in preiskovalne Potemkinove vasi

Andrej Magajna
21.03.2017 16:06 (Mar 21, 2017)

Spoštovani novinarji medijske hiše ! 

Tako kot je napisano v "zadevi" : bo tudi naslov tiskovne konference, ki bo jutri v sredo 22. marca 2017 ob 11 uri v dvorani Svetovnega slovenskega kongresa
(Ljubljana, Cankarjeva 1, IV.. nadstropje - pasaža kina Komune nad Geodetsko upravo)

PREISKAVA O PREISKAVI in preiskovalne Potemkinove vasi
Danes, torek 21. marca je bila zahteva za preiskavo ravnanja policije posredovana na Direktorat za policijo in varnostne naloge mag. Ladu Bradaču
Zaradi široke konotacije zadeve pa v vednost pa tudi ministrici za notranje zadeve in pravosodnemu ministru.

Kršitve pa se nanašajo tudi na vstop v prostore Krščanskih socialistov Slovenije - Krekovih socialistov in zasega računalnika stranke, ki podobno kot vso drugi računalniki niso bili vrnjeni.
V imenu IO KSS bo to predstavil podpredsednik stranke Žiga Šorli. ( glejte navedbe v 12. in 13. točki zahtevka)

vir slike: zurnal
Pri ugotavljanju nepravilnosti policije, ki so se nabirala več let, ne gre le su

Zmaga našega življenja!

Andrej Magajna
17.03.2017 22:47 (Mar 17, 2017)

Zmaga našega življenja!

Na glavni obravnavi obtožnica gladko padla, saj tožilec ni imel nič kar bi dokazovalo, da sem posedoval neke »umazanije«. Svinjarija je to, kar so hoteli podtakniti. Ko sem zahteval odprtje zapečatenih računalnikov, so se ti čudežno izgubili.

Kasneje »izgube« tudi vse forenzične kopije. Zavlačevali in zavlačevali …… ..po šestih leti (!) le pride do glavne obravnave in zadeva pade v "prvi rundi". Škode se ne bo dalo nikoli povrniti. Eh - mimo je - bil ranjen, a ostal živ.

Življenje je lepo - ali kako je že bil naslov onega filma

Cerarjev izraelski svetovalec zrežiral umeten prepir med predsednikom Cerarjem in Brglezom

Andrej Magajna
04.02.2017 19:14 (Feb 04, 2017)

PR NATEG LETA ?
Poznavalci politični marketinga sumijo, da je ta box med Miroslavom - Dobrim in Brglezom naumil PR vele in super plačani piar strokovnjak iz Izraela.

Cerar se je ob migrantski krizi premaknil proti sredini oz. desni oz. pravilneje rečeno - k večinskemu mnenju. Brglez pa poskrbel, da ne zgube vse leve volivce. Spor je navidezen, saj si bosta kmalu segla v roke... Še več, čez mesece ga bo celo predlagal za predsednika države.

Je to nateg leta oz. prvih mesecev 2017? Sledijo namreč še drugi.

Glavni greh dr. Ljuba SIRCA

Andrej Magajna
30.01.2017 08:12 (Jan 30, 2017)

Tudi dr. Ljubo SIRC je bil žrtev komunističnega režima, ki ni likvidiral le tako imenovane narodne izdajalce, ampak vse - celo antifašiste - vse, ki niso želeli korakati pod rdečo zvezdo.

To se je dogodilo tudi vodilnim TIGRovcem, krščanskim socialistom in drugim borcem za svobodo.

Na včerajšnji (sobota 28. januarja v Kranju) komemoraciji (Kranju, sobpta 28.januarja) so tudi njegovi najbližji sorodniki in prijatelji spregovorili o tem izjemnem intelektualcu, profesorju in teoretiku liberalizma … - plemenitem in miroljubnem človeku.

Med okupacijo je bil Sirc aktiven v odporniški skupini STARA PRAVDA, ki je bila nekaj časa del Osvobodilne fronte (ena od zamolčanih strani partijskega zgodovinopisja). Vodil jo je Črtomir Nagode. Oba sta bila na »Nagodetovem procesu« obsojena na smrt z ustrelitvijo. Nad Sircem je niso izvršili. In kakšen je bil njun »greh« ?? Po vojni sta nameravala ustanoviti politično stranko - kar po takratni ustavi sploh ni bilo prepovedano.

Danes dopoldne (24.januarja 2017) gledam kriminalko

Andrej Magajna
24.01.2017 19:03 (Jan 24, 2017)

Danes dopoldne (24.januarja 2017) gledam KRIMINALKO. 

»Na katerem programu ?«, me vprašajo in »Ali je bila zanimiva ?« »O, kar na našem tretjem, parlamentarnem kanalu«. »Zanimiva - seveda in grozljiva obenem!" Pa ne samo, ker je vsak državljan, zaradi krpanja 5 miljardne BANČNE LUKNJE obremenjen z več kot dvema tisočakoma, …

Pa ne samo zato, ker se protagonisti ropa stoletja – zaradi katerega »zeleni« celo italijanska mafija – mirno sprehajajo. Predvsem zato, ker koalicijski aparatčiki (izrojene) levice (čestitke častnim izjemam) vztrajno blokirajo predloge za DOSTOPNOST PODATKOV o poslovanju teh, ki neodgovorno barantajo z našim davkoplačevalskim denarjem.

Politično kadrovanje

Andrej Magajna
19.11.2016 19:05 (Nov 19, 2016)

POLITIČNO KADROVANJE je bila metodologija vladanja v prejšnjem sistemu. 
Toda verjetno se motimo oz. smo naivno verjeli, da se bo negativna selekcija končala leta 1990, vsekakor pa z osamosvojitvijo.

Če bo Klemen Jaklič ponovno žrtev negativne selekcije, bomo javno izpostavili krivce za to

Ko je Klemen Jaklič lansko leto kandidiral za sodnika Evropskega sodišča za človekove pravice vStrasbourgu, sem mu ob neki priliki rekel, naj ne bo naiven in pričakuje ugodnega razpleta, saj ima opraviti s sistemsko anomalijo, ki je vgrajena v same t...

V Sloveniji smo po kriminalu belih ovratnikov vodilni v Evropi!

Andrej Magajna
19.11.2016 13:46 (Nov 19, 2016)

KRIMINAL BELIH OVRATNIKOV* (smo kot kaže vodilni - ne samo v Evropi)
Vmesno poročilo o zlorabah PROBANKI in FACTOR BANKI, ter posledično OŠKODOVANJA DAVKOPLAČEVALCEV kaže na slabe prakse uprav in nadzornih svetov in sploh nedelovanje nadzora, vključno z regulatorjem Banko Slovenije

*Kriminal »belih ovratnikov« se od drugih kaznivih dejanj razlikuje v tem, da običajno ne povzroča velike pozornosti javnosti, pa tudi policije ali sodnih organov države. Razlogi za to so dejstva, da so storilci teh dejanj ponavadi ne samo dobro uveljavljeni, ampak tudi povezani z vodilnimi predstavniki vlade. Visoko kvalificirani in usposobljeni uspevajo dolgo časa prikrivati svoje zločine.

                                                                         vir slike: thinkstock
Drug pomemben razlog je, da kriminal belih ovratnikov praviloma ne vsebuje elementov nasilja, in zato ga tako javnost kot država ne prepoznata kot resno grožnjo.
Po drugi strani pa mnogi ekonomisti, sociologi in kriminologi menij

Komisija predstavila vmesno poročilo zlorab v bankah

Odmevi vsak delavnik ob 22:00 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek

Tov. Tit Turnšek kot potvorjevalec in onečašcevalec partizanskega odpora

Andrej Magajna
27.10.2016 19:32 (Oct 27, 2016)

dr. Rudi Kocjančič, prof. in ustavnega prava in izjemni poznavalec polpretekle zgodovine mi je poslal sledeči prispevek.

Želel bi, da se razširja.

Andrej Magajna

Partijsko-udbovski teror, za hrbtom partizanov, med drugim Edvarda Kocbeka, in velike večine komunistov, ki jih spoštujem, ni razviden samo iz bestialnega metanja vrnjenih domobrancev v jame, poleg njih tudi žensk in, kot je zapisala tudi Spomenka Hribar, tudi deklic, katerih kitke so še razvidne v rovu svete Barbare v Hudi jami.

Dopustite, tov. Tit Turnšek, da vam kot sin partizana in zapornika v zloglasnem tržaškem zaporu Coroneu ter taboriščnika v Hitlerjevem Flossenburgu, v katerem je ugasnil, 9. marca 1945, sporočim, da sem zgrožen nad vašim nedavnim televizijskem intervjujem.

Tokrat bom navedel le nekatera dejstva in ugotovitve, iz katerih je razvidno, predvsem v obliki molka, da prikrivate in potvarjate dejstvo, da je bil po vojni vzpostavljen "komunistični totalitarni sistem", kot ga je označil Boris Pahor, taboriščni

Tov. Tit Turnšek kot potvorjevalec in onečašcevalec partizanskega odpora | Revija Reporter

Dopustite, tov. Tit Turnšek, da vam kot sin partizana in zapornika v zloglasnem tržaškem zaporu Coroneu ter taboriščnika v Hitlerjevem Flossenburgu, v katerem je ugasnil, 9. marca 1945, sporočim, da sem zgrožen nad vašim nedavnim televizijskem intervjujem.

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj