Članek
ČE BI JANŠA VZTRAJAL PRI DOKAZU, DA SD NI NASLEDNIK VILE, BI PADLA USTAVA RS!
Objavljeno Apr 15, 2022

Sodišče je Janšo nepravnomočno obsodilo na denarno kazen zaradi razžalitve! JANŠA NI LAGAL! Sprašujem se ali so SD, sodišče in Janša naredili kompromis, ker če bi šli do konca bi prišli do zaključka, da je naša demokracija lažna in da so prenesli s prevaro svoje Jugoslovanske stranke v nov sistem, nove države!

https://www.prevara!?

Ali gre za še eno krivosodje v katero je vpletena stranka Socialni demokrati in Janez Janša? Očitno so se dogovorili za kazen 10.000€!
https://www.dnevnik.si/1042975893
Če bi Janša vztrajal, da Socialni demokrati niso nasledniki, bi s tem padla Ustava Republike Slovenije, ker pravno gledano so dejansko Socialni demokrati nasledniki komunizma! To pa pomeni, da stranka SD ne bi smela delovati v Republiki Sloveniji!
Povedano z drugimi besedami, če se stranki SD prizna ustanovitev iz leta 1976 je pisana demokracija v ustavi lažna. Skratka imajo brezizhodno situacijo!

Dejstvo je; Republika Slovenija je bila ustanovljena 25.6.1991 in s tem datumom je prejšnji režim brisan iz slovenskega prostora! To pomeni, da stranke ustanovljene v SFRJ  niso pravno legitimne v Republiki sloveniji, ker v RS niso imele ustanovnega kongresa!

 S tem postane Ustava RS in vsi zakoni neveljavni in se nahajamo v pravem momentu! Nimamo dolga 40 mrd.€, vse volitve so lažne, skupna družbena lastnina nam je bila pa ukradena in v večini razprodana!