Članek
Izpoved policista: "Od tedaj nisem spal"
Objavljeno Jun 28, 2015

Policist, ki je ubil napadalca petkovega streljanja na plaži v Tuniziji, je z javnostjo delil nekaj informacij. Napadalec se je po streljanju podal v stransko ulico, tam je tudi molil.

“Vanj sem izstrelil dve krogli. Od tedaj nisem spal,” pravi tunizijski policist, ki je ubil napadalca Seifeddina Rezguia, po tem ko je molil v stranski ulici, piše Daily Mail.

V napadu na plaži blizu hotela v tunizijskem obmorskem turističnem mestu Sousse je 23-letni študent in pripadnik religije Kairouan v petek v strelskem napadu ubil 38 ljudi. Britanski mediji pišejo, da je prišel na plažo oblečen kot običajen fant, svoje žrtve pa je izbiral zavestno, najbolj so ga zanimali Britanci in Francozi.

Policist, ki javnosti ni želel razkriti svojega imena, je napadalca ubil, ko je ta že končal s svojim pobijanjem. Napadelec je odšel v stransko ulico, medtem ko so nanj streljali policisti se je spustil na kolena in molil. Nato je vstal in naredil še nekaj korakov, preden ga je policist ustrelil in dvakrat zadel. Po besedah policista je bil 23-letnik takoj mrtev.

Beri dalje...