Članek
Mediji
Objavljeno Jan 13, 2015

Pred časom smo bili vsi priča medijskemu linču ravnatelja in posledično njegovega samomora zaradi pritiska in potenciranja njegove krivde, za katero je bil v mojih očeh odgovoren le svoji ženi in družini, ne pa vsej širni Sloveniji!

Potem imamo tu sum evtanazije v ljubljanskem UKCju. Na veliko se razpravlja ali je to zločin ali milostna smrt in občutek imam, da hočejo mediji izsiliti opredelitev zakonodaje o tem, ali je evtanazija pri nas dovoljena ali ne. Meni je tu povsem jasno. Evtanazija je zločin. Ni v skladu s Hipokratovo prisego niti z našo zakonodajo! Tako naj tudi ostane, saj smo ljudje v sebi mnogokrat tako slabi, da se bi z zakonsko dovoljeno evtanazijo manipuliralo tako, kot se manipulira z vsako stvarjo pri nas!

Včeraj je bil zopet cel bum v medijih, ker je država odtegnila določena sredstva za šole. Zopet se ne strinjam s tem ukrepom, a govor o tem, da zdaj pa otroci ne bodo imeli nič izvenšolskih dejavnosti, ker bodo le te plačljive, mi je absurden. Že petnajst let nazaj sem morala plačevati določene izvenšolske dejavnosti za sina in hčerko! Prav tako jutranje varstvo....Novinar je skoraj jokal, ko je govoril, da bi rad, da bi tudi njegov otrok šel v šolo v naravi! Ja, zakaj pa da ne bi šel? Jaz vem, da sem dala zelo velik znesek za otroka, ko sta šla v šolo v naravi in ni dala šola ali država nič poleg, tako, da ne vem zakaj se zdaj govori o tem, da tega pa zdaj ne bo več, ko ne bo sredstev!! Pa da ne bodo mogli otroci več v glasbeno šolo!??Zakaj že?? Jaz sem jo plačevala!! Ne država!!

Dejstvo je, da je v naši državi veliko stvari in zakonodaje povsem zgrešenih....a tu je tudi dejstvo, da imajo novinarji povsem svojstven prikaz določenih situacij, ki pa so mnogokrat povsem skregani z resnico!!