Članek
Trgovina s talnimi oblogami ANLES, Kamnik
Objavljeno Apr 19, 2017

Zanesljiv ter izkušen partner, kjer je stranka vedno na prvem mestu

Prodajni koncept podjetja ANLES, sloni na vrhunski storitvi, ki zadovolji še tako raznovrstne življenjske stile in potrebe kupcev.

Izvajamo polaganje vseh vrst talnih oblog (parketa, pvc pode ter vse ostale obloge iz pvc-ja vključno v vinilom, laminate,...). Z veseljem vam pomagamo pri izbiri tako, da naši naročniki lahko izbirajo med kvalitetnimi materiali, ki jih dostavimo, položimo (vgradimo), vzdržujemo in po potrebi obnovimo.

Poleg vsega naštetega, ANLES  svoj sloves kupcem prijaznega podjetja, nadgrajuje s strokovnim svetovanjem, od ideje pa do izbire materialov, ki jih s kvalitetno montažo tudi vgradi po vaši želji. 

TRGOVINA ANLES, ALEŠ NOGRAŠEK S.P. je izkušeno podjetje na področju prodaje, dobave in montaže vseh vrst talnih oblog (parketi, laminati, PVC talne obloge, linoleji, plute,…). Svoje storitve nudimo na področju cele Slovenije.

Nudimo pa tudi prodajo parketov in ostalih talnih oblog. Pridite v našo trgovino in izberite sebi najboljši parket. Najdete nas v trgovini Spar, Kamnik, kjer vas ob obisku pogostimo z odlično kavo!

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje ali potrebujete nasvet, nas vedno lahko pokličete in z veseljem vam bomo pomagali.

Kaj vam nudimo?

Prodaja vseh vrst talnih oblog (vinil, parketi, laminati, pluta, topli pod, tekstilne talne obloge) - salon na Usnjarski cesti 8, Kamnik (1.nadstropje)

Prodaja univerzalnih čstil  Dr.SCHUTZ za vzdrževanje vinilnih talnih oblog, parketov in laminatov


Montaža vseh vrst talnih oblog vključno z pripravo podlage (izravnalna masa, brušenje,...)

Sanacija vseh vrst podovRenovacija stanovanj in ostalih bivalnih površin....

Za dodatne informacije pa nas lahko kontaktirate na GSM 041/591-969 ali 031/698-567 ali pa nas obiščete v naši trgovini v Kamniku.