V ospredju begunci, v ozadju globalni totalitarizem korporacij

Objavil/a Anton Komat, dne 2015-11-13 ob 22:07:37

Medtem ko Evropo preplavljajo valovi tujcev, se v ozadju plete katastrofalen scenarij globalnega totalitarizma korporacij. Resnično zaudarja po fašizmu. Ali čutite železno pest na tilniku?

V soboto, 10. oktobra 2015, se je na ulice Berlina zgrnilo 250.000 protestnikov. To so bile ene najbolj množičnih demonstracij državljanov Nemčije po drugi svetovni vojni. Ste morda kje v naših medijih zasledili to novico? Verjetno ne. Ali so v TV in radijskih hišah organizirali razprave, javne tribune, za javnost odprte oddaje ali karkoli že o tej pomembni temi? Ne. Množične demonstracije so bile tudi v Londonu, Amsterdamu in drugih prestolnicah. Ali veste kaj o tem? So poklicali naše politike, tako pozicijo kot opozicijo, za komentarje o dogajanju v Berlinu? Ne. Če o tem niste bili obveščeni, smo bili vsi ponovno priče zapovedanemu medijskemu molku in totalni cenzuri. Še en dokaz, da je totalitarizem na pohodu. Tokrat je globalni in močno smrdi po globalnem fašizmu.

Begunci, oziroma ekonomski migranti, oziroma organizirano preseljevanje narodov v svojih posledicah prinaša »Zaton Zahoda«, če uporabim kar naslov knjige genialnega Oswalda Spenglerja. Berite to knjigo in ne bo vam žal, ker boste spoznali prihodnost, ki nas čaka.

Največja nevarnost za Evropo, ki jo je že leta 1922 napovedal filozof Spengler, je bil nihilizem, ki v politiki pomeni prevlado bankirjev, borz in lažnega bogastva, ki ga rišejo finančniki. Nihilizem se začenja s siromaštvom idej in izničenjem kulture, sklene pa se s tehnokracijo bankirjev.  To, kar imamo danes, je nekaj povsem drugega kot zamisel Evrope, ki jo je zagovarjal veliki državnik Charles de Gaulle. Bil je teoretik »Evrope domovin in ljudstev«, »Europe des patries«, od Atlantika do Urala. Evropa bi se morala začeti od ljudstev, iz njihovega demokratičnega izraza skozi volitve, ne pa z izničenjem nacionalne suverenosti držav članic in parodijo demokracije.

 Evropejci proti sporazumu, birokrati EU za sporazum

Toda vrnimo se k demonstracijam v Berlinu. Razlog zanje so bili tajni sporazumi med ZDA in EU, ki nosijo naslov TTIP in TISA. O njih sem na teh straneh pisal že julija 2014. Medtem se je zgodilo marsikaj novega, kar sem vam dolžan povedati. Če boste brezbrižni, se vam bo hudo pisalo. Ne vem, kako boste tako držo zagovarjali pred neizprosno poroto svojih otrok.

Vseevropsko gibanje ECI (Europien Citiziens Initiative), ki predstavlja 230 organizacij civilne družbe iz 21 držav, je zbralo (tudi v Sloveniji) več kot tri milijone podpisov zaskrbljenih Evropejcev proti sporazumom. Toda evropska komisija je dne 10. 9. 2015 uradno zavrnila sprejem zahtev ECI z besedami: »Vaš predlog je izven okvirov moči evropske komisije, da bi pripravila predlog za legalni ukrep.« Pa saj to ni res!!! Kdo torej vlada EU? Zakaj smo člani zveze, ki ne predstavlja več svojih državljanov?

 Prazno govoričenje v Bruslju

Ko sem brkljal po medmrežju, sem v zvezi z demonstracijami v Berlinu našel več kot 450.000 zadetkov.  Na dan demonstracij je nemški minister za gospodarstvo objavil odprto pismo, v katerem miri organizacije civilne družbe, sindikate in javnost, da so vsi njihovi strahovi odveč, kajti oblast je »resno obravnavala« njihove pripombe. No, v pojasnilo tega praznega govoričenja naj navedem izjavo komisarke EU za trgovino Cecilie Malmstrom, ki je na vprašanje ECI »zakaj se pogajanja nadaljujejo ne glede na množične proteste civilne družbe in državljanov EU« odgovorila: »Mojega mandata mi niso podelili evropski državljani.« Oho, priznanje iz prve roke, da v EU vlada klika, ki je niso izvolili ljudje.

Gospo komisarko sprašujem: »Kdo vas je imenoval, torej na ukaz koga odločate?« Sprašujem pa tudi naše izdajalske poslance v evropskem parlamentu, razen edinega, ki je proti: »Ali ste prodane duše pozabile, da vaš rod izvira iz Slovenije?« Naši poslanci molčijo, kajti molk vse bolj postaja način komunikacije. Že citirana evropska komisarka je po demonstracijah sicer objavila uradno izjavo, v kateri piše, da »predlaga odgovornejšo trgovinsko politiko«. Neverjetno, že januarja 2015 smo poslušali podobne izjave evropskih birokratov, ti so zagotavljali »večjo transparentnost vsebin pogajanj za javnost«, ki pa naj bi bile v večini dostopne ne prej kot  leta 2016! Zakaj tako pozno in kaj smo doslej od teh obljub dobili? Nič razen večno ponavljajočega se frazarjenja. Zanimivo, da so se ta čas dvignili tudi poslovni lobiji, npr. združenje Business Europe, ki predstavlja podjetja iz vseh evropskih držav. Opozarjajo na izjemno negativne posledice sporazumov TTIP in TISA predvsem na mala in srednje velika podjetja v EU, ki trgujejo na mednarodni ravni.

 »Komite« nad evropskim pravnim redom?

Na začetku februarja 2015 je potekal 8. krog pogajanj TTIP. Glavna tema so bili sanitarni in fitosanitarni standardi, torej obstoječe »tehnične ovire« EU pri trgovanju. Omenjanje tehničnih ovir pomeni, da je vse podrejeno profitnim interesom ameriških korporacij. Začelo se je govoriti o nekakšnem skupnem »komiteju« obeh strani, ki da bo nadnacionalen, tako kot so seveda nadnacionalne korporacije. Skratka, »komite« (ki spominja na partijski komite) bo nad pravnim redom držav EU, ki ne bodo imele več pravice nadzora nad kakovostjo okolja, kmetijskih pridelkov in živil.

Birokrati EU seveda še naprej ponavljajo laži o »harmonizaciji standardov in regulative« med EU in ZDA, čemur sedaj pravijo »regulatorna koherenca«.  Ta čudežni novokomponirani izraz naj bi pričaral »bolj trajnostno naravnan in bolj zdrav prehranski sistem«. Saj nismo bebci. Vsiljena resnica prihaja z druge strani Atlantika v obliki znižanja standardov EU, kar bi ameriškim korporacijam omogočilo kopičenje dobičkov na račun sesutja zdravstvene varnosti in prehranske suverenosti Evropejcev. In ne samo to, ti sporazumi bi odprli legalno pot globalnemu bioterorizmu in agroterorizmu korporacij.

 Sporazum o pravicah korporacij

Znameniti Nobelov nagrajenec, ekonomist Paul Krugman, piše, da pri TTIP sploh ne gre za trgovinski sporazum: »To je sporazum o pravicah korporacij.« Njihov cilj je jasen, ohromiti države, zlomiti sindikate, znižati mezde in brez sankcij onesnaževati okolje. Znani ameriški kolumnist in aktivist Jim Hightower pa je izjavil: »TTIP je globalen puč korporacij proti ljudem!« TTIP nima tako rekoč nobene povezave s prosto trgovino, ki je le cenena fraza za miritev ljudstva.  

Posebne zahteve ZDA

Kljub tajnosti pogovorov je v javnost pricurljalo nekaj posebnih zahtev ameriške industrije, ki so vse usmerjene v odpravo ostrejših varnostnih standardov EU. Poglejmo si nekatere:

Tretiranje mesa s klorom (znani klorirani piščanci); polnjenje svinjine s slanico, ki omehča meso in hkrati poveča prodajno težo; obsevanje zelenjave z žarki gama, ki uničijo bakterije (npr. špinačo požanjejo, obsevajo in takoj zamrznejo).

Dovoljenje za uporabo raktopamina, ki učinkuje kot rastni hormon, pri živalih na velikih farmah. Uporaba te snovi  je prepovedana v 160 državah.

Hitrejši postopki izdaje dovoljenj za gensko spremenjena semena rastlin, ki so namenjene za živalsko krmo.

Sprostitev uporabe stranskih produktov živali za potrebe prehrane in kozmetike. Mednje poleg vitaminov in hormonov sodijo številne snovi, kot so: kolagen, keratin, olje jeter morskih psov, olje morskih želv, hidrolizirani živalski proteini, placente itn.

Dovoljenje za trženje kloniranih živali in njihovih mladičev.

Znižanje standardov za množično rejo živali. Že po sedanjih standardih EU se nad živalmi dogajajo nezaslišani zločini (minimalen prostor, žaganje zob, rezanje repov in mod brez anestetikov), vse zaradi zmanjševanja stroškov. Cilj, ki mu je podrejeno vse,  je čim večja »proizvodnja« živali.

Odprava »previdnostnega načela«, ki je osnovno načelo biotske in kemične varnosti v  EU. S tem bi padla zadnja zavora  EU pri uporabi najnevarnejših pesticidov, kot je npr. paraquat. Paraquat je v ZDA v široki uporabi, v EU pa je njegova uporaba prepovedana od leta 2008. Mimogrede, s tem strupom si je vzelo življenje na tisoče Indijcev, ki jih je teror Monsanta pognal v samomor.

Odprava omejitev in prepovedi tehnologije za hidravlično drobljenje (fracking), ki ni dovoljena v večini držav EU.

Spremembe sedanje regulative EU pri trženju izdelkov farmacevtske in kozmetične industrije.


Bodite pozorni!

Določila TTIP in TISA naj bi postala najvišji mednarodni pravni instrument. Skratka, pošast WTO bi s pomočjo TTIP in TISA razprostrla svoj mrtvaški prt nad varnostno zakonodajo držav EU. Vsebine, ki jih zaradi množičnih protestov ne bodo spravili skozi TTIP, bodo seveda vnesli v TISA, ki bo ostal skrivnost še pet let po podpisu.

Živimo sredi usodnih in prelomnih zgodovinskih dogodkov. Medtem ko Evropo preplavljajo valovi tujcev, se v ozadju plete katastrofalen scenarij globalnega totalitarizma korporacij. Resnično zaudarja po fašizmu. Ali čutite železno pest na tilniku?

profileimage
Všeč mi je
5
Komentarji
19
haapy yack
0
Mar 26, 2020
hoj
https://www.youtube.com/watch?v=7h9UXkDaI5A&feature=youtu.be
Predlaga Trampu.
200 mg 2x dnevno Hydroxy Chloroquine
500 mg 1x dnevno Azitthromycin
220 mg 1x dnevno Cinkov sulfat.
To je daj odličen rezultate proti virusu, ki sedaj hara po planet.
boditevcvetju

Dr Vladmir Zelenko, MD, finds cure for Coronavirus - YouTube

Dr Vladmir Zelenko, MD, finds cure for Coronavirus
#19
haapy yack
0
Mar 25, 2020
hoj
Razkrit nevidni sovražnik
https://aim4truth.org/2020/03/25/invisible-enemy-revealed/
boditevcvetju

Invisible Enemy Revealed – American Intelligence Media

THE SELF-ANOINTED GODS AMONG US: DARPA, C.I.A. & the Senior Executive Services (SES) directed by the Anglo-American Pilg
#18
haapy yack
0
Mar 22, 2020
https://aim4truthblog.files.wordpress.com/2020/03/freedom.jpg
#17
haapy yack
0
Mar 16, 2020
hoj
Bliža se tiranija.
https://grrrgraphics.com/wp-content/uploads/2020/03/hegelian_dialectic_virus-768x556.jpg
boditevcvetju
#16
haapy yack
0
Feb 23, 2020
hoj
Vse štima pol tud tole.
https://corruptico.com/2014/07/22/aids-man-made-bioweapon-created-by-jew-run-us-military-industrial-complex/

AIDS: Man-made Bioweapon Created by Jew Run US Military Industrial Complex | Corruptico

Yes, HIV/AIDS is a Bioweapon. And there is a mired of videos and articles all over the internet to support this claim. O
#15
haapy yack
0
Feb 22, 2020
hoj
Vse štima. Potem je tudi tole v tem rangu.

S spletnega dnevnika Memory Hole na Facebook strani: "Vodja Svetovne zdravstvene organizacije za usklajevanje globalnega odziva na kitajsko virusno epidemijo ima neposredne vezi s fundacijami Clinton in Gates, Global Alliance za cepiva in imunizacije

"Generalni direktor Svetovne zdravstvene organizacije Tedros Adhanom Ghebreyesus je bil med letoma 2005 in 2012 pod ministrskim ministrom za zdravje Melesom Zenawijem kot ministrom za zdravje v Etiopiji. Tam je spoznal nekdanjega predsednika Billa Clintona in začel tesno sodelovanje s Clintonovo in Clintonovo fundacijo ter njeno pobudo za HIV / AIDS Clinton (CHAI). Razvil je tudi tesne odnose s fundacijo Bill and Melinda Gates. Kot minister za zdravje bo Tedros tudi predsedoval Globalnemu skladu za boj proti aidsu, tuberkulozi in malariji, ki ga je ustanovila Fundacija Gates. Globalni sklad je bil odpravljen s škandali z goljufijami in korupcijo.

Danes so največji donatorji WHO Fundacija Gates in z njo povezana zavezništvo GAVI za cepljenje. S takšnimi podporniki, kot sta Gates in Clinton, ni bilo presenečenje, da je Tedros po zastoju etiopskega zunanjega ministra nadaljeval mesto generalnega direktorja SZO, čeprav je bil prvi nezdravnik, ki je zasedel to funkcijo. "

Na ta različni članek je povezava. http://www.williamengdahl.com/englishNEO18Feb2020.php

Who is WHO’s Tedros Adhanom?

On the surface it appeared that the Director-General of the UN World Health Organization has acted swiftly and seriously
#14
haapy yack
0
Feb 12, 2020
hoj
https://www.youtube.com/watch?v=HEJyQVDcJU0
boditevcvetju
#13
haapy yack
0
Aug 23, 2016
hoj
Za vsem stoji eden izmed glavnih satnistov na planetu.
Putin razglasil lov na satana.
https://www.youtube.com/watch?v=cR_6JkPixs4

Vladimir Putin's Indictments Against the New World Order and Satanism - YouTube

"Policies are being pursued that place on the same level a multi-child family and a same-sex partnership, a faith in God
#12
haapy yack
0
May 21, 2016
hoj
Protesti tudi za nas!
čao
http://www.dnevno.hr/planet-x/trazi-se-jedinstvo-za-hrvatsku-djecu-globalni-prosvjed-protiv-korporacije-koja-hranom-ubija-ljude-923085
#11
haapy yack
0
Mar 05, 2016
hoj
Vine kdo ti je kriv, da imaš glavo v pesku, kot noj.
Bush starejši je v debati o republikanskih kandiadtih nakazal, da bo dal ubiti Trumpa.
Kaj ti pove uboj aktivistke Berte Caceres. Ubijanje zdravnikov, ki so razkrili, da vakcine v cepivih povzročajo bolezen in smrt?
Vse kar zraste na zeljniku globale je med seboj povezano in na škodo večine na planetu.
Spi naprej.
čaobao
#10
haapy yack
0
Mar 03, 2016
hoj
Ne zdaj rečt, da ta izsek nima nobene zveze z zapisanim v zadnjih dveh zapisih.
https://vine.co/v/i6nVWE19XOx
čaobao
#9
abram1b2 Cej
1
Mar 01, 2016
Milan Meden
Takšnih zapisov,ki skrbijo pravega kmeta in mu je zemlja sveta,je očitno premalo na tem svetu.Sam opažam,da je narava manj živa in odporna kot je bila še pred 30 leti.Takrat smo njive orali s konji in prst je bila živa.Sam se borim na svoj način ,ker ne želim,da duh smrti zavlada na tem planetu,kar je načrt vseh človeških egoističnih hijen,ki mislijo,da ne bodo poklicani na zagovor,ker se lažno čutijo nedotakljive.Danes so tudi navadni ljudje ujeti v egoistično shemo življenja.Ker je večina človeštva samopašna in nezavedajoč se ujeta v svoj racionalni um,je to egoistično krdelo zelo težko prepričati.Edina rešitev je pokazati vsem z lastnim zgledom in delom za to izgubljeno civilizacijo,ki je izgubila kompas,kar pa je žal normalen civilizacijski ciklični pojav.Bo pa bolje in tudi še slabše,da bi bilo zopet bolje.Iskren pozdrav!
#8
haapy yack
0
Mar 01, 2016
hoj
The Lie We Live - YouTube
čaobao
#7
Milan Meden
4
Nov 30, 2015
Kaj napravit? KAJ NAPRAVIT??? Meni se meša, danes je vse nebo prekrito z letalskimi izpuhi ali karkoli že so, sonce je zamegljeno, piha rahla sapica, opazujem ubogo vejevje dreves, ki pleše v vetru in hudo mi je, ko potem pogledam nebo, v nebo, ki bi lahko bilo čudovito jasno in modro, ko se zazrem v tisto kar bi lahko bil prečudovit dan, pa nam ga zločinci ropajo, vidim letala, ki svinjajo zrak in ne vem, lahko rečem, da najbolj blag občutek, ki ga občutim v sebi je globoko sovraštvo. Občutim vse trpljenje nebogljene narave ukleščene v roparske roke mednarodnih denarnih razbojnikov. Ampak spet, KAJ NAPRAVIT?? Vsem, ki jim o tem govorim me imajo za bebca, se mi odkrito posmehujejo. Odpovedal sem se avtomobilu, motorju, omejil sem uporabo računalnika in mobitela na skoraj-nulo. Ko me vprašajo zakaj, jim jasno odgovorim: zaradi tega, ker hočem biti čim manj odvisen od denarja in čim manj podpirat zločince, zato, ker nosim v sebi močan ekološki čut. Odgovor? (odgovor ljudi, ki niso popolni idioti) Jebeš ekološki čut. HALOOOO'??? Ja, čutim dolžnost, da nekaj naredim, ampak kaj? Kako premaknit maso pomehkuženih razvajenih otopelih sužnjev, ki se ne zavedajo, da so dejansko sužnji? Kot sem rekel, meša se mi. Obdelujem svoje njive ročno, brez nobene mehanizacije, sadim krompir z ročnim plugom, spoštujem vsak list na drevesu in vsako travnato bilko. Vsak deževnik mi je bolj pomemben od vse svetovne ekonomije in ostalih podobnih neumnosti. Nad mano pa avioni posipavajo mojo zemljo s strupi. Počutim se nemočnega in slišim kako dan za dnem prodira iz mene krik KAJ NAPRAVIT? Kaj napravit. Živim v kraju, ki bi lahko bil raj na zemlji. Imam dva mala otroka, ki še nedolžno zreta v svet. V ponorel svet, ki pripravlja vrv z zanko. Kaj napravit.
#6
Rudi
2
Nov 15, 2015
Moderno uničevanje našega planeta.
#5
Stoyan Svet
1
Nov 15, 2015
http://www.publishwall.si/stoychi./post/150465/dogodki-se-odvijajo-po-mojih-videnjih

Dogodki se odvijajo po mojih videnjih

Res me veseli, da moje članke bere vse več ljudi in da marsikateri članek na publish wall prebere več kot 10 000 bralcev
#4
mitja šalamun
15
Nov 15, 2015
Skrbi nas vse, ampak kaj lahko nardimo? Kaj lahko naredi vsak posameznik, da to preprečimo!?
potrebujemo 5-7% enako mislečih ljudi, ki bo za seboj potegnilo maso,.
#3
vanja degoricija
20
Nov 14, 2015
Ja, jaz jo čutim in med vsemi ljudmi, ki me obkrožajo, jih čuti še enih par. Vso veliko večino ne zanima, jim je vseeno, ne morejo nič spremeniti, jim nič ne manjka, so zaposleni s prijetnejšimi stvarmi.... In nemogoče jih je predramiti! jezna sem, ker bom zagiftan, lačen suženj, brez pravic in dostojanstva in moji otroci, kar me bolj skrbi. Ne vem ljudje...kaj vam je? Protestniki so zombiji, so vam povedali?...kdo že, vam je to povedal? Vzgojili so vas, da prevoluharite življenje?...da vam bo vse dano?...da se bodo drugi borili za vas?...oz. škoda besed. Anton Komat, svaka čast in žal mi vas je, ker se trudite, kot najboljši oče, za to raztrgano in leno družino Slovenijo. Nepristransko se trudite, ljudem odkrivati resnico, nas spraviti na pravo pot, pa so ljudem vse bedaste stvari, čenče, nastopaštva in dogodki pomembnejši, kot lastno življenje in življenje naših potomcev. Ne morem verjet! Človeku daš na mizo članek o Pahorju na kotalkah in o zastruplenem ozračju in vodi. Prebral bo o Pahorju, pri drugem članku, je pa bolje izkoriščen čas, če gre na pir. Mene zelo, zeeeeloooo skrbi.
#2
Stoyan Svet
16
Nov 14, 2015
nič treba bo kaznovati naše izdajalce EU posla, jih kazensko ovaditi in jim takoj odvzeti mandat EU poslanca
#1
Anton Komat
Anton Komat
Objavil/a 2015-11-13 22:07:37 (Nov 13, 2015)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Anton Komat: predstavitev nove knjige, intervju na knjižnem sejmu (VIDEO)
Anton Komat: Posvetilo duhovni aristokraciji V.
Anton Komat: Posvetilo duhovni aristokraciji IV.
Anton Komat: Posvetilo duhovni aristokraciji III.
Anton Komat: Posvetilo duhovni aristokraciji II.
Anton Komat: Posvetilo duhovni aristokraciji I.
ČE BOSTE MOLČALI, BODO KAMNI GOVORILI - 6. del
ČE BOSTE MOLČALI, BODO KAMNI GOVORILI - 5. del
Vabim vas na predstavitev moje nove knjige
ČE BOSTE MOLČALI, BODO KAMNI GOVORILI - 4. del
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
April 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj