Članek
VILINSKO SPOROČILO ZA 19. MAREC 2014: svetloba
Objavljeno Mar 19, 2014

                   
(¯`♥´¯) .♥.•*¨`*♫.•  
 ´*.¸.•´♥ SVETLOBA ❀ ☮ ☯

"Bodite lučka, ki ostalim osvetljuje temačen brezup. Bistvo vsega je LJUBEZEN, ljubezen do česarkoli. Tretje tisočletje je doba enosti in ljubezni." <3

Prišel je čas, da stopite iz senc. Da stopite na nežne sončne žarke in zasijete v vsej veličini. Ne skrivajte več svoje notranje lepote, temveč jo ponosno pokažite celem svetu.

Ne skrivajte več svojih sposobnosti, da se ne bodo drugi počutili slabo ob vas. Ne skrivajte svoje sreče in veselja, ker je nekdo ob vas zagrenjen in odbija svojo srečo. Če je potrebno, se za trenutek osamite. Pojdite v naravo in si dovolite biti točno to, kar ste.
Pojdite na sončne livade in zacvetite skupaj z dehtečimi cvetlicami. Bodite zvonček, trobentica ali nagajivi žafran... Sijte, sijte v vsem sijaju.
Kajti šele, ko boste vi zasijali in zacveteli... Ko si boste dovolili... Šele takrat boste lahko resnično prispevali k boljšemu svetu. Ker s tem, da se ubadate z vsakim, ki zahteva vašo pozornost in vedno znova padate na nižje nivoje energije, ko se trudite pomagati komu, ki v resnici ne želi pomoči, temveč samo vašo energijo...  S tem samo sabotirate sami sebe. S tem samo preusmerjate lastno energijo, ki je namenjena za kreiranje, v to, da nekomu podaljšujete njegovo agonijo, namesto da bi se za trenutek znašel popolnoma sam in odkril, ter uporabil svojo notranjo moč.
Sijte, sijte in še bolj sijte. Svetu in ljudem ne morete pomagati z besedami... Svetu in ljudem lahko pomagate samo z zgledom. Sijte in cvetite. In ljudem boste v navdih, da bodo tudi oni zasijali.
En sam svetilnik, lahko reši na desetine ladij, v nevihtni noči. Ena sveča lahko, z enim samim plamenom, prižge na tisoče drugih.
Bodite svetel in vroč plamen. In sijte!



Mir, ljubezen in blagoslov <3