Članek
VILINSKO SPOROČILO ZA 2. APRIL 2014: mirno
Objavljeno Apr 01, 2014

                   
(¯`♥´¯) .♥.•*¨`*♫.•  
 ´*.¸.•´♥ MIRNO ❀ ☮ ☯

"Prenehajte se tako močno truditi, da bi vse nadzirali in vsa vrata se vam bodo odprla."


Spadate tudi vi v skupino ljudi, ki verjamejo, da morajo vedno paziti na vse, razmišljati naokoli in naokoli, predvideti vse možne poteke in posledice, se sami truditi za vse... In je življenje za vas neskončen boj?


Da, tako so večino izmed nas vzgojili, tako so nam govorili v šolah, tako nam sedaj pravijo v službah... Resnica je daleč od tega.

Pomembna je vaša energija. Tista spokojnost in mir, ki vas navdajata in ki jo žarčite tudi v okolico. Zagotovo poznate kakšno osebo, ki se nikoli kaj prida ne sekira, niti se kaj dosti ne pobriga za pomembne zadeve... Pa mu v življenju neverjetno uspeva. In vedno, ko že mislite: "Tokrat mu pa ne bo uspelo, ni variante, da bi mu..." Pa se ponovno vse obrne v zanj najboljšo smer. Ker je miren in zaupa.

Kolikokrat se vam je zgodila krivica in ste v šoli dobili slabšo oceno kljub neizmernemu trudu, potem pa je prišel kak tak, kot sem opisala zgoraj in je dobil odlično. Kolikokrat ste se trudili v službi, pa je spet kdo drug žel sadove vašega dela? Se vam zgodba vedno znova ponavlja?

Zato, ker vam noben trud in delo ne bosta kaj dosti koristila, dokler se ne boste umirili in našli spokojnost. Važno je zaupanje. Ne dvomite! Enostavno verjemite, da vam bo uspelo, predstavljajte si samega sebe, kot da ste že dosegli tisto, česar se trenutno bojite, ste v dvomih ali vas razžira... Občutite, kako lepi so občutki ob tem, ko vam je ŽE uspelo. In navdajajte se s to lepo, spokojno energijo. In odženite stran stres, nemirn in strah. Kajti ti trije so glavni krivci za neuspeh, kljub temu da se trudite.

Zaupajte, bodite mirni, vizualizirajte uspeh in z mirom v srcu pridno ustvarjajte in delajte za ta cilj. Zagotovo vam bo uspelo. Samo ne sekirajte se več!

Globoko zajemite zrak, zaprite oči in si v mislih ponavljajte: "Z vsakim vdihom gre vame pozitivna energija iz Vesolja in me napolni. Z vsakim izdihom gre iz mene negativna energija in gre tja, kjer ne more nikomur škoditi." To vajo ponavljajte vedno, kadar vas zagrabi panika.

Bodite mirni, ohranjajte svoj mir in ga širite po svetu.






Mir, ljubezen in blagoslov <3