Članek
Double-Din Bluetooth AV Player with 5.8-inch Screen
Objavljeno Feb 06, 2015

V avtomobilu Bluetooth in zabavo s stilom.

 

SD card input, iPod Control, Front USB and Aux-in

Naredite Bluetooth klice in uživajte svoje najljubše filme in melodije.AVH-3300BT je vaš nadzorni center-car za klice in obilo AV možnosti na zaslonu 5,8 " na dotik na vaši armaturni plošči (zahteva 2-DIN režo).

Modul Parrot Bluetooth omogoča brezžično klice brez težav: v spominu ima  5 telefonov in shrani do 1000 kontaktov. Ima opcijo izključevanja hrupa kadar je zvočnik vključen.

Uživajte v glasbi in filmskih zbirkah v skoraj vsaki priljubljeni obliki, vključno s CD, DVD, MP3, WMA, AAC in DivX. Na sprednji strani boste našli pomožni vhod in vhod USB, tako da lahko enostavno povežete vaš iPod, iPhone (potreben je dodaten kabel) ali druge naprave. Ali predvajanje glasbe direktno iz SD kartice (režo za kartice na sprednji strani, za kartice do 32 GB).

Dual Zone omogoča dodajanje zaslona tako ,da lahko potniki na zadnjih sedežih gledajo film, potniki na sprednjih sedežih, medtem ko poslušate glasbo iz drugega vira hkrati.

Avdiofile se lahko zanesete na visoko kakovost in čistega zvoka, prilagojene njihovim potrebam.8-pasovni grafični izenačevalnik, visoko / nizko prepustni filtri, Sonic Center Control in Auto EQ (z dodatnim mikrofonom) vam najbolje ujema z vašo napravo z akustiko vašega avtomobila.

Želite več moči? Ta sprejemnik ima 3 Hi-Volt RCA predizhodi, tako da boste lahko povečajo vaše v avto-set-up z dodatnimi amperov, subs in zvočniki.

Lahko prilagodite glavne elemente menija, ozadje slike in gumb za osvetlitev (od izbire 113 barv).

Upscale vaš sistem z našo neobvezno AVIC-F220 Skrivanje Enota GPS za nestresno usmerjanje poti po vsej Evropi.

BERI DALJE