Članek
"Odkrivanje po ameriško"
Objavljeno Feb 24, 2014

Prvi današnji prejeti mail mi je prinesel mešane občutke. Dolgoletna prijateljica iz ZDA mi je poslal mail in v njem fotografije, narejene s pametnim telefonom iz neke teve oddaje, v kateri so bile predstavljene nejasnosti v zvezi z napadom na stolpa-dvojčka 9. septembra. Ni namreč logično, da je luknja v steni Pentagona široka samo 65 čevljev, medtem ko je razpon kril letala, ki naj bi jo naredilo (in seveda: kje so ostanki teh kril?!), kar 124 čevljev. ((Čisto po ameriško je sedaj nekdo iz tega naredil DVD, ki se bo, v to smo lahko prepričani, prodajal za med. Tistega septembra namreč marsikaj ni štimalo!!))

In kaj je zdaj z mešanimi občutki? Naj ji odpišem, da smo v neki Sloveniji (pa tudi drugje po Evropi) večino tega vedeli že leta 2002? Naj ji povem, da je francoski novinar Thierry Meyssan celo knjigo o tem napisal v izredno kratkem času, jo izdal tudi v angleščini, a na ameriške police ni prišla nikoli, ker jo je država prepovedala in blokirala, še preden so skladnice knjig naložili na letalo? Ali naj ji tega vsega sploh ne povem?

Zadeva je zelo podobna kot tista s chemtraili. Vremenske smernice (s poudarkom na vplivanje vremena) so bile spisane in sprejete leta 1966 (kot smo to lahko videli pred kratkim na fb), patent o sipanju nanodelcev z neba je bil potrjen leta 1992, cel svet o tem piše že deset let, ameriški politik Gingrich je javno priznal posipavanje prebivalstva že pred nekaj leti - in Američani so začeli odkrivati, da chemtraili obstajajo in da "s tem vremenom ne more biti vse tako, kot se govori". Naj jim povemo, da vse kaže, da je bil tajfun na Filipinih čisto lepo vóden, pa orkan Sandy, ki je po New Yorku prikladno udaril ravno tedaj, ko je Barack Obama nujno potreboval "injekcijo" v predvolilni kampanji, tudi? ((OK, ne omenjajmo jim načrtovano sprožene ledene ujme po Sloveniji, ker ta to deželo še niso slišali. No, lahko bi postali pozorni nanjo, a smo priložnost zamudili. Recimo, hokejisti bi morali v Sočiju premagati Američane, to bi bilo že nekaj, ali pa Žan Košir premagati Vica Wilda (ki ga imajo Američani itak še vedno za svojega) ali pa Tina Maze v slalomu Michaelo Shifrin. Vsaj kaj od tega, pa bi nas poznali. Pa ni šlo. Naši so bili bolj super kot kdajkoli, a premalo za pozornost ZDA ...)) No, v zadnjem času so chemtraile odkrili tudi Američani, pa delanje vremena pa to. Sedaj bo to vedel "cel svet". Ker vedo oni. Podobno kot s košarko - zmagovalec lige NBA je po njihovem itak "svetovni prvak".

Ne, nič ji ne bom napisal o tem. Naj raje ostane prijateljica.

* * *