Članek
Nova primera cenzure na fb (15. januar 2019)
Objavljeno Jan 15, 2019

Prosim hvala napiši na zid da sem blokirana.
Takoj, ko objavla, v trenutku izpisali sporočilo o (ponovni) blokadi za 30 dni.
Lp

Ta sporno:

Se te obreže, biča, taharush gamea-izira, zakovtra zaruta šotor.izira, ločijo se od tebe, in ne veš. Se te polije s kislino po obrazu, se te kamenja v glavo, ko si do vratu zakopan, ce si dojencica se te Pakiji znebijo (nesteto grobekov s trupelci), se posiljuje ulične otroke in vsevprek se posiljuje ko pr norcih, goats too, poroca se starce z otroki, nastevat sem šele začela to poden bedo (!) Kako se veselim uvoza hyper low iq NOT! Ce se ne sme te krasote razlagat, ZAKAJ ŽE NE??
Prosim, poslušam (samo smiselne argumenta prosim):
" ___________________________." ne rabijo odvetnikov!!! Podpira jih liberal.absurd, isla drzava, musliman. bratstvo, najbolje na svetu organizirani polit. islam (preberte mal vsaj o tem pojmu) in vsi frajerji ki gradijo tisoče mosej po našem Zahodu in ZDRUZENI NARODI IN EVROPSKA F. UNIJA IN TRI...
ZGOLJ NAŠTEVAM POPULARNO MULTIKULTURO. ("Ime avtorice") grdo piše. Baje. Ampak samo za une z glavo v pesku. Ostali materijo precej dobro poznajo. So se dobro pozanimali. Pa tud, ni treba, sej kar sprica po Zahodu od multikulture, ne mores da NE vidis in cujes DNEVNO.
Nadalje, zavračam jih na polno- predstavnišvo vsega še ne do kraja zgora naštetiga. Tako kot halal in ostalo porazno ropotijo iz brutalnega primitivnega 7. stoletja. Možice od tamkaj REmigrirat VČERAJ hvala. PROTI NASTETEMU SEM, ČE VAM SLUČAJNO TO NE PREDSTAVLja prehudega problema in ako da, odklikaj se! Spet brala zločine vrlih v dragi Evropi (mah povsod kamor stopi ta noga, neciviliziranost in srove in prostitucija in pedofilija in moseje kot gobe po dezju in isla teror in in). Zelim Trumpov zid (I want a beautiful concrete, very tall wall double wall okoli cele naše kokošje Slo - oblika a ne, Slovenije) in takojsnjo REmigracijo v kompletu do zadnjega. In naj se gre v neznosno bogate isla države - tam pa ne bi meli še dodatno zgoraj nastetega, a!?
NE DELIT. Z ISLA NI ŠALE. CE SE JIM NE DOPADEŠ, MAČETE SEKAJO. HVALA.

---------------------------------------

Pa tudi Sama Glavana so cenzurirali...



--------------------------------------------------------------------------

Pa še sveža, današnja, 16.1.2019: