Dosje Andrej Šiško

Objavil/a Blaž Babič, dne 2019-07-06 ob 20:55:15

SPODAJ DODATEK, z dne 8.7.2019

--------------------------------------------------------

Dosje Andrej Šiško


ali

Kaj je narobe s Štajersko vardo?


Pred uvodom

Presenečajo me številni "politični akterji", ki bi morali vedeti bolje, pa se pretvarjajo, kot da je s Šiškom "vse v redu". In to kljub temu, da sem že večkrat jasno in razločno pojasnil, kaj vse se je zgodilo. Zato zaradi njih, predvsem pa v opozorilo novim "naivnim", "mladim", "neizkušenim" dobronamernim domoljubom pišem naslednje vrstice.


Uvod

Od leta 1996 sem se ukvarjal s politiko. Po takratnih volitvah v DZ sem pristopil k Novi stranki, ki je prejela borih 1.100 glasov. Postal sem tajnik, deklica za vse, potrčko glavnega akterja, sopredsednika Gorazda Drevenška. On je s Samom Resnikom in nekaterimi napravil Novo stranko, Samota je na žalost odneslo po svoje in za resno vsakodnevno delo sva bila na voljo le Gorazd Drevenšek in jaz. Ostali so pomagali občasno, prej ljubiteljsko in zanesenjaško, kot pa zares.

Denarja ni bilo, delalo se je,  in na volitvah 2000 je NOVA dobila cca 6.500 glasov. Na ta dvig sem še danes ponosen. Šli smo v udarne projekte, kot je zbiranje 40.000 podpisov za referendum o zaprtju PCP (prostocarinskih trgovin). Način zbiranja je neustaven (na Upravnih enotah), potrebuješ pa veliko mrežo zbirateljev podpisov, če želiš upati na uspeh. Mi smo takrat najeli študente, mediji pa so iz tega delali cel "halo". Uspeli smo zbrati okrog 23.500 podpisov, kar je bilo premalo. Leto kasneje smo še enkrat zbirali podpise in stranka je bila finančno že krahirana, oz. po razhajanju z Drevenškom je on imel praktično edino izbiro, da se izvleče iz godlje to, da stranko ukine. Takrat je bil zakon še napisan tako, da za dolgove ukinjene stranke ni odgovarjal nihče. To so kasneje "popravili".

Drevenšek se je l. 2004 zaletel v nov projekt "Junijske liste", ampak takrat sva se že kar odtujila. Je pa prišla leta 2006 priložnost, da nekoga iz Slovenije pošljejo za 6 mesecev v Bruselj in ker njihova tedanja "adutka" Dora Debeljak ni hotela, sem sam sprejel "aranžma" od junija do decembra. V EP sem bil registriran kot asistent pri Gerardu Battenu, ki je danes predsednik UKIP-a.

Ves čas od l. 1996 do 2006 mi je Drevenšek ob omembi Šiška predvsem razlagal, da tip ni čisto gladek in da se je takih bolje izogibati. Šele l. 2017 pa sem izvedel, da sta Gorazd Drevenšek in Andrej Šiško okoli 2004 in 2005 hodila na Primorsko in se tam predstavljala kot velika domoljubna soborca (!!!).

Kakorkoli, ko sem bil v Bruslju, so me obiskali Drevenšek, Šiško in še njegov kolega Mario (l. 2009 končal tragično). Njihov načrt je bil vzpostaviti "poslovne zveze", ampak smo ugotovili, da Riemer že nadzoruje ves gradbeniški strojni park, z avtomobili pa nam tudi ni uspelo. Od takrat dalje sva bila s Šiškom na liniji in ob vrnitvi domov sem pričel sodelovati z njim pri razkrivanju slovenske zgodovine, prek ZDD Hervardi. Z Drevenškom sem prekinil vse stike, nisem pa vedel, da sem le prešel od enega "domoljuba" k drugemu "domoljubu". Na koncu se je izkazalo, da sta uporabljala enake metode, od manipulacije, do političnih projektov, pri čemer se noben ni smel končati resnično uspešno, oziroma celostno, in vedno je bil na voljo kak novi projekt "za ovinkom je zmaga".

Bil sem torej Šiškov neposredni sodelavec v zgodovinskih in pravnih zadevah (najprej glede ZDD Hervardi, nekaj malega v obdobju SSN, nato v okviru politične stranke Zedinjena Slovenija - ZSi) od l. 2006 do l. 2017, ko je mene in kasneje skupaj 7 starih članov Šiško izdal in nas zamenjal s politično neizkušenimi oziroma nesposobnimi kadri (Bidar, Lesjak, Bolfek, Petrović, Čehič…).

Zaradi zadnjih pozivov “Šiškovcev” in njegove najnovejše prelevitve (degradacije!) iz “predsednika Zedinjene Slovenije” v “predstavnika civilne iniciative Štajerska varda”, sem se odločil slovenski javnosti v vednost podati informacije, ki lahko marsikoga “streznijo”, preden bi se odločil za priključitev ekipi, ki ne obeta nič dobrega, ne zanj, pa tudi za Slovenijo ne.


a) Kdor sodeluje s Šiškom v "tajnih operacijah", tvega, da bo njegovo ime prišlo v roke obveščevalnim službam.

1. Sam Šiško je pojasnil v prispevku "Primer ponarejeni tolarski boni", kako so mu prvič zasegli dokumentacijo, ki bi morala ostati tajna:

"Mislim, da je bilo 25.8.1992, ko me je zjutraj zbudilo močno trkanje. Ko sem odprl vrata, je pred menoj stalo nekaj moških. Dva izmed njih sta bila v uniformi policije, trije pa v civilu. Zunaj sem videl še nekaj moških, kasneje pa še dodatne, na drugi strani hiše, kjer je bil vrtni vhod. Izmed civilistov sta dva na moje vprašanje odgovorila, da sta kriminalista, tretji pa je dejal da je uslužbenec VIS-a. Ta visovec se je ob hišni preiskavi posebej dolgo zadržal ob dokumentaciji Gibanja Samo in zlasti Fronte za samostojno Slovenijo. Zanimivo je, da ničesar od pregledanega v moji navzočnosti in navzočnosti prič, sosedov, ki so jih zbudili in pripeljali, da so bili prisotni ob hišni preiskavi, niso odvzeli. So pa to storili naslednji dan, ko sem se jaz nahajal na Maistrovi in so me zasliševali tako kriminalisti, kot visovci, včasih pa tudi oboji skupaj.
Drugi dan sta na moj dom prišla dva, ki sta se menda predstavila kot kriminalista in mojemu takratnemu dekletu dejala, da sta prišla po nekaj, kar so prejšnji dan pozabili vzeti, da pa je to dobro zame in mi bo pomagalo v postopku. Poleg celotne dokumentacije so odvzeli tudi uradne žige. Te žige in del dokumentacije so kasneje na mojo zahtevo vrnili, večji del pa je izginil, predvsem arhiv FSS. Jaz seveda v priporu nisem mogel vedeti niti kaj so vzeli, kaj šele česa niso vrnili! Sem pa prepričan, da je bilo to narejeno nezakonito in izključno s politični motivom, saj drugače ni mogoče. Politično motivirane so bile tudi izjave in celoten prispevek po dnevniku TV Slovenija ter v časopisih, „da smo člani SNS načrtovali atentate na vidne politične osebnosti v RS“. Namen tega je bil – tako kot celotne akcije – da se SNS, njen predsednik Zmago Jelinčič in člani stranke, med katerimi sva bila tako jaz, kot tudi Matjaž Jerič, prikažemo kot teroristi, SNS pa kot teroristična organizacija. S tem namenom je bilo vse skupaj splanirano in izpeljano, en dan pred zborom oziroma kongresom SNS v Kočevju."

2. Praktično enak vzorec igre (“Jaz, Šiško sem žrtev, oni (obveščevalne službe) pa so mi protipravno odvzeli dokumentacijo”.) se je ponovil lani, jeseni 2017, ko se je Šiško z ekipo omenjenih “nesposobnežev” odločil za PR-parodijo Šiškobajski, pardon Štajerska varda.

Sledila je medijsko odmevna aretacija, v kateri so začasno priprli Šiška, hkrati pa mu tudi zaplenili računalnik in dokumentacijo.Na ta način je Šiško že drugič praktično na pladnju priskrbel državnim organom vse podatke o osebah, s katerimi je bil v navezi v zadnjih letih (vključno s piscem tega sestavka).

Kdor bo torej še tretjič šel na led Šiškovim limanicam, si je tako popolnoma sam kriv, če bodo njegove podatke obdelovale varnostno-obveščevalne službe.

Na tej sliki se vidi tudi že omenjena "nedokončanost projektov", oziroma skakanje v vedno nove projekte, skupaj so zastave Zedinjene Slovenije, ZDD Hervardi in Štajerske varde.b) Urjenje Štajerske varde je lahko samo norčevanje iz zdrave pameti.

Eden zabavnejših likov pri Šiškobajskih je Ivan Bolfek, med drugim tudi pilot helikopterja. Rahlo spominja na Robocopa, predvsem zaradi tega, ker se nikamor ne premakne brez Bluetooth slušalke. Dobra krinka za sprejemanje zvočnih navodil v živo, kajne? No, sam sebi pravi "general". Dobro, da si že ni omislil kakšnega maršalata.

Na poročilu POP TV se je pojavil Domen Igličar, ki je prišel v ekipo po čistkah 2017. Zaigral je mladeniča, ki se "po naključju" druži z "dobrimi ljudmi". Šiško je večkrat poudaril, da nikakor ne gre za vojaško urjenje, ampak za "civilno iniciativo". Dopovej že to generalu škratu Bolfenku, Andrej!

Gre za piknik, druženje in predvsem nategovanje ljudi. Zanimivo je predvsem to, da je Šiška v vlogi predsednika ZSi podjetje ProPlus (24ur, POP TV, Kanal A) nagnalo iz prostorov, kjer bi moral na soočenju sodelovati kot predsedniški kandidat, taisti Šiško pa taisti firmi po enem letu ves navdušen razlaga, kako in kaj, ko ga snemajo "na pikniku". Kaj ga je zapustil spomin? Ima morda patološko potrebo po pojavljanju v medijih? Ali pa - in to je najbolj verjetno - so mu pač pripravili tak scenarij, ki ga mora odigrati.

Katero "vojaško znanje" ponujata vodnik Šiško in general Bolfenk, razen "silent-killov" iz airsoft simulacij? Če "službe" potrebujejo poceni ljudi, ki bi jih porabili za kakšno PR strašenje na meji, bi še šlo. Soočanje z resno agresivnimi skupinami migrantov pa bi bilo že vprašanje. Ampak to prepuščam strokovnim ocenam.


c) Politična stranka ne sme delovati kot vojaško ali oboroženo združenje, tako pravi 3. odstavek 3. člena Zakona o političnih strankah (ZPolS ). V primeru prekrška čaka politično stranko globa od 6.000 do 30.000 evrov (28. člen ZPolS). MNZ bi moralo prek inšpektorata stranko ZSi že oglobiti, saj je njen predsednik deloval kot šef oborožene formacije, ampak se to zaradi tega ali onega razloga do danes še ni zgodilo.

Šiško je v letih 2017-2018 iz stranke ZSi izrinil sedem starih, preverjenih in zavednih domoljubov. ki so mu ob strani stali več let, ko je bil še medijsko očrnjen kot storilec “poskusa umora”. Bidarjeva in ostali navedeni nesposobneži so bili prepričani, da bo stranka na volitvah 2018 dosegla najmanj 50% glasov, da bodo zmagali z naskokom in podobne…

No, po malo opaznejšem uspehu na predsedniških volitvah 2017 je v prvem krogu sam Šiško dobil 16.636 glasov (2,21%), je sledila streznitev na državnozborskih volitvah, kjer je ZSi dobila le še 5.287 glasov (0,59%), na lokalnih volitvah je bila podobno neuspešna, na volitvah v EP pa je celotna stranka dobila le še 3.288 glasov.

Javnost se sicer ne zaveda, da bi se lahko tudi na podlagi glasov na volitvah v DZ stranka borila na Ustavnem sodišču za enakopravno financiranje, ne glede na to, da je prišla pod diskriminatorni prag 1% za financiranje političnih strank (23. člen ZPolS). Ampak za kaj takega potrebuje stranka znanje, ki ga nima več, hkrati pa raje fehtarijo za “pojezde” od naivnih sodržavljanov.

Enako bi se lahko stranka pridužila moji ustavni pobudi glede neustavnosti volitev, ampak glej, no glej... saj v resnici ne mislijo resno.

Kaj tudi pove, da je spletna stran Zedinjene Slovenije zaprta? Stranko so uspešno uničili (že pred volitvami).Jasno je, da se je politični eksperiment Šiško-Bidar-Lesjak-Bolfek izpel in da nimajo več nikakršne politične prihodnosti.

Zato tudi poskuša Šiško z najnovejšo preobleko, v podobi “civilne iniciative” Štajerska varda.

Spletna stran Hervardi je očitno še samo napol delujoča...


Zaključek

Zgodbic je še na tone. Predvsem želim poudariti nekaj - to, da je Andrej Šiško kot zgodovinar opravil odlično in vrhunsko delo. Mislim, da smo skupaj izdali okoli 10 knjig, eno boljšo in pomembnejšo od druge. Ta del Šiškove osebnosti bo v imela priložnost ovrednotiti prihodnost.

Druge plati, predvsem opisane nezvestobe do soborcev, domoljubov, pa mu ne štejem v čast že sedaj.

Oči mi je dokončno odprl nek njegov nekdanji prijatelj, ki me je vprašal po zdravju, ko sem mu povedal za razhod s Šiškom, in dodal: "Kaj šele zdaj si dojel? Kaj nisi videl, da nima ob sebi več nikogar iz svoje preteklosti, nobenih prijateljev."

Ja, njegove ekipe se menjajo neprestano, scenariji tudi. Če želite biti del tovrstnih zgodb, ste za morebitne podobne, ponovljene izkušnje po prebranem odgovorni povsem sami.


-------------------------------

V kolikor boste pripravili kakšne konkretne odzive, mi jih lahko pošljete na "blaz.babic at amis.net" in če jih bom ocenil kot primerne, jih bom tudi objavil.

IN ŠE OBLJUBLJENI DODATEK:

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
56
Državljan XYZ
0
Jul 17, 2019
Loti se poštenega dela postopač! https://www.facebook.com/2053794874697557/videos/2378493029046013/
#56
Blaž Babič
0
Jul 15, 2019
Mi boš pa razložil, kakšno je latinsko ime "pravne vešče". Vnaprej hvala, anonimko.
#55
Blaž Babič
0
Jul 15, 2019
Požar in Kovačič nista bila sposobna prepoznati sociopatije Ferjana. Ne vem, kaj bi ju delalo verodostojna.

Do 2017 sem pomagal drugim (našteto), pa sem ugotovil, da tega niso bili sposobni ceniti, oziroma so bila navodila njim drugačna.
#54
Državljan XYZ
0
Jul 15, 2019
Povsod, kjer si ti pomagal Babič, se je vse končalo klavrno. Seveda, ti nisi agent! Razumen človek se vpraša, kje hudiča imaš podpornike, če si tako pravičen? Ustanovi stranko, deluj v dobro naroda!
#53
Državljan XYZ
0
Jul 15, 2019
Bojan Požar te je spregledal in ni dovolil, da bi kandidiral na njegovi listi! Babič, imaš se za pravnika, ne ločiš pa razlike med društvom in stranko. Delal si za društvo, vsaj tako trdiš v svojih nebulozah. Računalnik so ti kupili člani stranke in ti se imaš za pravno veščo osebo? Dejstvo je, da si škodoželjen. Slovenci imamo srečo, čeprav smo zelo naivni, da ne nasedamo takim lumpom, kot si ti.
#52
Blaž Babič
1
Jul 15, 2019
Nikoli nisem sodeloval s Požarjem, Faganelom in Kubotom.

Glede ostalih svetujem vsem, naj se pazijo, da jim ne bodo po nepotrebnem odžirali časa in energije.

Glede računalnika sem že večkrat pojasnil, da je šlo za nujno delovno darilo meni aprila 2015, žal pa sem v maju 2015 moral ugotoviti, da je Šiško že povsem obrnil ploščo in mi laže v obraz, torej je stranka obsojena na propad - in tudi je propadla.

NIkoli nisem bil povzpetnik, vedno sem želel čimbolj pomagati. Začel sem pri Novi stranki, kjer sem bil cca 8 let (glavni, edini) tajnik stranke.

Pomagal sem še Junijski listi in EUDS (minimalno, brez članstva). Enako velja za SEM-Si.

Po tem sem pomagal Šišku glede SSN, pa je očitno sam sabotiral. Sodeloval 11 let pri ZZD Hervardi.

Bil sem ustanovni član ZSi in kasneje tudi DOM.

S Požarjevo listo nisem imel nič, ker je mene in številne druge Kovačič izdal, ko je šel sam, skupaj z dvema kar na Požarjevo listo.

Moj IQ je bil zmerjen na 164, zato mi "državljan" verjetno ne sega do... naj se sam odloči.

Glede jadrnic ni bilo drugega spornega kot to, da moram sedaj nekdanjega direktorja tožiti za 2 leti in več dela, ki mi ga nikoli ni plačal.

Hvala za nerazumevanje in pljuvanje po nepotrebnem :D
#51
Državljan XYZ
1
Jul 15, 2019
Lažnjivi Blaž Babič je sodeloval s Šiškom, Stresom, Plohlom, Poljškom, Troho, Drvenškom, Požarjem, Bidarjevo, Faganelom, Kubotom,...Z vsemi, s katerimi je sodeloval je v sporu in jih označuje za agente. Šiškovi skupini ZSI je menda celo ukradel nov računalnik. V zadnjih dveh letih je ta politični propadli povzpetnik skušal vnovčiti politično srečko pri Zedinjencih, Davkoplačevalcih, Domu in pri požarjevi stranki. Poglejte si primitivni nagovor za Vilijevo stranko in vam bo vse jasno glede nivoja njegove IQ. Sodeloval naj bi tudi pri spornem poslu z jadrnicami...https://www.facebook.com/2053794874697557/videos/2378493029046013/?t=22
#50
Zim Zelen
0
Jul 14, 2019
Poglejmo še eno vzporednico plemenitega, ki vpleta g.Šiška v zgodbo priobalnih županov :-)
https://youtu.be/njuRfAZbmpc
#49
Blaž Babič
0
Jul 14, 2019
Bojan Požar in Vili Kovačič, pa tudi Zedinjena Slovenija, so vsi sodelovali z Gašperjem Ferjanom.

https://www.facebook.com/dosjegasperferjan/videos/2297845110269384/

Dosje: Gašper Ferjan, Idrija - Gašper Ferjan napade uradno osebo (občinskega redarja) | Facebook

EKSKLUZIVNO!!! Na nekaj let starem posnetku boste prvič videli naslednje: Idrijska občinska redarja poskušata odstrani
#48
Zavedna
0
Jul 10, 2019
Nikjer nisem zasledila zapisanih Šiškovih osebnih interesov. Kaj je na stvari?
#47
Blaž Babič
1
Jul 10, 2019
Res je, veliko članov ZSi in Varde je bolj za Šiška, kot za samostojno Slovenijo in s svojo slabo slovenščino ter južnjaškim besednjakom znižujejo ugled pravemu slovenskemu domoljubju!

Mislim, da sem bil dovolj jasen, da se Šiško ne more več skrivati za "interesi Slovenije".

Lahko smo mu hvaležni za prispevek pri osamosvajanju Republike Slovenije in pri razkrivanju slovenske zgodovine, je pa v zadnjih letih pokazal, da je pri njem prevladal zasebni interes.

Saj je sam pojasnil, da se financira od "pojezd" naivnih ljudi.
#46
Mateja
0
Jul 10, 2019
Domoljub, daj se potrudi pisati slovnično! Blaž je slovensko ime, prav tako priimek Babič.
#45
DOMOLJUB
0
Jul 10, 2019
nezaslišano da čefur žali borca za samostojno slovenio
#44
Slovenec sem
0
Jul 10, 2019
Predlagam, da Šiško ustanovi stranko, ker ima vse šanse za zmago na naslednjih volitvah.
#43
Vižmarčan
0
Jul 09, 2019
Prvič slišim za Blaža Babiča in za njegovo stranko Zsi. Dobro vem pa za Šiška, ki je borec in poštenjak. Imel sem ga možnost spoznati v Vižmarjah, kjer smo ga nogometaši počastili. V čast nam je bilo, da se je viola odzval povabilu. Prav tako gospa, z gorenjskim naglasom in še par drugih. Šiško me je pozitivno presenetil s svojo mirnostjo in razsodnim razmišljanjem. Po tv je bil drugačen. Šiško bi moral ustanoviti stranko in pomesti z barabami, ki nas vsak dan kradejo. Nehajte se prepirati in gremo se povezat med sabo.
#42
Lola
0
Jul 09, 2019
Zakaj napadate uspešnega ustavnega pravnika Blaža Babiča?.. Kaj povezuje Bojana Požarja, Vilija Kovačiča, Andreja Šiška, Ladislava Troho, Vladislava Stresa, in še marsikoga? Povezuje jih to, da so bili doslej sposobni postaviti na stranski tir Blaža Babiča. Seveda so pa vsi v njegovih očeh izdajalci in agenti.
#41
anonimna z razlogom
0
Jul 09, 2019
Blaž, ti si tolk popularen... https://www.youtube.com/watch?v=3Ivv1JXF5X4

Nude-Balon - YouTube

Ti si tok popularna, tvoje roke so zlatarna, ko hodiš po mestu, vsak se za tabo ozre... 2x Lačna si ljubezni, Jst bom tv
#40
anonimna z razlogom
1
Jul 09, 2019
Vsebinsko si prazna posoda Blaž!
#39
anonimna z razlogom
0
Jul 09, 2019
Si se le izdal Blaž, da loviš gledanost. Laž ima kratke noge, to še kako drži za tebe. Glede slovnice, pa nisi pravi naslov za modrovanje. V to se lahko prepriča vsak, ki obišče tvoje skropucalo od pisanja.
#38
Mujo
0
Jul 09, 2019
Who the fuck is Blaž Babić? Ja za njega nikad nisam čua. Je li on slovenac ili naš čovjek, bog si ga vedi.
#37
Pokaži več komentarjev
Blaž Babič
Blaž Babič
Objavil/a 2019-07-06 20:55:15 (Jul 06, 2019)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Prvi odgovori UKOM-a
Vprašanja/pobude UKOM-u, 2020-06-04
Pogovor z Alešem Erneclom, 4. maj 2020
Ustavno sodišče podaljšuje neustavnost volitev in referendumov
Ne joči Peter, oziroma ali je (korona) omejevanje gibanja v Sloveniji res protiustavno?
Korona 2020 = konec neposredne demokracije
NVO-ji in sodniki na ESČP: potreba po razjasnitvi
Verodostojnost Evropskega sodišča za človekove pravice je uničena po razkritjih povezav med sodniki in Sorosem
V Sloveniji ni demokracije, DOKAZI
Majda in Mojca - dva odgovora na nadaljevanko (21. del)
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
ZVRK
(3)
ZRLI
(3)
sta
(2)
Siol
(2)
OPS
(2)
nlb
(2)
ZVDZ
(1)
ZVPR
(1)
CETA
(1)
OVSE
(1)
OSCE
(1)
MOL
(1)
ZSi
(1)
delo
(1)
IŠČI PO ARHIVU
Julij 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj