Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (12)

Objavil/a Blaž Babič, dne 2019-08-01 ob 17:22:32

ali...
 
O zakulisju III. SLOVENSKE POLITIČNE LIGE


(3) Jelinčič

Tretja trditev; » Prišla sta oba z Mihecom od Jelilnčiča.«

Januarja 2017, ko smo se spoznali v Mariboru, sva na prvem spoznavnem srečanju povedala, da sve dober mesec prej spoznala Jelinčiča. Povedala, sem tudi, da sem ga kontaktirala sama, ker sem imela situacijo z občinsko upravo in županjo. Ugotovila sem, da bo zadeve potrebno reševati od zgoraj navzdol. Pred tem sva bila oba politično neaktivna in sva začela raziskovati, komu lahko zaupava in z njim sodelujeva. Po treh tednih sva pri Jelilnčiču videla, da on ni to kar govori. Res je, da sva Jelinčiča volila leta 1992, dopadel se nama je, ker govori prave stvari. Ko sva ga osebno spoznala, sva ugotovila, da so eno besede drugo pa dejanja.

Dobro, tukaj ne morem reči, da gre za kakšno izrazito laž z njene strani. Zanimivo je predvsem to, da je za potrjenega lažnivca uporabila sedanjik, "ker govori prave stvari". Takega podzavestnega zdrsa si neka sopredsednica konkurenčne stranke ne bi smela privoščiti, ampak hej.

Pa lepo je, ko tako iskreno prizna, da sta bila z možem v politiki že cela dva meseca, potem pa je bila ona že ravno dovolj usposobljena, da prične z množičnim snemanjem videov za stranko.

Ravno preko gledanja posnetkov od Jelinčiča sem pa jaz sploh zvedela za Andreja Šiška.  Miha je sicer pred leti zasledil nekaj o njem, vendar se mu je zdel malo skrajen. Ko sva se pa malo poglobila v njegove posnetek in pisane objave, sva pa želela tega človeka spoznati. Piko na i nama je dal pa Branko Gaber, direktor Publishwalla. Gaber mi je po telefonu rekel za Andreja »On pa dela to kar govori«.

Tudi tega ne morem oceniti za laž, mi pa ni jasno, zakaj sploh omenja Branka, ker mi je prav on povedal, kako "nenavadno" se je končalo njihovo sodelovanje.

Skratka - sam sem navedel dejstvo, ona ga je potrdila, lahko gremo dalje. Tokrat prvič brez nekih laži.


(4) Alko in Kučan

Četrta trditev; »Ukvarjala sta se s preprodajo alkohola in na Bledu sta večkrat parkirala avto ob Kučanovem. Tako sta se vsaj hvalila pred vsemi..(bolno, ampak dejstvo)

Blaž, leta 1993, ko sem bila stara 22 let sva odprla podjetje za veleprodajo in maloprodajo pijač in prehrambenih izdelkov. Če še ne veš, v vseh trgovinah in gostilna oziroma bifejih prodajajo tudi alkoholne pijače. Imela sem 12 živilskih trgovin, kjer smo prodajali tudi kruh in mleko, a to te pa ni nič zmotilo? V mojem podjetju je bilo zaposlenih cca 30 ljudi, ko sem zaprla firmo so vsi dobili plače. Z zalogo sem poplačala dobavitelje, meni so pa ostali dolžni preko milijona nemških mark. Podjetje sem zaprla zaradi plačilne nediscipline, pa ne zato ker jaz ne bi plačevala svojih obveznosti, ampak zato ker meni niso plačevali. Plačilna nedisciplina je pa še danes velik problem. Glede na to, da pišeš laži, koliko ljudi sem ogoljufala, te pa pozivam, če koga poznaš, da sem mu kaj dolžna, naj kar javno objavi! LAŽ 025

a) Ženska ne zmore pisati v dvojini, ampak se redno vrača na prvo osebo ednine. Seveda sedaj prvič berem o prehrambenih trgovinah, saj Ani niti ni sposobna napisati imena podjetja - kot da bi se ga sramovala.
b) Nikjer nisem njunih goljufij povezoval s tem poslom z alkoholom, ampak z društvom Lifestyle, o katerem bom pisal kasneje.
c) Naj Bidarjeva objavita (prvič javno!) ime podjetja, pa se bodo lahko javili ljudje, ki se ju bodo spomnili - v dobrem ali slabem.

Glede Kučana si pa malo pobrkljal pojme.  Povedala sem vam, da sem pred leti predavala v Grand hotelu Union v Ljubljani za mednarodno podjetje CTA in da je imel Kučan večkrat avto parkiran zraven mojega, ne jaz zraven njegovega. Res ne vem kaj je tukaj spornega? No pa še to povem, Kučan ni hodil na moja predavanja. On je hodil v kavarno. Tako da Kučana osebno ne poznam. LAŽ 026

a) Pisal sem po spominu, kot sem slišal. Povezal sem Bled z vajinim parkiranjem ob Kučanu.
b) Kakšno je to "mednarodno podjetje CTA"? Sam sem uspel zaslediti le neko vojaško industrijo.


c) Tako kot ne dojemata marsičesa, nista sposobna dojeti tudi tega, da se preprosto ne greš hvalit, da si "bil uspešen" do te mere, da si imel "avto parkiran avto ob Kučanovem". Med normalnimi ljudmi se to ne dela. Pika.

Samo dve laži. Dobro. Gremo naprej.


(5) Odhod sedmerice, PR čiščenje

Peta trditev; »Naredila sta vse – s pomočjo Šiška – da iz stranke odide 7 starih članov, ki so Šišku pomagali iz PR dreka 10 let. Ko vaju ni bilo nikjer blizu.«

Ne vem o katerih sedmih članih stalno nabijaš. LAŽ 027

a) Stalno? Kako stalno, ko pa "sem imel njen profil na bloku"? Torej je le vedela, da sem večkrat od 20.5.2017 omenjal skupaj sedem članov, ki smo odšli? Torej se je dokazano ujela v lastno laž, ko se je izmotavala, da "ni mogla prej odgovoriti".
b) O katerih? Sem jih že naštel v 7. delu, zato tu dodajam samo povezavo.

Ti si užaljeno sam odšel, o tem sem pisala prej. LAŽ 028

Ker je ponovljena, jo bom tokrat štel posebej, čeprav sem enkrat že odgovoril na ta namig znotraj širšega odstavka.

S kom ti sodeluješ, kje pa je teh sedem članov? Si morda ti zaslužen za to, da so odšli? Si morda tudi njim trosil podobne laži in sebe predstavljal kot žrtev neke izdaje in zarote?! LAŽ 029

a) Ohranil sem stike z Urošem, Rokom, Dimitrijem in Boštjanom. Andraž je šel v svoj posel, verjetno se kar zaveda, da je po nemarnem sodeloval v napadu name na zadnjem sestanku in se je odmaknil. Matija tudi ni čisto vedel, da bi lahko s pokončno glavo odšel pravočasno, pa je zamudil priložnost in se še kazal ob Šišku in Bidarjevima v Cankarjevem domu. V času Varde je očitno videl, da ste postali že umsko bolni za tisto povprečje, ki je še ohranilo zdravo kmečko pamet.
b) Če je bil kdo zaslužen za njihov odhod, je bil to v prvi vrsti Andrej Šiško, takoj za njim pa Ani(ca) in Miha Bidar.
c) Mislim, da je zdaj že jasno, kdo govori resnico in kdo laže.
č) Vsak dan bolj mi je jasno, da vajina prisotnost ni bila tako zelo spontana, kot jo želita prikazovati. Še nikoli nisem videl tako učinkovitih padalcev, ki pa seveda ne bi imeli nobene moči, če ne bi imeli podpore s samega vrha organizacije.

V vsaki stranki ljudje prihajajo in odhajajo, odkar si pa ti odšel iz ZSi je prišlo ogromno članov in podpornikov. LAŽ 030

a) Lahko le še enkrat ponovim dejstvo, da je število volilcev Nove stranke od leta 1996 do 2000 naraslo s 1.100 na 6.600. Tako da kot takratni tajnik menda bolje vem, kaj pomeni pritok članov in podpornikov.
b) Ko Ani(ca) Bidar napiše "ogromno", se "primem za pištolo". Ženska pač laže, oziroma še huje, tudi če so zadovoljni s številčnostjo (resničnih podatkov pa ženska ne navede!!!), pa tega nikakor ne morejo prikazati tudi s kakovostjo. Le-te namreč ni nikjer zaslediti.

Ko sem jaz prišla v ZSi je bil Šiško konretno v PR dreku, tako da res ne vem kaj ste delali teh 10 let? LAŽ 031

a) Predstavljajte si, da nekdo BREZ FINANČNIH SREDSTEV rešuje popolnoma zavoženo podjetje 10 let. In ko mu končno uspe, z mnogo potrpežljivosti, zadevo vsaj pripeljati nad vodo, torej v pozitivno nulo, pride nekdo, ki s triki prevzame podjetje in še pljune proti prvemu, rekoč, "ja kakšen luzer pa si". Ampak to je pač del naravnega kroženja in prepričan sem, da je to isto podjetje danes ponovno usmerjeno v propad, samo začasni "profiterji" tega niso sposobni dojeti.
b) Babše ni sposobno dojeti, da če sta z možem že "spontano" prišla do Šiška, je bilo prav to posledica dolgotrajne PR pomoči njemu, da so ga ljudje pričeli videti drugače, kot so ga neprestano prikazovali mediji.
c) Dolgo časa sem mislil, da Šiško ni sposoben dojeti PR napotkov, nasvetov, namigov. Danes prej verjamem, da je imel in še ima zadano vlogo klovna, zaradi menjave generacij bo verjetno moral nadomestiti Jelinčiča.
č) Še enkrat - ONA je prišla v ZSi.
d) Koliko denarja sta do danes Bidarjeva vložila v projekt ZSi? Ali lahko predstavita javnosti, koliko je šlo za ves bencin, za vsa potovanja po državi, za vse prireditve, za vse pogostitve, za vse helikopterje in limuzine? Od kod jima ves ta denar? Aha, onadva se res žrtvujeta, pa to...

Danes je Andrej medijsko prepoznaven, ko gremo na teren se ljudje z njim rokujejo in fotografirajo. Kar se pa medijev tiče, ravno zaradi negativne medijsko politične propagande je narod začel odpirati oči in v Andreju vidi nekoga, ki lahko reši to zavoženo državo. LAŽ 032

a) Šiško je seveda storil vse, tudi večkrat izdal prijatelje in soborce, da je prišel do sedanje "medijske prepoznavnosti".
b) Če je POP TV vrgel Šiška iz studija, oz. mu preprečil nastop v predsedniški kampanji, je potem isti Šiško brez težav dal intervju za isti medij. Ker očitno šteje samo "medijska prepoznavnost", ne pa načelnost. Slednjo ima le na jeziku.
c) Bidarjeva, Šiško ni vodka. Tudi ne živimo v 30. letih prejšnjega stoletja, kjer ni bilo dvosmernega medija, kot je svetovni splet - internet. Ljudje niso naivni in bodo dosti hitreje videli tisto, kar vaša sedanja ekipa poskuša prikrivati - Šiško laže, po potrebi, stalno, sproti. Tak človek ima za začetek za reševati samo samega sebe in svojo izgubljeno dušo.Če pa ne verjameš, da je temu tako, pa povej kje v Ljubljani bo kaka prireditev, pa bo Andrej prišel tja in se boš prepričal na lastne oči, da je temu tako. Blaž, oprosti, ampak rdeča kapica je postala popularna! LAŽ 033

a) Z izdajalci nimam opravkov. Le prek bloga jim doziram zdravila.
b) Pri vas so popularni tudi bele miške in škratje generali.


NAPREJ NA 13. DEL

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
Blaž Babič
Blaž Babič
Objavil/a 2019-08-01 17:22:32 (Aug 01, 2019)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Prvi odgovori UKOM-a
Vprašanja/pobude UKOM-u, 2020-06-04
Pogovor z Alešem Erneclom, 4. maj 2020
Ustavno sodišče podaljšuje neustavnost volitev in referendumov
Ne joči Peter, oziroma ali je (korona) omejevanje gibanja v Sloveniji res protiustavno?
Korona 2020 = konec neposredne demokracije
NVO-ji in sodniki na ESČP: potreba po razjasnitvi
Verodostojnost Evropskega sodišča za človekove pravice je uničena po razkritjih povezav med sodniki in Sorosem
V Sloveniji ni demokracije, DOKAZI
Majda in Mojca - dva odgovora na nadaljevanko (21. del)
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
ZRLI
(3)
ZVRK
(3)
nlb
(2)
sta
(2)
Siol
(2)
OPS
(2)
OSCE
(1)
MOL
(1)
ZSi
(1)
delo
(1)
ZVDZ
(1)
ZVPR
(1)
CETA
(1)
OVSE
(1)
IŠČI PO ARHIVU
September 2020
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj