Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (13)

Objavil/a Blaž Babič, dne 2019-08-01 ob 23:51:39

ali...
 
O zakulisju III. SLOVENSKE POLITIČNE LIGE


(6) Sopredsednica

Šesta trditev; »Zaradi izdaje Šiška in njegove bolestne želje po »prodoru« si zdaj sopredsednica.«

Ja, res je, da sem sopredsednica, ampak ne na njegovo željo. Veš, da ima Gibanje Zedinjena Slovenija statut, položaji se izvolijo. Mene so izvolili z absolutno večino. Koga je tukaj Šiško izdal mi ni jasno? LAŽ 034a) Kot sem že omenil, je bila meni že iz časov Nove stranke znana tista igra in potreba - "nujno rabimo več žensk v stranki". Sliši se fino, kajne? Seveda, a le na prvi pogled. Resnica v političnem delovanju je namreč zelo preprosta, še posebej v slovenski politiki, ki je dodatno izdatno prepojena z lažnostjo - saj nismo imeli praktično nikakršne lustracije po rdečem obdobju.

b) Ženske naša "politika" odbija. Ne brez razloga in vzrokov. Če skrajno skrčim bistvo, mediji nasploh uspešno vzdržujejo ozračje, v katerem se domačega počuti "ljudski rek" - politika je kurba. Posledica tega ozračja je torej očrnjena dejavnost, ki bi morala biti pravzaprav sveta - iskanje rešitev za skupno dobro. Od očrnjene dejavnosti se torej odmikajo "normalni moški" (ženske še toliko bolj), pod nadzorom pa jo imajo seveda "zvodniki", nanjo pa se lepijo "pohotneži", torej taki, ki bi se na njej predvsem naslajali, jo koristo-ljubili. Ljudje konec-koncev vedo, kako težko je doseči karkoli, kar bi bilo dobrega za širšo družbo in mimo interesov peščice zvodnikov.

c) Da ne govorim, koliko težje je k sodelovanju pritegniti kogarkoli v stranko, ki se šele vzpostavlja, predvsem pa šele z vsakim letom svojega obstoja dodaja koščke v mozaik lastne verodostojnosti in prepričljivosti. Podobno je v mladem podjetju ali pač na začetkih vsakršnih dejavnosti.

č) In ko smo se v ZSi šele prebijali skozi prve otroške bolezni, je že dobil veliki vodja identičen "navdih", lahko bi rekli tudi "željo", kot jo je imel l. 2000 Drevenšek. (Mimogrede, slednji je že leta 2004 z Junijsko listo "modificiral nujnosti".) Meni se je prižgala lučka. In potem "po naključju" prideta Bidarjeva. Kaj lepšega, ane, vse sovpada. In je Ani(ca) že takoj video-mojstrica, seveda, saj "rabimo ženske". In ista "ženska, ki jo rabimo", iz stranke pomaga Šišku odgnati praktično njeno staro jedro. In kdo potem ostane, ko si vodja zaželi politično soborko?d) Ne, seveda "ni bilo na njegovo željo", to bi bilo vendarle premalo ljudovladno. Se je treba sklicevati na "absolutno večino", da vse skupaj dobi žlahtno potrditev.

e) Šiško je izdal mene in vsaj šest drugih članov, da o simpatizerjih ne govorim. Sem že vse pojasnil - če ne prej, pa takrat z rdečo zvezdo, ne kapico.


Tole, o želji o prodoru je pa totalno neumestna pripomba!  LAŽ 035

Jaz uporabljam predvsem dejstva, oziroma se trudim ostajati v bližini resnice. Ani(ca) - kolikor vem - ni poznala Šiška od prej. Ni videla njegovega običajnega (da ne rečem pristnega) jebivetrstva, ki pritiče povprečnim, sproščenim Štajercem. Tudi ni videla njegove počasne transformacije v osebo, ki - pristno ali ne - pričenja izražati vse več psihične napetosti, zaskrbljenost, prisiljenosti...  Vse večkrat so se pojavili "treba je", "moramo", "zdaj gre pa zares", "tudi če umrem" (pa saj sem že itak mrtev)...   in del tega "prodora za vsako ceno" je bil tudi projekt "več žensk"... in zato moja ocena nikakor ni neumestna.


Dobro ti je poznano, da se je Andrej s puško v roki boril za samostojno Slovenijo. Ti se nisi! LAŽ 036

a) Glede na to, da sem lektoriral knjigo "Resnice je zmaga" (pozor, takrat še ni bila "Resjede je zmaga", pri taki knjigi jaz namreč ne bi sodeloval) in bil njen urednik, mi verjetno ni treba razlagati, kaj mi je "dobro poznano" glede njegovega angažiranja med osamosvojitvijo. Me pa preseneča, da Šiško kot poveljnik voda nikoli ni zares poskušal zaščititi povsem legitimnih interesov članov svojega voda in njihov veteranski status še vse do danes ni urejen - kolikor sem seznanjen, seveda. Če mene kdo vpraša - slab poveljnik.

b) Sem letnik 1974, torej pet let mlajši od Šiška. Naj mi bo oproščeno, če se kot svež 17-letnik iz ljubljanskih Fužin leta 1991 nisem ravno izkazal kot vojak. Sem pa - kot sem že navedel - že leta prej aktivno sodeloval v "kulturnem boju", od Roške naprej :) Očitek s klicajem je torej vsaj rahlo deplasiran, po moje celo aboten.

Andrej je napisal 13 knjig, za katere trdiš, da si sodeloval pri pisanju tudi ti. Kakor je meni znano si ti samo pregledal besedilo. LAŽ 037

Glede na to, da Bidarjeva niti skupaj do danes nista napisala nobene knjige, niti ne sodelovala pri njenem nastanku, pač ne morem jemati resno njene ocene o "pregledovanju gradiva". Ko bi vedela, kako so knjige nastajale, koliko je bilo potrebnih razmišljanj in ugotavljanj, kaj in kako bi bilo bolje napisati, potem bi vedela, da sem imel pri končnih izdelkih še kako pomembno vlogo. Ne dobiš namreč statusa urednika ali člana uredniškega odbora samo zaradi tam nekega "pregledovanja besedila". Je pa že rahlo simptomatično, kako so vse dejavnosti, ki jih ni opravila Ani(ca) Bidar, kar nekako manj vredne, kajne?

Tole spodaj seveda šteje dvojno. Ta švic, ta napor...Nekje celo trdiš, da si z Andrejem sodeloval 11 let, zdaj pa ne vem, ali si bedak ali si samo »žleht«? LAŽ 038

Ja, od leta 2006 do leta 2017 je nekako enajst let. Točko sem podelil zaradi abotnosti oz. pritlehnosti.

Ne moreš po toliko letih pisati, zaradi svoje užaljenosti, laži o nekom s katerim si toliko časa sodeloval. LAŽ 039

Kdor govori o užaljenosti, nekako ne razume bistva. Sem že pojasnil, upam, da mi ne bo več treba. Zato prej verjamem, da Bidarjeva podtikata "užaljenost", ter poskušata na ta način pozornost preusmeriti s konkretnega in dokazljivega izdajstva, Šiškovega in svojega. Ja, meni to zveni precej bolj verjetno.


Če boste dolgo brali komentarje, boste videli tudi tole, izpred enega leta:Toliko še o tem, da "ni vedela za obtožbe".


NAPREJ NA 14. DEL

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
6
Blaž Babič
1
Aug 04, 2019
Uf, zdaj pa že en anonimni psihoanalitik piše drugemu anonimnemu psihoanalitiku.

Pa dejte met jajca :)
#6
psihoanalitik
0
Aug 04, 2019
Psihoanalitik, odličen opis!
#5
Blaž Babič
1
Aug 04, 2019
Ljubko, ampak čemu si mora nekdo v anonimi dajati strokovni nadimek?

Kako to, da ne more svoje "strokovnosti" podpreti z lastnim imenom in priimkom?

Vsekakor se zahvaljujem za ves trud, dodati pa vsekakor moram, da ta analiza ni zajela ključnih podatkov iz mojega življenja, pravtako pa opisuje družbo, kot da je "zdrava", pa da je z menoj nekaj narobe.

Prosim, mister psihoanalitik. Razčisti pred javnostjo (z imenom in priimkom) vprašanje, ali je sedanja slovenska družba zdrava.

Kajti če je, potem tvoja analiza zdrži.

Sam pa se raje držim onega Krishnamurtijevega reka: "Ni pokazatelj dobrega zdravja, če je oseba dobro prilagojena globoko bolani družbi."

Si za razpravo? Javno? Saj veš, zmagajo argumenti :)
#4
psihoanalitik
1
Aug 04, 2019
IZOGIBAJTE SE TAKIM OSEBAM, kot je Blaž Babič (1.del), ki vedno igra žrtev in misli, da se lahko obnaša kot želi. Ob vsem tem pa sam seveda nikoli ni za nič kriv, saj vedno išče krivdo v drugih. S takim obnašanjem črpa energijo ljudem v njegovi bližini, uničuje odnose in posledično jih pogosto spravlja v slabšo voljo. Malokdo se tega dejstva zaveda in takega človeka ne prepozna. Babič ima slab vpliv na okolico s katero ima stike, na počutje in celotno življenje teh ljudi, ki so z njim v stiku.
Pogosto se kar samo od sebe zgodi, da z neprestanim igranjem žrtve in njegovo negativnostjo, odbije ljudi od sebe. Babič ves čas dokazuje, da je temu tako.

Zna se sprenevedati in kaže s prstom na nekoga drugega, sam pa odgovornosti nikoli ne prevzame. Za njega je značilno da bo vedno najprej okrivil druge, namesto da bi se zamislili nad sabo in svojim početjem.
Za odrasle in zrele osebe je značilno, da znajo sprejemati odgovornost in se soočiti s posledicami svojih dejanj, on pa to počne ravno nasprotno. Zato je njegovo psihično stanje na ravni nedoraslega otroka. S travmami iz otroštva, ki je očitna posledica dejstva, da je njegova mama učiteljica imela poglavitno vlogo pri njegovi vzgoji. Z ostalimi sorodniki je v slabih odnosih. V ozadju je v osnovi nerazrešen ojdipov kompleks, kar za seboj potegne marsikaj. Babič ne ve in nima občutka, kaj je moralno prav. Zaradi odsotnega ali kako drugače ojdipskega očeta, on nima ponotranjenega občutka za moralno razsojanje.

Verjame, da je nemočan in ne more nič storiti, da bi si izboljšal življenje. Če ga vprašate kaj se mu je zgodilo, vam bo navedel vrsto razlogov zakaj je tam kjer je, noben razlog pa ne bo vključeval njega.

Babič si vse zapomni, še posebej pa situacije, ko ga je nekdo po njegovem mnenju »prizadel«. To pa izkoristi kot opravičilo, da svojega
odnosa in okolja ne rabi spreminjati.

Babič ima velike težave s samozavestjo. Čeprav morda na prvi pogled delujejo zelo samozavestno, temu ni tako. Njegovo življenje se tako neprestano vrti v krogu, to pa je zelo slabo za njegov osebni razvoj.

Babič pred ljudmi igra žrtev, v sebi skriva razna čustva. Da bi jih uspešno prikril, se obnaša manipulativno, globoko v sebi pa se še vedno počuti nemočnega.

Babič je obseden z obtoževanjem in v vsaki osebi išče sovražnika. Tukaj ni največja težava v tem, da drugim ne zaupa. Celo o sebi ima mnenje, da ni oseba, kateri bi se dalo zaupati. To je tudi razlog, zakaj misli, da so tudi vsi ostali taki kot on.
Stvari ne zna zaključiti, nikoli ne bo rekel "zdaj pa je dovolj". Težave ima s postavljanjem mej, to je pa še posebej opazno v njegovih čustvenih razmerjih. Z njim se je enostavno skregati. Počuti se, kot da ga drugi vedno napadajo. Težko razume, da različna mnenja, kritike in pogledi na svet niso usmerjeni proti njemu.

Babič se zelo rad primerja z drugimi, s komerkoli se bo primerjal, bo našel nekaj, kar mu manjka. Noben nima vsega, saj smo si ljudje različni. Problem je le v njegovem odnosu do sebe, ki bi ga morali spremeniti in se nehati primerjati z drugimi.
Njegov kozarec je vedno napol prazen, ko vam bo pripovedoval kakšno zgodbo, bo v njo vedno dodal še nekaj žalosti laži in razočaranja. Pogosto se pritožuje nad vsem, ta začaran krog pritoževanja pa mu v življenju ne prinese nič dobrega. Moral bi se naučiti, da vidi in si zapomni tudi lepe trenutke v svojem življenju.
Do vseh je kritičen ! V njegovi navadi je kritiziranje in iskanje krivde v drugih, saj na tak način sebi zviša vrednost in se bolje počuti.
Ko ga za kaj okriviš, se pretvarja in igra popolnost. Če ga za nekaj argumentirano okrivimo, bo to zanikal, hkrati pa se bo pretvarjal, da je najboljša osebe na svetu. Iz tega razloga je z njimi težko vzpostavili dober odnos.
Ljudi izolira iz svojega življenja. Ko ima nečesa dovolj, določeno osebo kar izloči iz svojega življenja. To je njegov obrambni mehanizem saj se ne zna soočati s problemi. Ne zna reševati konfliktov, ljudem pa ne zna povedati kaj čuti in tako konstruktivno rešiti problem.
#3
Blaž Babič
1
Aug 02, 2019
To mi očita model, ki se še mene ne upa napasti z imenom in priimkom?

Nikoli ne napadam pravih domoljubov, le bleferje, ki to niso.

Še vedno me noče nihče plačat za politični angažma, torej lahko rečeva, da zagotovo nisem nikogaršnji agent.

Od kod pa Šišku in Bidarjevim toliko denarja, da lahko pozabijo na neustavnost 23. člena ZPolS, in se je ne lotijo?

Saj veš, o čem govorim, o modri anonimni kvazidomoljubni model?
#2
Domoljub
5
Aug 02, 2019
Bistvo je, da si izdajalska pičkica! Napadi Janšo, Kučana in ostalo drhal. Oni so nas spravili na kolena, ti napadaš prave domoljube in ji že ves čas deliš. Koliko si plačan za to početje?
#1
Blaž Babič
Blaž Babič
Objavil/a 2019-08-01 23:51:39 (Aug 01, 2019)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Prvi odgovori UKOM-a
Vprašanja/pobude UKOM-u, 2020-06-04
Pogovor z Alešem Erneclom, 4. maj 2020
Ustavno sodišče podaljšuje neustavnost volitev in referendumov
Ne joči Peter, oziroma ali je (korona) omejevanje gibanja v Sloveniji res protiustavno?
Korona 2020 = konec neposredne demokracije
NVO-ji in sodniki na ESČP: potreba po razjasnitvi
Verodostojnost Evropskega sodišča za človekove pravice je uničena po razkritjih povezav med sodniki in Sorosem
V Sloveniji ni demokracije, DOKAZI
Majda in Mojca - dva odgovora na nadaljevanko (21. del)
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
ZRLI
(3)
ZVRK
(3)
nlb
(2)
sta
(2)
Siol
(2)
OPS
(2)
MOL
(1)
ZSi
(1)
delo
(1)
ZVDZ
(1)
ZVPR
(1)
CETA
(1)
OVSE
(1)
OSCE
(1)
IŠČI PO ARHIVU
September 2020
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj