Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (17)

Objavil/a Blaž Babič, dne 2019-08-07 ob 17:04:44

ali...
 
O zakulisju III. SLOVENSKE POLITIČNE LIGE


(9) Uničenje ZSi

Deveta trditev; »Glede na to, da te do danes noben medij ni vprašal nič o goljufiji Lifestyle, lahko mirno sklepam, da delaš s Sistemom, saj ste uspešno uničili stranko (kar sem vama tudi lepo povedal 20. 5. 2017, ko sem imel popolnoma dovolj tvojega meketanja).«

Veš kaj Blaž, dne 20. 5. 2017 stranke ZSi skoraj nihče ni poznal, tako, da nismo imeli česa uničiti. Danes še vedno nismo zadovoljni s strankino prepoznavnostjo, a vseeno je precej bolj prepoznavna kot tedaj, ko si jo ti izdal in zapustil. LAŽ 049

Kar ljudje skupaj politično postavljajo 3 leta, od 2014 do 2017, pred tem pa od 2006 skupaj delajo zgodbo, podlago o Sloveniji, njeni zgodovini, njenih preizkušnjah, vse za to, da bi ozavestili čim več ljudi, potem pa končno pridejo... ampak taki, ki sicer pravijo, da se jim je Šiško pred časom še zdel skrajen, da se jim pa zdaj zdi že čisto sprejemljiv...   (do te spremembe je verjetno prišlo zaradi spremembe vremena...)    in potem taki paraziti, ki nimajo za ponuditi nič vsebine, se pa pasejo na minulem delu drugih... taki pravijo, "ah, saj pred nami ni bilo ničesar, razen tega trupla, aja, no, truplo pa je sicer ratalo po tem, ko smo se napili nekaj malega krvi..."

Si predstavljate? "Nismo imeli česa uničiti". Prav ničesar? Pa poglejmo, leta 2017:

- Šiška smo naredili za skoraj normalnega
- v javnosti smo odpravili nalepki "nacist" in "rasist" za Hervarde in ZSi
- pripravili smo bogato podlago na področju zgodovine
- ZSi je bila takrat edina stranka, ki se je lahko imenovala domoljubna
- imela je najbolj prodornega poznavalca ustavno-pravno-političnih trikov (ja, mene, ki vem, da nič ne vem...)

Potem so prišle predsedniške volitve:

Šiško je mahal s prstom in bentil - ampak dejansko pa NI NAREDIL NIČ! To je glavni njegov trik!


							(mimogrede - 42 ogledov)

Ni vložil ustavne pobude na US niti glede:
- 6. čl. ZVRK (zaradi katerega mu je bilo preprečeno sodelovanje na soočenju na POP TV),
- niti ne glede 12. čl. ZRTVS (ki bi se moral raztezati tudi na Siol, Planet TV in STA),
- niti glede 16. čl. ZRLI oziroma tistih členov, ki določajo podobna (neustavna) zbiranja podpisov na UE,
- niti ga ni zmotil neustavni obrazec za predsedniške kandidate, s katerim se lahko trguje, saj na njem nikjer ni imena in priimka kandidata, ki ga podpira volilka/volilec, in nenazadnje tudi
- glede pokritja stroškov za kampanjo bi se lahko pravno uprl - ampak ne, to ni njegov stil...

Naredi rom-pom-pom, povsem enako kot Jelinčič, ampak DEJANJ pa od njega ni.

Kaj imamo pa sedaj?

- Šiško spet igra dvornega/sistemskega maskirnega norčka, tam v neki "civilni inicativi"
- ZSi je postala jugo-filna in tito-filna stranka
- zgodovine nihče več ni sposoben predelovati
- zaradi Šiškove rdeče zvezde v Ajdovščini je ogromno volilcev zlahka prevzela stranka DOM, energija ZSi se je popolnoma razpršila.

Da ne omenjam voženj s helikopterjem, verjetno po zgledu Hitlerjevega pristanka v Nueremberg, da ne omenjam RUSKIH zastav na najeti buržujski limuzini pred sodiščem,da ne omenjam abotnih RATATA videov Varde, ki jih je promovirala kar - Zedinjena Slovenija.Skratka, nisem bil jaz tisti, ki bi kogarkoli izdal ali zapustil, ampak sem se kot ustanovni član (skupaj z drugimi) umaknil po tem, ko sem videl, da je bil v stranki izpeljan udar v navezi Šiško-Bidar-Lesjak, ob pomoči Ljubeca, Bolfeka, Petrovića, Čehiča. Torej mi uničevalci stranke, ki so jo izopačili in spremenili v lažno domoljubje, s hrbtenico rdeče barve, pač ne morejo očitati nedoslednosti.

Oni so tudi tisti, ki so se bili recimo sposobni v nekaj zadnjih mesecih popolnoma preobrniti iz "članov stranke" v "člane civilne iniciative".

Še vedno me zanima, ali res ni dovolj znakov vojaškega ali oboroženega združenja, da bi Inšpektorat MNZ kaznoval ZSi in njene člane.

Včasih je bilo jasno, kam se lahko pride tudi z lopatami - in vojaškimi uniformami.

Na tej točki smo, glavni Sistemski / Režimski medij DELO, je dal Šiška na prvo stran, ni pa navedel, da je sopredsednik ZSi, pravtako ne, da je na istem lopatarskem taboru tudi druga sopredsednica stranke - Ani(ca) Bidar.

Vam je jasno, od kod lopate? Triumf volje! In ko sem včeraj ponovno gledal enega najbolj grozljivih filmov - Volyn, so se tudi tam drli "Slava gerojem". Dandanes pa Šiško omenja prelito kri in lahkotno potiska svoje vernike v nova žrtvovanja. Na koncu vpijejo "Slava jim!".

Kakorkoli že, kar nekaj opazovalcev slovenskega medijskega prostora mi je potrdilo, da na 1. stran DELA ne prideš, če nisi "naš". In smo dobili še en dokaz, da je Šiško zgolj in samo akter znotraj scenarija Sistema.

Morda sistem potrebuje poceni nadomestke za policiste, zato so dali Šišku zeleno luč, da jim pripelje nekaj novih naivcev. Jasno bo takoj priskočil na pomoč...


Blaž, glede društva Lifestyle sem ti že povedala. Kot pravnik bi lahko vedel, da se društva ne ukvarjajo s pridobitno dejavnostjo. Če meniš, da je bila storjena goljufija, podaj kazensko ovadbo. Malo poguglaj in raziskuj, boš našel maile medijev, če ne bo šlo, ti jih lahko pošljem. LAŽ 050

Sem ji napisal v eni od prejšnjih točk, da je še marsikaj za pojasnit. Kozja Ani(ca) bo seveda poskušala preusmerjati pozornost in pametovati o drugih rečeh, kazenske ovadbe so že davno zastarale, zakaj bi moral pa iskati "maile medijev", pa kratkotrajna sopredsednica obskurne stranke ne bo pametovala dolgoletnemu tajniku vsaj malo bolj dostojne stranke.

Dejstvo je, da so goljufije bile, da pa je vse na spletu pobrisano, kot da teh operacij sploh ni bilo, oziroma so bili recimo tako organizirani, kot so bili Celjski goljufi, da jih MNZ niti ni preveč preganjal. Kakšna vrsta globoke države si je lahko privoščila take manevre in čiščenja podatkov - si lahko predstavljate sami.

Predlagam ti, da si prebereš zakon o društvih, da se malo izobraziš, da ne boš pisal neumnosti.  Kadarkoli lahko medijem pojasnim vse v zvezi s tem. Res pa je, da običajno pri meni mikrofone obrnejo vstran, očitno tudi oni ne prenesejo mojega meketanja. LAŽ 051

Zanimivo je že to, da je doslej niso vprašali skoraj ničesar. Vedo namreč, da bi se prehitro izdala, oziroma bi bile njene laži preveč očitne. Kot recimo tista, kjer je "poudarjala, da noben član ZSi ni član Štajerske varde". To, da takrat mediji tega niso razkrinkali, samo kaže, da ima Ani(ca) posebne vrste zaščito.

NAPREJ NA 18. DEL

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
2
Blaž Babič
0
Aug 07, 2019
ti pa brez mobitela, da bi fotkal... pismu, kaka škoda!!!!!
#2
Blažev podpornik
0
Aug 07, 2019
Ta drzava gre u kurac! V petek v Logarski dolini, par ur pred Taborom varde sem videl kako Šiško odpira zadnja vrata Kučanu zadaj je meketala Anica. Vozil je tip, izgleda na brdavsa. Predvidevam, da je bil to mož od Anice. Poleg njega je sedel Janša. Kaj so imeli tam, ne vem,. Bilo je pa vse zastraženo, kot da bi prišla Putin in Trump. Vse to se je dogajalo pred hotelom Plesnik. Osebje jih je pričakalo v belih rokavičkah z rdečo preprogo. Na tem mestu so bili že večkrat videni politiki. Res ne vem kaj se dogaja? Menim, da ni naključje, da je Anica postala predsednica ZSi, ki bo zagotovo v naslednjem mandatu zamenjala Marjana Šarca, že po videnem scenariju. Šiško bo očitno prevzel vojsko. Šiško in Anica sta izdala domoljube. Blaž jaz te podpiram.
#1
Blaž Babič
Blaž Babič
Objavil/a 2019-08-07 17:04:44 (Aug 07, 2019)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Danilo Zadel: Pismo Andreju Šišku
Prvi odgovori UKOM-a
Vprašanja/pobude UKOM-u, 2020-06-04
Pogovor z Alešem Erneclom, 4. maj 2020
Ustavno sodišče podaljšuje neustavnost volitev in referendumov
Ne joči Peter, oziroma ali je (korona) omejevanje gibanja v Sloveniji res protiustavno?
Korona 2020 = konec neposredne demokracije
NVO-ji in sodniki na ESČP: potreba po razjasnitvi
Verodostojnost Evropskega sodišča za človekove pravice je uničena po razkritjih povezav med sodniki in Sorosem
V Sloveniji ni demokracije, DOKAZI
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
ZVRK
(3)
ZRLI
(3)
sta
(2)
Siol
(2)
OPS
(2)
nlb
(2)
ZVPR
(1)
CETA
(1)
OVSE
(1)
OSCE
(1)
MOL
(1)
ZSi
(1)
delo
(1)
ZVDZ
(1)
IŠČI PO ARHIVU
Januar 2021
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj