Članek
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (17)

Kar ljudje skupaj politično postavljajo 3 leta, od 2014 do 2017, pred tem pa od 2006 skupaj delajo zgodbo, podlago o Sloveniji, njeni zgodovini, njenih preizkušnjah, vse za to, da bi ozavestili čim več ljudi, potem pa končno pridejo...

Objavljeno Aug 07, 2019

ali...
 
O zakulisju III. SLOVENSKE POLITIČNE LIGE


(9) Uničenje ZSi

Deveta trditev; »Glede na to, da te do danes noben medij ni vprašal nič o goljufiji Lifestyle, lahko mirno sklepam, da delaš s Sistemom, saj ste uspešno uničili stranko (kar sem vama tudi lepo povedal 20. 5. 2017, ko sem imel popolnoma dovolj tvojega meketanja).«

Veš kaj Blaž, dne 20. 5. 2017 stranke ZSi skoraj nihče ni poznal, tako, da nismo imeli česa uničiti. Danes še vedno nismo zadovoljni s strankino prepoznavnostjo, a vseeno je precej bolj prepoznavna kot tedaj, ko si jo ti izdal in zapustil. LAŽ 049

Kar ljudje skupaj politično postavljajo 3 leta, od 2014 do 2017, pred tem pa od 2006 skupaj delajo zgodbo, podlago o Sloveniji, njeni zgodovini, njenih preizkušnjah, vse za to, da bi ozavestili čim več ljudi, potem pa končno pridejo... ampak taki, ki sicer pravijo, da se jim je Šiško pred časom še zdel skrajen, da se jim pa zdaj zdi že čisto sprejemljiv...   (do te spremembe je verjetno prišlo zaradi spremembe vremena...)    in potem taki paraziti, ki nimajo za ponuditi nič vsebine, se pa pasejo na minulem delu drugih... taki pravijo, "ah, saj pred nami ni bilo ničesar, razen tega trupla, aja, no, truplo pa je sicer ratalo po tem, ko smo se napili nekaj malega krvi..."

Si predstavljate? "Nismo imeli česa uničiti". Prav ničesar? Pa poglejmo, leta 2017:

- Šiška smo naredili za skoraj normalnega
- v javnosti smo odpravili nalepki "nacist" in "rasist" za Hervarde in ZSi
- pripravili smo bogato podlago na področju zgodovine
- ZSi je bila takrat edina stranka, ki se je lahko imenovala domoljubna
- imela je najbolj prodornega poznavalca ustavno-pravno-političnih trikov (ja, mene, ki vem, da nič ne vem...)

Potem so prišle predsedniške volitve:

Šiško je mahal s prstom in bentil - ampak dejansko pa NI NAREDIL NIČ! To je glavni njegov trik!


							(mimogrede - 42 ogledov)

Ni vložil ustavne pobude na US niti glede:
- 6. čl. ZVRK (zaradi katerega mu je bilo preprečeno sodelovanje na soočenju na POP TV),
- niti ne glede 12. čl. ZRTVS (ki bi se moral raztezati tudi na Siol, Planet TV in STA),
- niti glede 16. čl. ZRLI oziroma tistih členov, ki določajo podobna (neustavna) zbiranja podpisov na UE,
- niti ga ni zmotil neustavni obrazec za predsedniške kandidate, s katerim se lahko trguje, saj na njem nikjer ni imena in priimka kandidata, ki ga podpira volilka/volilec, in nenazadnje tudi
- glede pokritja stroškov za kampanjo bi se lahko pravno uprl - ampak ne, to ni njegov stil...

Naredi rom-pom-pom, povsem enako kot Jelinčič, ampak DEJANJ pa od njega ni.

Kaj imamo pa sedaj?

- Šiško spet igra dvornega/sistemskega maskirnega norčka, tam v neki "civilni inicativi"
- ZSi je postala jugo-filna in tito-filna stranka
- zgodovine nihče več ni sposoben predelovati
- zaradi Šiškove rdeče zvezde v Ajdovščini je ogromno volilcev zlahka prevzela stranka DOM, energija ZSi se je popolnoma razpršila.

Da ne omenjam voženj s helikopterjem, verjetno po zgledu Hitlerjevega pristanka v Nueremberg, da ne omenjam RUSKIH zastav na najeti buržujski limuzini pred sodiščem,da ne omenjam abotnih RATATA videov Varde, ki jih je promovirala kar - Zedinjena Slovenija.Skratka, nisem bil jaz tisti, ki bi kogarkoli izdal ali zapustil, ampak sem se kot ustanovni član (skupaj z drugimi) umaknil po tem, ko sem videl, da je bil v stranki izpeljan udar v navezi Šiško-Bidar-Lesjak, ob pomoči Ljubeca, Bolfeka, Petrovića, Čehiča. Torej mi uničevalci stranke, ki so jo izopačili in spremenili v lažno domoljubje, s hrbtenico rdeče barve, pač ne morejo očitati nedoslednosti.

Oni so tudi tisti, ki so se bili recimo sposobni v nekaj zadnjih mesecih popolnoma preobrniti iz "članov stranke" v "člane civilne iniciative".

Še vedno me zanima, ali res ni dovolj znakov vojaškega ali oboroženega združenja, da bi Inšpektorat MNZ kaznoval ZSi in njene člane.

Včasih je bilo jasno, kam se lahko pride tudi z lopatami - in vojaškimi uniformami.

Na tej točki smo, glavni Sistemski / Režimski medij DELO, je dal Šiška na prvo stran, ni pa navedel, da je sopredsednik ZSi, pravtako ne, da je na istem lopatarskem taboru tudi druga sopredsednica stranke - Ani(ca) Bidar.

Vam je jasno, od kod lopate? Triumf volje! In ko sem včeraj ponovno gledal enega najbolj grozljivih filmov - Volyn, so se tudi tam drli "Slava gerojem". Dandanes pa Šiško omenja prelito kri in lahkotno potiska svoje vernike v nova žrtvovanja. Na koncu vpijejo "Slava jim!".

Kakorkoli že, kar nekaj opazovalcev slovenskega medijskega prostora mi je potrdilo, da na 1. stran DELA ne prideš, če nisi "naš". In smo dobili še en dokaz, da je Šiško zgolj in samo akter znotraj scenarija Sistema.

Morda sistem potrebuje poceni nadomestke za policiste, zato so dali Šišku zeleno luč, da jim pripelje nekaj novih naivcev. Jasno bo takoj priskočil na pomoč...


Blaž, glede društva Lifestyle sem ti že povedala. Kot pravnik bi lahko vedel, da se društva ne ukvarjajo s pridobitno dejavnostjo. Če meniš, da je bila storjena goljufija, podaj kazensko ovadbo. Malo poguglaj in raziskuj, boš našel maile medijev, če ne bo šlo, ti jih lahko pošljem. LAŽ 050

Sem ji napisal v eni od prejšnjih točk, da je še marsikaj za pojasnit. Kozja Ani(ca) bo seveda poskušala preusmerjati pozornost in pametovati o drugih rečeh, kazenske ovadbe so že davno zastarale, zakaj bi moral pa iskati "maile medijev", pa kratkotrajna sopredsednica obskurne stranke ne bo pametovala dolgoletnemu tajniku vsaj malo bolj dostojne stranke.

Dejstvo je, da so goljufije bile, da pa je vse na spletu pobrisano, kot da teh operacij sploh ni bilo, oziroma so bili recimo tako organizirani, kot so bili Celjski goljufi, da jih MNZ niti ni preveč preganjal. Kakšna vrsta globoke države si je lahko privoščila take manevre in čiščenja podatkov - si lahko predstavljate sami.

Predlagam ti, da si prebereš zakon o društvih, da se malo izobraziš, da ne boš pisal neumnosti.  Kadarkoli lahko medijem pojasnim vse v zvezi s tem. Res pa je, da običajno pri meni mikrofone obrnejo vstran, očitno tudi oni ne prenesejo mojega meketanja. LAŽ 051

Zanimivo je že to, da je doslej niso vprašali skoraj ničesar. Vedo namreč, da bi se prehitro izdala, oziroma bi bile njene laži preveč očitne. Kot recimo tista, kjer je "poudarjala, da noben član ZSi ni član Štajerske varde". To, da takrat mediji tega niso razkrinkali, samo kaže, da ima Ani(ca) posebne vrste zaščito.

NAPREJ NA 18. DEL

ti pa brez mobitela, da bi fotkal... pismu, kaka škoda!!!!!