Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (18)

Objavil/a Blaž Babič, dne 2019-08-10 ob 14:27:43

ali...
 
O zakulisju III. SLOVENSKE POLITIČNE LIGE

(10) Resnica

Dragi vztrajni bralci, bližamo se koncu. Vem, tudi jaz bom pogrešal tole naše popotovanje. Kot krava brenclje. Rutinersko sem odprl še zadnjo, deseto točko "bistrih odgovorov" Ani(ce) Bidar in ugotovil, da bo spet potrebno iti v podobnosti. Po preboju skozi drobne laži pa vse maratonce čaka posebna nagrada, že v tem delu. Povzetek najnovejših dognanj in sklepanj glede vloge ZSi, Šiška in Varde. No, temu delu (18) naj bi sledil še samo eden (19), v katerem nameravam objaviti večino svojih "zbranih del" z Youtube ali spleta, sicer ste pa tako ali tako že veliko tega lahko videli v prejšnjih delih.

In preden se zakopljem v zadnjo analizo, naj vas spomnim, da na razumna vprašanja iskrenih ljudi vedno poskusim odgovoriti, pravtako pa lahko v prihodnje objavim tudi pristna pričevanja, ki bi še s kakšnega drugega zornega kota osvetlila obravnavano tematiko - pa boste lahko brali nadaljevanja od 20 dalje, če mislite, da jih rabite.

Sam bom s temi ljudmi počasi zaključil, saj sem svoje več kot obširno že posredoval (pa še ni čisto konec!) - samo na vas pa je, ali boste od tega sposobni zase odbrati kaj koristnega.

-------------------------------------------------------------------------------------


Deseta trditev; »Saj res, koliko imate članov? Tudi o tem si javno lagala, samo ne dojemaš več razlike med resnico in lažjo. Te nekaj razjeda? Resjeda?

O, Blaž, mene nima kaj razjedati, ker lahko vedno vsakomur pogledam v oči. LAŽ 052

Kogar veseli hladen, preračunljiv pogled, za katerim se skrivajo številni sloji skrivnosti, naj kar izvoli. Če lahko kdo uspešno dolgo bulji v drugega, to še vedno ni ne znak resnicoljubnosti, še manj dobrega zdravja.


Ker se zavedam razlike med resnico in resjedo. LAŽ 053

Jaz se zavedam razlike med slonom in sladoledom. Ker približno vem, kaj besedi pomenita. Prvi poje drugega, lahko tudi veliko. Pri besedi resjeda, ki si jo je Šiško izmislil pred nekaj meseci, pa s polno gotovostjo vem, da gre le za še en njegov norčevski trik, s katerim preverja vernost sledilcev svojega osebnostnega kulta. Beseda ne obstaja, ima izmišljeno razlago in hvaliti se, da poznaš - na primer - razliko med hrkljušem in žljizgo, ni ravno znak iskrenosti, torej gre za še eno "drobno" laž. Laž na laž - Ani(ca) Bidar.

Mimogrede - hrkljuš boste našli pri Top lista nadrealista, žljizgo pa v Magna Purgi.

Tako pri "razjedi" ne gre za "hervarde", ki jih je Šišku svetoval Ivan Borštnar. Tu tudi ne gre za "Osti jarej!", ki je zelo smiseln star izraz za "ostani mlad, zdrav". Tudi ne gre za pravdo, sosednjo, kramolo, laštro, lintverja... vse te preštevilne besede so Šiško in številni drugi odkrivali v bogastvu slovenske zgodovine, kot bisere med kamenčki.

Tu gre za podobno izmišljotino, kot je ta, o "Kodeksu časti Slovenov", ki jo je pred dobrim letom Šiško objavil na ZDD Hervardi, kot nekaj "tehtnega". Ko sem takrat zagledal novico, sem šel v presenečenju prav resno še preverit vsaj pri Roku Melinku in Dimitriju Kebetu, ali je mogoče, da je Šiško res "razkril" kaj takega, česar sam od njega v prejšnjem desetletju nisem slišal niti enkrat. Oba klena domoljuba sta mi potrdila sum, da gre za čisto nabijanje, zavajanje novih morebitnih vernikov. Še sam Šiško izdatno krši ta pravila, izdal je mene, izdal je soborce in še marsikoga, fasada je že davno odstopila. Resnica prihaja na dan.


Da te malo podučim, RES-NI-CA je beseda z nasprotnim pomenom, kot si ga vsi predstavljamo, v bistvu pomeni RES –NI, torej zanikamo, kar je res. RES-JE-DA, je pa beseda s pozitivno pritrditveno  energijo. Sama beseda ni v sskj – u. Vendar se prav zaradi ZSi vse bolj prijema med ljudmi v uporabi. LAŽ 054

Oseba, ki nima niti najmanjšega občutka za jezik, ki nima široke izobrazbe, ne prave srčnosti, je sposobna odigrati vlogo "prave vernice", "zveste sledilke". Katerokoli neumnost bo njen "vodja" prijavil v prihodnje, jo bo ona neskromno in nestrokovno odmeketala naprej.

Slučajno vem, da ima Pleteršnikov slovensko-nemški slovar kar 94 besed, ki se začno na ljub- . Takrat (okoli 1880) so namreč iz vseh mogočih in nemogočih virov zbrali besednjak slovenskega jezika. In ene take "resjede" pač med njimi ni bilo. Resda so bile besede podobne, od resja, pa vse do resice in razjede, ampak le res-nica je bila tista, ki je od vekomaj ponazarjala nasprotje laži, beseda sama v sebi pa je skrivala tudi skrivnostnost, paradoksalnost, ki se pojavi pri vsakem "iskalcu resnice". Tako kot pri iskalcu prav-ice, vesel-ice...  lahko se mu odmikajo vedno v novo dalj. Vod-nica ga vodi naprej. Svet-nica mu pot osvetli. Sami si poglejte obilje resnice.

In potem ravno osebe, ki so se še pred dvema letoma trkale po prsih, češ, ustvarili smo novo oddajo, nov "RESNIČNOSTNI ŠOV" poimenovan RESNIČNA RESNIČNOST (ker prav TA projekt bo pa ZARES huda USPEŠNICA) - in znotraj tega projekta vtaknila še celo "ustanavljanje Dežele Štajerske" (!!!) - no, zdaj pa prav te iste osebe (Šiško in Bidarjeva) razlagajo, kako - veste, pač, na novo, pozitivno - sedaj ni več resnice, ker da je to v resnici resNIca. Ampak, res v resnici ni ca.

Še enkrat objavljam čudovito poveden in preverjeno resničen posnetek (ne sicer tudi resnicoljuben):Skratka res ni čnost, res tudi ni coljubje. In da ne budalim naprej, po njihovem zgledu, naj mi bo dovoljeno, da s tem neham.

Ne vem če boš to lahko dojel, glede na to da na take stvari nič ne daš. LAŽ 054

Brez vejic, pa ti gre človek podtikati še laži. Kaj to bitje ve, na kaj jaz kaj dajem in koliko, ko pa ni sposobno razumeti že najosnovnejših filozofskih paradoksov, kateri so nastajali skozi tisočletja omike in kulture.

Če bi ji rekel, da vem, da nič ne vem, bi jo zaverglalo. Če bi ji dejal, da nikoli ne stopiš v isto reko, bi skočila vanjo in se drla, da je to še vedno ista reka. Ko sem ji dejal, da potrebuje za dobro opravljanje neke dejavnosti tudi dolgoletne izkušnje znotraj te dejavnosti, že je ona video-meketala, kako "za politiko rabiš samo življenjske izkušnje".

Kaj naj še govorim osebi, ki ne ve, kaj je reiki, kaj akaša, kaj igra steklenih biserov, razlika med jambom in jamborom? Zaenkrat prav nič. V poln sod ni mogoče dotočiti novega znanja.


Kar se pa tiče članstva, pa trdim, da jih je stokrat več kot takrat ko si bil ti član. LAŽ 055

Ta je pa izredna. Bil sem ustanovni član, za ustanovitev pa nas je bilo potrebnih vsah 200. Če damo torej že to številko v obrate, dobimo 20.000. Na zadnjih volitvah pa je za stranko ZSi glasovalo 5.287 volilk in volilcev.


RES JE DA niso vsi aktivni. Nikoli nisem javno lagala o članstvu, jaz ta podatek namreč imam, ti ga pa nimaš, torej lahko le manipuliraš z naivnimi ljudmi, ki te ne poznajo.  LAŽ 056

Hm, Ani(ca) je pravkar povedala, da je od 20 tisoč članov stranke zanjo na volitvah volila le dobra četrtina, kar sicer pomeni, da je RES, da niso ravno zgled aktivnosti, hkrati pa se je ista Ani(ca) debelo zlagala, da ne laže o članstvu. Pa še to je povedala, da sicer podatek ima, da ga pa ne da. S tem podatkom torej manipulira ona sama, javno in vsem na očeh, tudi tistimi, ki jo sicer poznajo, ampak očitno preslabo, vsekakor slabše kot jaz.

Blaž, za sam konec. Andrej Šiško niti z eno besedo ni nikoli pisal ali kaj javno rekel o tebi. LAŽ 057

Že Majda, pa tudi drugi so potrdili, da je Ani(ca) marsikomu zabičala, naj se z mano ne druži, naj ne išče kontaktov, naj me blokira na fb-ju. To so dejstva in resnica. Ali je torej Ani(ca) ravnala na lastno pest, mimo Šiška? Ali pa so se dogovorili, da je najboljša taktika, da me ignorirajo, potem pa Ani(ca) ni mogla zdržati...


Dobro tudi veš, da ni prisoten na Fb. LAŽ 058

Še kako dobro vem, da je bil prisoten na fb, preden sta se pojavila Bidarjeva. Imel je profil "Samo Kral", upravljal pa je tudi s profilom "Zveza Hervardi". Naj bo ta dokaz iz leta 2015 dovolj.
Obračunavanje na tako podel način mu je pod nivojem, kajti za razliko od tebe je on Človek z veliko začetnico. LAŽ 059

Kot sem že napisal na svojem fb-ju, se je na sestanku 20.5.2017 pokazal za tako "veliko bitje", da je na mojo izrečeno retorično ugotovitev, da mi je zabil nože v hrbet (štajerska ikebana), ves humanistično-izzvan odgovoril, da "če bi me on z nožem, bi me od spredaj".

Tudi mi je zagrozil s posledicami, če bom še naprej omenjal Lifestyle in Bidarjeva, ampak to je bilo na zadnji zasebni pijači, po volitvah, kjer je bil že izrazito živčen. Tako živčen, da je poudarjal, kako sem se jaz debelo motil, ker sem napovedoval SAMO 1% glasov, oni pa da so jih dobili VEČ KOT 2%!!!!

Jaz sem napovedoval odstotke za volitve v DZ, on je pa mahal s podatki s predsedniških volitev. Jasno je tam dobil nekaj več, za svoje nastopaštvo, pri DZ pa sem imel več kot prav pač jaz.


Prav tako te tudi jaz  do danes  nisem omenila v nobenem komentarju  in te tudi v naprej ne bom. LAŽ 060

Pač nima česa lepega za napisat o ljudeh, ker v njih vidi samo svojo duhovno praznino. In verjamem, da na vso to pisanje pač raje ne bo več odgovarjala. Je že dovolj dobila po prstkih.


Predlagam pa ti, da si poiščeš strokovno pomoč, ker imaš očitno probleme sam s sabo. LAŽ 061

Po vsem, kar sem v zadnjem času dodatnega slišal o zakoncih Bidar, pri polni zavesti izjavljam, da od nas treh nisem jaz tisti, ki potrebuje strokovno pomoč. Niti pod razno pa tega ne bom objavljal ali si s tem mazal zavesti. Je pa dosti globlje, kot sem si sploh lahko predstavljal...


Blaž svojo energijo usmeri v kaj pozitivnega, ker sovraštvo samo škoduje čustveni inteligenci. Pri tvojem primeru je pa le ta izjemno nizka. To je samo moje skromno mnenje. LAŽ 062

Za te tri laži bi moral prilepiti tri točkice, ampak ker sem dober, srčen in v dobro-v-ljudeh usmerjen človek, poln čustvene inteligence, neskromen in to rad vsakič poudarim... sem dal le eno točko.

SKUPNI REZULTAT:

Ani(ca) Bidar se je v kratkem sestavku o desetih vsebinskih točkah zlagala dvainšestdesetkrat.

S številko LXII.

-------------------------------------

Premislil sem si - končni obračun sledi v naslednjem, 19. delu. Veste, življenje niso samo ocvrte bučke.


NAPREJ NA 19. DEL

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
1
Komentar izbrisal uporabnik
Blaž Babič
Blaž Babič
Objavil/a 2019-08-10 14:27:43 (Aug 10, 2019)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Prvi odgovori UKOM-a
Vprašanja/pobude UKOM-u, 2020-06-04
Pogovor z Alešem Erneclom, 4. maj 2020
Ustavno sodišče podaljšuje neustavnost volitev in referendumov
Ne joči Peter, oziroma ali je (korona) omejevanje gibanja v Sloveniji res protiustavno?
Korona 2020 = konec neposredne demokracije
NVO-ji in sodniki na ESČP: potreba po razjasnitvi
Verodostojnost Evropskega sodišča za človekove pravice je uničena po razkritjih povezav med sodniki in Sorosem
V Sloveniji ni demokracije, DOKAZI
Majda in Mojca - dva odgovora na nadaljevanko (21. del)
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
ZRLI
(3)
ZVRK
(3)
sta
(2)
Siol
(2)
OPS
(2)
nlb
(2)
OVSE
(1)
OSCE
(1)
MOL
(1)
ZSi
(1)
delo
(1)
ZVDZ
(1)
ZVPR
(1)
CETA
(1)
IŠČI PO ARHIVU
September 2020
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj