Članek
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (18)

Dragi vztrajni bralci, bližamo se koncu. Vem, tudi jaz bom pogrešal tole naše popotovanje. Kot krava brenclje. Rutinersko sem odprl še zadnjo, deseto točko "bistrih odgovorov" Ani(ce) Bidar in ugotovil, da bo spet potrebno iti v podobnosti. ...

Objavljeno Aug 10, 2019

ali...
 
O zakulisju III. SLOVENSKE POLITIČNE LIGE

(10) Resnica

Dragi vztrajni bralci, bližamo se koncu. Vem, tudi jaz bom pogrešal tole naše popotovanje. Kot krava brenclje. Rutinersko sem odprl še zadnjo, deseto točko "bistrih odgovorov" Ani(ce) Bidar in ugotovil, da bo spet potrebno iti v podobnosti. Po preboju skozi drobne laži pa vse maratonce čaka posebna nagrada, že v tem delu. Povzetek najnovejših dognanj in sklepanj glede vloge ZSi, Šiška in Varde. No, temu delu (18) naj bi sledil še samo eden (19), v katerem nameravam objaviti večino svojih "zbranih del" z Youtube ali spleta, sicer ste pa tako ali tako že veliko tega lahko videli v prejšnjih delih.

In preden se zakopljem v zadnjo analizo, naj vas spomnim, da na razumna vprašanja iskrenih ljudi vedno poskusim odgovoriti, pravtako pa lahko v prihodnje objavim tudi pristna pričevanja, ki bi še s kakšnega drugega zornega kota osvetlila obravnavano tematiko - pa boste lahko brali nadaljevanja od 20 dalje, če mislite, da jih rabite.

Sam bom s temi ljudmi počasi zaključil, saj sem svoje več kot obširno že posredoval (pa še ni čisto konec!) - samo na vas pa je, ali boste od tega sposobni zase odbrati kaj koristnega.

-------------------------------------------------------------------------------------


Deseta trditev; »Saj res, koliko imate članov? Tudi o tem si javno lagala, samo ne dojemaš več razlike med resnico in lažjo. Te nekaj razjeda? Resjeda?

O, Blaž, mene nima kaj razjedati, ker lahko vedno vsakomur pogledam v oči. LAŽ 052

Kogar veseli hladen, preračunljiv pogled, za katerim se skrivajo številni sloji skrivnosti, naj kar izvoli. Če lahko kdo uspešno dolgo bulji v drugega, to še vedno ni ne znak resnicoljubnosti, še manj dobrega zdravja.


Ker se zavedam razlike med resnico in resjedo. LAŽ 053

Jaz se zavedam razlike med slonom in sladoledom. Ker približno vem, kaj besedi pomenita. Prvi poje drugega, lahko tudi veliko. Pri besedi resjeda, ki si jo je Šiško izmislil pred nekaj meseci, pa s polno gotovostjo vem, da gre le za še en njegov norčevski trik, s katerim preverja vernost sledilcev svojega osebnostnega kulta. Beseda ne obstaja, ima izmišljeno razlago in hvaliti se, da poznaš - na primer - razliko med hrkljušem in žljizgo, ni ravno znak iskrenosti, torej gre za še eno "drobno" laž. Laž na laž - Ani(ca) Bidar.

Mimogrede - hrkljuš boste našli pri Top lista nadrealista, žljizgo pa v Magna Purgi.

Tako pri "razjedi" ne gre za "hervarde", ki jih je Šišku svetoval Ivan Borštnar. Tu tudi ne gre za "Osti jarej!", ki je zelo smiseln star izraz za "ostani mlad, zdrav". Tudi ne gre za pravdo, sosednjo, kramolo, laštro, lintverja... vse te preštevilne besede so Šiško in številni drugi odkrivali v bogastvu slovenske zgodovine, kot bisere med kamenčki.

Tu gre za podobno izmišljotino, kot je ta, o "Kodeksu časti Slovenov", ki jo je pred dobrim letom Šiško objavil na ZDD Hervardi, kot nekaj "tehtnega". Ko sem takrat zagledal novico, sem šel v presenečenju prav resno še preverit vsaj pri Roku Melinku in Dimitriju Kebetu, ali je mogoče, da je Šiško res "razkril" kaj takega, česar sam od njega v prejšnjem desetletju nisem slišal niti enkrat. Oba klena domoljuba sta mi potrdila sum, da gre za čisto nabijanje, zavajanje novih morebitnih vernikov. Še sam Šiško izdatno krši ta pravila, izdal je mene, izdal je soborce in še marsikoga, fasada je že davno odstopila. Resnica prihaja na dan.


Da te malo podučim, RES-NI-CA je beseda z nasprotnim pomenom, kot si ga vsi predstavljamo, v bistvu pomeni RES –NI, torej zanikamo, kar je res. RES-JE-DA, je pa beseda s pozitivno pritrditveno  energijo. Sama beseda ni v sskj – u. Vendar se prav zaradi ZSi vse bolj prijema med ljudmi v uporabi. LAŽ 054

Oseba, ki nima niti najmanjšega občutka za jezik, ki nima široke izobrazbe, ne prave srčnosti, je sposobna odigrati vlogo "prave vernice", "zveste sledilke". Katerokoli neumnost bo njen "vodja" prijavil v prihodnje, jo bo ona neskromno in nestrokovno odmeketala naprej.

Slučajno vem, da ima Pleteršnikov slovensko-nemški slovar kar 94 besed, ki se začno na ljub- . Takrat (okoli 1880) so namreč iz vseh mogočih in nemogočih virov zbrali besednjak slovenskega jezika. In ene take "resjede" pač med njimi ni bilo. Resda so bile besede podobne, od resja, pa vse do resice in razjede, ampak le res-nica je bila tista, ki je od vekomaj ponazarjala nasprotje laži, beseda sama v sebi pa je skrivala tudi skrivnostnost, paradoksalnost, ki se pojavi pri vsakem "iskalcu resnice". Tako kot pri iskalcu prav-ice, vesel-ice...  lahko se mu odmikajo vedno v novo dalj. Vod-nica ga vodi naprej. Svet-nica mu pot osvetli. Sami si poglejte obilje resnice.

In potem ravno osebe, ki so se še pred dvema letoma trkale po prsih, češ, ustvarili smo novo oddajo, nov "RESNIČNOSTNI ŠOV" poimenovan RESNIČNA RESNIČNOST (ker prav TA projekt bo pa ZARES huda USPEŠNICA) - in znotraj tega projekta vtaknila še celo "ustanavljanje Dežele Štajerske" (!!!) - no, zdaj pa prav te iste osebe (Šiško in Bidarjeva) razlagajo, kako - veste, pač, na novo, pozitivno - sedaj ni več resnice, ker da je to v resnici resNIca. Ampak, res v resnici ni ca.

Še enkrat objavljam čudovito poveden in preverjeno resničen posnetek (ne sicer tudi resnicoljuben):



Skratka res ni čnost, res tudi ni coljubje. In da ne budalim naprej, po njihovem zgledu, naj mi bo dovoljeno, da s tem neham.

Ne vem če boš to lahko dojel, glede na to da na take stvari nič ne daš. LAŽ 054

Brez vejic, pa ti gre človek podtikati še laži. Kaj to bitje ve, na kaj jaz kaj dajem in koliko, ko pa ni sposobno razumeti že najosnovnejših filozofskih paradoksov, kateri so nastajali skozi tisočletja omike in kulture.

Če bi ji rekel, da vem, da nič ne vem, bi jo zaverglalo. Če bi ji dejal, da nikoli ne stopiš v isto reko, bi skočila vanjo in se drla, da je to še vedno ista reka. Ko sem ji dejal, da potrebuje za dobro opravljanje neke dejavnosti tudi dolgoletne izkušnje znotraj te dejavnosti, že je ona video-meketala, kako "za politiko rabiš samo življenjske izkušnje".

Kaj naj še govorim osebi, ki ne ve, kaj je reiki, kaj akaša, kaj igra steklenih biserov, razlika med jambom in jamborom? Zaenkrat prav nič. V poln sod ni mogoče dotočiti novega znanja.


Kar se pa tiče članstva, pa trdim, da jih je stokrat več kot takrat ko si bil ti član. LAŽ 055

Ta je pa izredna. Bil sem ustanovni član, za ustanovitev pa nas je bilo potrebnih vsah 200. Če damo torej že to številko v obrate, dobimo 20.000. Na zadnjih volitvah pa je za stranko ZSi glasovalo 5.287 volilk in volilcev.


RES JE DA niso vsi aktivni. Nikoli nisem javno lagala o članstvu, jaz ta podatek namreč imam, ti ga pa nimaš, torej lahko le manipuliraš z naivnimi ljudmi, ki te ne poznajo.  LAŽ 056

Hm, Ani(ca) je pravkar povedala, da je od 20 tisoč članov stranke zanjo na volitvah volila le dobra četrtina, kar sicer pomeni, da je RES, da niso ravno zgled aktivnosti, hkrati pa se je ista Ani(ca) debelo zlagala, da ne laže o članstvu. Pa še to je povedala, da sicer podatek ima, da ga pa ne da. S tem podatkom torej manipulira ona sama, javno in vsem na očeh, tudi tistimi, ki jo sicer poznajo, ampak očitno preslabo, vsekakor slabše kot jaz.

Blaž, za sam konec. Andrej Šiško niti z eno besedo ni nikoli pisal ali kaj javno rekel o tebi. LAŽ 057

Že Majda, pa tudi drugi so potrdili, da je Ani(ca) marsikomu zabičala, naj se z mano ne druži, naj ne išče kontaktov, naj me blokira na fb-ju. To so dejstva in resnica. Ali je torej Ani(ca) ravnala na lastno pest, mimo Šiška? Ali pa so se dogovorili, da je najboljša taktika, da me ignorirajo, potem pa Ani(ca) ni mogla zdržati...


Dobro tudi veš, da ni prisoten na Fb. LAŽ 058

Še kako dobro vem, da je bil prisoten na fb, preden sta se pojavila Bidarjeva. Imel je profil "Samo Kral", upravljal pa je tudi s profilom "Zveza Hervardi". Naj bo ta dokaz iz leta 2015 dovolj.




Obračunavanje na tako podel način mu je pod nivojem, kajti za razliko od tebe je on Človek z veliko začetnico. LAŽ 059

Kot sem že napisal na svojem fb-ju, se je na sestanku 20.5.2017 pokazal za tako "veliko bitje", da je na mojo izrečeno retorično ugotovitev, da mi je zabil nože v hrbet (štajerska ikebana), ves humanistično-izzvan odgovoril, da "če bi me on z nožem, bi me od spredaj".

Tudi mi je zagrozil s posledicami, če bom še naprej omenjal Lifestyle in Bidarjeva, ampak to je bilo na zadnji zasebni pijači, po volitvah, kjer je bil že izrazito živčen. Tako živčen, da je poudarjal, kako sem se jaz debelo motil, ker sem napovedoval SAMO 1% glasov, oni pa da so jih dobili VEČ KOT 2%!!!!

Jaz sem napovedoval odstotke za volitve v DZ, on je pa mahal s podatki s predsedniških volitev. Jasno je tam dobil nekaj več, za svoje nastopaštvo, pri DZ pa sem imel več kot prav pač jaz.


Prav tako te tudi jaz  do danes  nisem omenila v nobenem komentarju  in te tudi v naprej ne bom. LAŽ 060

Pač nima česa lepega za napisat o ljudeh, ker v njih vidi samo svojo duhovno praznino. In verjamem, da na vso to pisanje pač raje ne bo več odgovarjala. Je že dovolj dobila po prstkih.


Predlagam pa ti, da si poiščeš strokovno pomoč, ker imaš očitno probleme sam s sabo. LAŽ 061

Po vsem, kar sem v zadnjem času dodatnega slišal o zakoncih Bidar, pri polni zavesti izjavljam, da od nas treh nisem jaz tisti, ki potrebuje strokovno pomoč. Niti pod razno pa tega ne bom objavljal ali si s tem mazal zavesti. Je pa dosti globlje, kot sem si sploh lahko predstavljal...


Blaž svojo energijo usmeri v kaj pozitivnega, ker sovraštvo samo škoduje čustveni inteligenci. Pri tvojem primeru je pa le ta izjemno nizka. To je samo moje skromno mnenje. LAŽ 062

Za te tri laži bi moral prilepiti tri točkice, ampak ker sem dober, srčen in v dobro-v-ljudeh usmerjen človek, poln čustvene inteligence, neskromen in to rad vsakič poudarim... sem dal le eno točko.

SKUPNI REZULTAT:

Ani(ca) Bidar se je v kratkem sestavku o desetih vsebinskih točkah zlagala dvainšestdesetkrat.

S številko LXII.

-------------------------------------

Premislil sem si - končni obračun sledi v naslednjem, 19. delu. Veste, življenje niso samo ocvrte bučke.


NAPREJ NA 19. DEL