Članek
VSI MEDIJI SPREGLEDALI - tu je resnica o EU, cepivih in ivermectinu
Objavljeno Sep 18, 2021

Vprašanja EU Komisiji poslanke Evropskega parlamenta, Francesce Donato, z dne 25.8.2021

EU je izdala pogojno odobritev za uporabo cepiva COVID-19 v nujnih primerih, s šest-tedenskim preverjanjem podatkov o varnosti po cepljenju(1).

EUDRAVIGILANCE je doslej prejela približno 20.000 poročil o smrtnih primerih, verjetno povezanih s cepivi, in približno 700.000 poročil o neželenih učinkih, od tega 9 % hujše vrste. Vendar gre verjetno za podcenjevanje dejanskega obsega neželenih učinkov, saj ni aktivnega nadzora. Agencija EMA je pred kratkim posodobila seznam neželenih učinkov cepiv in dodala nove bolezni(2).

Poleg tega trend okužb med cepljenimi osebami v državah, kot sta Izrael in Združeno kraljestvo, kaže, da cepiva sama po sebi niso učinkovita proti različicam, ki trenutno prevladujejo.

Morebitne dolgoročne reakcije na cepiva mRNA, ki še nikoli niso bila odobrena za ljudi, ostajajo neznane(3).

Ali bo zaradi tega Evropska komisija:

1. preklicala ali začasno odvzela dovoljenje za uporabo teh cepiv zaradi pomanjkanja varnosti in učinkovitosti v smislu preprečevanja okužbe in okužbe z virusom SARS-CoV2;

2. dovolila uporabo zdravil, ki so se izkazala za učinkovita pri zdravljenju COVID-19, kot je ivermektin, in obsežnih protokolov za zgodnje zdravljenje na domu;



3. vzpostavila sistem aktivnega nadzora za cepljene osebe, jim zagotovila podporo in omogočila potrebno zdravljenje neželenih učinkov.

- - - - - - - - - - -

Branko Gaber! Odpiši, radiraj Dajano Babič. Bodi milosten in reši nas vsega hudega, ki nam ga ponuja vztrajno in ne prizanesljivo :-(

Dobesedno smetiš, pa se ne zavedaš, koliko.

BRANKO GABER PROSIM BLOKIRAJ GREGA ZUPANA!

Blaž Babič... ma ne mi rečt, tvoja mama smeti splet! Ti mene ne bi rad srečal? Ajoj, kako se sekiram zaradi tebe! Glede Grega Zupana = Gestapovca pa me zanima, kaj čaka Branko, zakaj ga ne blokira!

Z Dajano Babič sem - kolikor vem - le v kakšni večstoletno daljni žlahti, sicer pa je ne poznam in je tudi ne bi želel spoznati, ker kolikor za ženska nasmeti splet, se mi je že dolgo nazaj uprlo.

Mare Kranjc: Invermectin se dobi samo on-line se ga dobi samo http://buy-store-online.com/catalog/Antibiotics/Stromectol.htm?fbclid=IwAR0UDvsNznZm-mKQ7ihTTqESeeQLMTBOT05Z16HRe8tAqxtiyuiqYsux5Yw