Članek

Od Avsec Boštjana

Prosim vas za pravno kakor medijsko pomoč/podporo

Od Avsec Boštjana - prosim vas za pravno kakor medijsko pomoč/podporo

Objavljeno Feb 14, 2022

Od Avsec Boštjana - prosim vas za pravno kakor medijsko pomoč/podporo

Od:

Bostjan(Sebastian) Avsec
Krka 1
8000 Novo mesto, 
Slovenia
Tel:+386-07-121-5838

Za:

Združenje v Gibanju OPS - Osveščeni Prebivalci Slovenije
Stara Vrhnika 116
1360 Vrhnika
www.gibanjeops.si
Gibanjeops2013@gmail.com
T:031 274 419

Pozdravljeni v Združenje v Gibanju OPS(spoštovana Andreja Repše),


Kot prvo dober dan Andreja in Gibanje OPS. Oglašam se ker sem padel v svet kriminala v kar nekaj državah kamor sem sicer zbežal pred Slovenskim sodstvom(organizirano Slovensk o politiko) že od leta 1995 ko sem odšel v Združene Države Amerike.


Nad mano so se začela izvajati grozovita dejanja od fizičnega pa do psihološkega nasilja ki je preseglo meje vsekakršne človeške vzrdžljivo sti in kar me je na koncu koštalo 27 let življenja. 


Vem da se moje poročilo zdi noro vendar mi ga je uspelo podkrepiti z fizičnimi dokazi(neštetimi dokazi saj sem na Poljskem, Češkem, Slovaškem, Belorusiji, Nemčiji etc. kakor Sloveniji kjer so na meni izvajali kot zdrogiranemu postopek, MK Ultro prepoznal neštete NEZNANE tako ljudi kakor zgradbe).


http://ausertimes.blogspot. com/2020/11/not-complete-what- police-ignored-so.html

Glavno orodje katerega se posložujeta pahor in Kučan(UDBA) preko svojih podložnikov ki vidijo v njiju takšne in drugačne koristi je bila in je prisilna nezaposlenost. Pred kratkim pa je prišlo do nadaljnjih kršitev prav tako v zdravstvu katero predhodno jima je že služilo kot prisilna psihiatrija - kakor na Polskem so si gospoda rezervirali pravico do uporabe lažnih rezultatov pridobljenih preko izvajanja postopka MK Ultre med zdravstvenim pregledom mesec dni nazaj na katerem so trdili na nimam kakršnih koli zdravstvenih težav.


Na Poljskem kamor me je Slovensko sodstvo z pomočjo policije in psihiatrije izginilo leta 2018 je delodajalec od mene zahteval dvigovanje 25kg in tudi 48kg bremen - med 12 urnim izmenskim delom po 15 do 20 ton materiala na dan.


Na zavodu za zaposlovanje v Novem mestu mi je bilo prepovedano priti že od leta 2006(zagroženo med postopkom MK Ultra celo pred odhodom v ZDA od leta 1995 pa se je na Novomeškem zavodu kamor sem bil priveden zdrogiran nenehno dogajalo psihološko kakor fizično nasilje), se ne morem niti prijaviti za iskanje dela ali opravljati na primer dela varnostnika saj me je Slovenska policija ožigosala preko sodstva in psihiatrije z lažnivimi družinskimi prijavami za norega kar je bilo iz njene strani podkrepljeno proti meni celo z izvajanjem družinskega nasilja med postopkom MK Ultra.


Konkretno vas prosim o možnosti pomoči od strani morebitnega advokata skratka kakršnekoli pomoči četudi samo medijske pozornosti - objave o mojem primeru. Vse skupaj se je začelo med zahodno Evropsko-Ameriškimi in vzhodno Evropskimi pogajanji leta 1995 preko katerih sem bil priveden zdrogiran iz ZDA kakor pes na verigi nad katerim se je pred spomeniki NOB izvajalo nasilje potem pa preko pretepanj postopno ustrahovanje vasi in Slovenskih mest v imenu nove Jugoslavije pred katero so z svojimi novimi zahodnimi partnerji zahtevali naj se uklonim. Tukaj in sicer v Angleškem jeziku je moja delna pritožba
https://drive.google.com/file/ d/1GWepgjFrU2IWUT-SnqQx3Lzl9__ nYWAF/view?usp=sharing


Hvala za pozornost in lep dan želim.


S spošovanjem se vam ob tej priložnosti zahvaljujem za vašo pozornost.


Vaš Boštjan Avsec

CV  https://docdro.id/dlnIcAz