Politični prevaranti vas ne smejo učiti !

Objavil/a Božo žabjek, dne 2015-06-03 ob 18:05:20

Dolgo je že kar je bil narejen seznam podjetij za prodajo, a sta Janša in njegova naslednika Bratuškova in Pahor imela preveč dela s pripravami na medijsko propagandno akcijo, plačano s strani EU in naših vlad. Šele z nastopom prefinjeno izbranega Cerarja je začel potop Slovenije dobivati otipljivo javno pustno predstavo. Služabnik si je po navodilih skrbno izbral sodelavce in prikrite partnerje, da bo razprodaja lažje izpeljana. Njegova vladna ekipa je v tej prevari na prvem mestu, vsi so za uničenje Slovenije, le večnemu komedijantu v zadnjih vladah Erjavcu je naročeno, da se malo prička o Triglavu, simbolično. Na drugem mestu so po usklajenem dogovoru pomočniki z desne, ki tudi slepo podpirajo ukaz EU, morda za nekaj odtenkov bolj drastično kot vladna ekipa. Potem pride ekipa št.3, katere naloga je preprečiti eksplozijo med delavci. V tej ekipi so zbrani skrbno izbrani sindikati, predvsem njihovi birokrati,  postavljeni na vladno stran za zaprtimi vrati, kjer kimajo kot na kvizu na katerem je možen odgovor le DA. Po zaprtem sestanku pa imajo povsem nasprotno nalogo, prepričati delavce, kako oni zastopajo delavske koristi o katerih pa delavcih nič ne vedo, ker je vsebina skrita pred javnostjo. Januarja letos je bilo vse podpisano v prefinjeni maškeradni pisarni Ekonomsko socialnega sveta in bitka za zasebni denar se je začela. Sprejet je bil seznam podjetij za prodajo, nameščene prave osebe v SDH in DUTB, sproženi lepotni protesti in peticije, narejene celo s strani privatizacijskih ekspertov in narod je ostal popolnoma opeharjen. Lažni strokovnjaki so začeli po sistemu GSO klonske bratovščine medijsko širiti laži o koristnosti razprodaje, doživeli smo celo peticijo, ko jo je kasneje med drugimi  izročila tudi specialistka za zaračunavanje   dobrodelnih akcij Kožuhova. Doživeli smo borbo za plačana mesta v SDH in DUTB, doživeli živčno vojno zaradi vztrajanja pri zaprtih vratih ESS in končno dobili še sindikaliste na seznamu SDH, ki prodaja Slovenijo. Ti isti sindikalisti, ki se hkrati lažno borijo proti razprodaji. Priznajte, je bil nekoč Pavliha zelo oddaljen od tragikomedije, kajne? Seveda moraš biti vsaj malce podkovan, da ti je ta umazana dvojna igra  delavskih predstavnikov razumljiva. Vsi sindikati, ki so se priključili vladi v ESS so dobili predstavnike v sedem (7) članskem Ekonomsko socialnem strokovnem odboru SDH in kar je najpomembneje vseh 7 članov so sindikalisti. Semoličeva Lidija Jerkič je postala predsednica, člana pa tudi prehranski strokovnjak Posedi in član kdo ve kolikih nadzornih svetov od Modre Zavarovalnice do Mladine Branimir Štrukelj. Kar počasi si preberite enega za drugim na seznamu:

 

In potem prihaja čas, ko Slovenci več ne bomo imeli nobene besede proti tujim lastnikom, ki so nam s pomočjo domačih izdajalcev ukradli preživetveno premoženje. Res nas čaka prihodnji teden še simbolični protest, ki pa v napovedani obliki in sestavi jasno pove, da je le spretno pobarvani javni nastop izbranih. Kako je lahko med njimi Štrukelj, ki prodaja kot prodajni agent, plačan po učinku? Tudi stranka izgublja verodostojnost, saj kot član ZL in hkrati povsem nasprotnih vladnih  združenj v Štrukelj s svojo prisotnostjo na vseh možnih straneh zaradi samopromocije in izpolnejavnja premnogih zadolžitev, preprosto ob samem začetku ustvari Nepalski katastrofalni potres z znanim številom žrtev. Povsod je zgolj zato, da Vlada uspe z razprodajo!

Ob vseh dostopnih podatkih in z logično povezavo sta kot neizbežen sklep dva zelo nujna ukrepa:

-         razrešitev vlade

-         popolna razvetritev sindikatov, ki so podpisali ESS

Ne prvi kaj šele drugi ne delajo za narod in delavce, ki so dnevno zasuti z uradnimi lažmi  od razcveta do manjše brezposelnosti, mladi pa odhajajo v tujino, hkrati pa starejši uporabljajo desertne krožnike za kosilo, ker velikih, nekoč zelo uporabljenih globokih in plitkih ne potrebujejo več za tistih nekaj drobtin. Tisti izbrani pa se na več delovnih lokacijah polnijo s plačami, honorarji in sejninami v posmeh ljudem!

Vedo pa skoraj vsi Slovenci, da po nesreči lahko le še rešujejo žrtve, ne morejo pa preprečiti nesreče same. In zakaj ne ukrepamo, preden se tragedija dokončno zgodi?

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Božo žabjek
Božo žabjek
Objavil/a 2015-06-03 18:05:20 (Jun 03, 2015)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 29.1.23
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 28.1.23
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 27.1.23
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 26.1.23
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 25.1.23
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 24.1.23
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.1.23
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 22.1.23
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 21.1.23
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 20.1.23
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Februar 2023
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj