Slovenski in svetovni politični hlev na dan 28.10.15

Objavil/a Božo žabjek, dne 2015-11-04 ob 18:37:37

Janez Janša: V znak protesta ga ni na seji za nacionalno varnost - Žurnal24
Seveda je bilo vse njegovo pisemsko nakladanje le izgovor, da spet ne pride v službo. Zagovarjanje nasilnih idej, širitve vojske, prerazporditev beguncev še v druge kraje Slovenije je zgolj podpihovanje dodatnega razdora. Tudi on se ne dotakne bistva tragedije - NATO, EU, ZDA,Turčija. Tudi z besedo ne omeni krivcev in kje bi morali zares ukrepati. Rad bi ponovitev leta 1991, ko so gospodje v bunkerju pod Cankarjevim domom čakali, kaj bodo naivni zavedni Slovenci naredili ali po Peterletovo prebegnil v tujino na varno in čakal konec krize. Rad bi, da se finančno tudi CIA odločneje vplete v slovenske dogodke, pa tudi po Partiji se mu močni kolca. Reševanje posledic in ne vzrokov je slovenski politični trik medijske pozornosti. Ali pa se je danes le skril, kot pred aretacijo, kjer je čakal na neznani lokaciji, da ga pridejo brez težav aretirati? Za nov vzpon!? Zato bo vedno hvalil Barrosa ali Van Rompuya in ju poveličeval, kot SDS prenos vode v zgolj zasebne roke kapitala. In nasprotuje Cerarju, zakaj? Ker je vojski dal še premajhna pooblastila, ker še ni uvedel vojaške diktature?


							 

Vse, ki delajo z begunci, bodo cepili - Žurnal24
Zdaj vemo, da so močni vpleteni v lažno begunski krizo tudi farmacevti. Cepili bodo proti gripi, kar vsak možgansko zdrav človek zavrača, saj je to na eni strani dokazano neuporabno cepivo, na drugi pa dokazano morilsko z dolgo znanim namenom - znižanje populacije in po letu 2016 izgovor za čipiranje ljudstva.Kaj pa cepljenje proti AIDSU in drugim spolnim boleznim, ki so jih nekateri begunci namerno vnesli v svoja telesa? Res, vladno norčevanje dosega raven nedojemljivega, kajti človek z zdravo kmečko pametjo ne bi nikoli verjel, da gre lahko neumnost tako globoko, v glavnem pa zgolj v politiki! Poleg tega ali naši politiki že vedo, da se je skoraj 1 milijon Sirskih beguncev, zaradi Rusije, že vrnilo na domove? Kdaj jim bo potegnilo, verjetno nikoli, kdo so ti na naših mejah? Seveda, če pa NATO skrbi za njihovo pamet. In stavek na zadnji sliki - cepivo uniči otroški, človekov imunski sistem za vedno! Za farmacevte!

Prvih pet nemških policistov v pomoč slovenskim enotam, sprejel jih bo Fank - STA
Po uradnem sprejemu jih bodo peljali na Bled, Portorož in kosilo, nato pa se bodo spoprijeli z lastnimi rokami z vseh 15.000 beguncev hkrati. Brez teh petih policistov bi bili naši mrzli, zato bi bilo prav, da odpotujeta Pahor in Cerar do Merklove in se ji osebno zahvalita za to nesebično pomoč pri njeni krizi!


Ministri o Lipici danes niso povedali nič - Delo
O čem pa naj se pogovarjajo ministri, ko v času begunske krize Avstrija še ni zagotovila svoje osebe kot direktorja? Dunaj razmišlja tudi o lokaciji direktorata, zato moramo še malo počakati. Razočaranje nad Židanom? Konji so tudi del kmetijstva vemo pa kam ga Židan pelje. Se bo pa potrudil, da po izselitvi lipicancev pripelje kakšno umetno vrsto konj, ki se ne bo mogla niti ploditi, da zapremo za Slovence motečo konjsko ekskluzivo. Ima hudičevo dobre izkušnje iz Nemščakov, kjer zdaj nizozemski prašiči ne morejo več tekmovati z avstrijsko svinjino!


							
							 

Ker so ameriški vojaki v Iraku že dolgo je skoraj razumljivo, da morajo zdaj tudi v Sirijo. Kot vedno na Vzhodnem delu sveta se bodo zavzeto borili proti teroristom, zato se bodo še tesneje povezali z ISIS borci. V več kot enem letu so množično bombardirali različne teroristične lokacije po Sirije, čeprav niso zadeli nobene, so pa uspeli zelo dvigniti raven mrtvih civilistov in zdravnikov. Ustvarjati in vzdrževati vojne razmere, boriti se proti teroristom torej Rusom in Assadu bodo tudi po novi odločitvi glavne naloge korporacijskega hlapčka, črnega Žida. Njegovo plačano strokovno mnenje je, da je močno padlo število mrtvih na nasprotni strani, kar je slabo za njihovo orožarsko industrijo in bančnike. Glavni izrek zločincev, torej še posebej Obame je - ko teče kri v potokih, teče vzporedno tudi denar, veliko denarja! /GlobalResearch/


							
							 

Samo danes so Rusi zadeli kar 118 terorističnih lokacij, med drugimi tudi poveljniški center Al-Nusre, sestavne ameriške druščine v ISIS. Cilji ruskih napadov so bili v kar šestih Sirskih provincah. Njihov sistem je zelo izdelan, najprej z brezpilotnimi letali posnemajo lokacijo nato pa s kirurško natančnostjo uničijo tako stavbe kot vozila in orožje. Zanimivo, kako Obami v dobrem letu ni uspel niti en podoben napad na ISIS, kajne?


V oddaji Svet na Pop TV so razkrili, kakšni so načrti norega skorumpiranega Baričiča, sicer vladno podprtega novega direktorja UKC. Zahteva nasilno cepljenje proti gripi za vse uslužbence, torej je njegov načrt zelo jasen - treba je zmanjšati število medicinskega osebja, ker jim že zdaj predstavlja prevelik strošek.Da nima pojma o zdravstvu je bilo že dolgo jasno, da mu je prednostna naloga služiti kapitalu in odnašalcem kapitala iz UKC je tudi stara zgodba, da pa je plačan z namenom uvedbe IG Farben sistema iz koncentracijskih taboriščih med 2. svetovno vojno si pa vseeno nismo upali pomisliti. Zdaj vemo, da je bil ob imenovanju Baričiča Cerarjevi ekipi edini namen uničiti javno zdravstvo. Italijani in Španci so šli pred dnevi na cesto zaradi odločnega nasprotovanja celo NATU, nam je pomembno, da smo skregani zaradi lepotnih in lažnih zgodb, o cesti pa nihče ne razmišlja, ker nam gre predobro, premalo jih umre, premalo jih je očitno na bolniških posteljah, še premalo je umskih in farmacevtskih odvisnežev. Jasno je, kristalno jasno, da bodo Slovenci med prvimi tiho sprejeli zločinsko čipiranje, kajti molk po tej Baričičevi zahtevi bo povedal vse!! 
Ja, cepite se proti gripi in takoj umrite!!!

V intervjuju za BBC je Putin lepo vprašal novinarja Johna Simpsona - ali sploh imate kaj lastne pameti? Naš letni proračun za vojsko je med 50 in 75 milijardami, ameriški pa 575 milijard. In vi mene govorite, da sem agresor? A so vas dobro plačali, da me sprovocirate, ker smo tako zelo osramotili Zahod v Siriji?

A si lahko celo v znanstveno fantastičnem filmu predstavljate, da bi znal brez listka pred seboj kaj takega povedati tudi Cerar, kaj šele Pahor? /21stCenturyWire/


							
							 

Slovenija izvoljena za članico Sveta ZN za človekove pravice - STA
Sramota in veleizdaja! Dopustili smo manekenski show, ki ga vodijo zločinski Savdijci. Sedeli in odločali bomo skupaj s Savdijskim morilskim kraljem! O čem? O čimveč mrtvih na Bližnjem Vzhodu, o novih spregah za zločine? Bosta Pahor in Cerar pred nastopom slovenskega mandata odpotovala v Savdovo Arabijo po kakšno donacijo? Ljudje, kaj vam res ni jasno, kako nas ti izdajalski podleži sramotijo? Koliko smo še vredni? Le še toliko, kot svetovni morilci!! Nagrajeni smo, ker smo med zadnjimi na lestvici spoštovanja človekovih pravic in danes na Zahodu uspejo le taki! In zakaj Slovenci množično bežijo iz lastne domovine? In zakaj že hočejo nazaj Janšo?


							
							
							 

Istrabenz hoteli Portorož dokončno v roke švicarski družbi Agri - STA
Pa ste dvomili, da bomo druga Švica? So nas izdajalci pripeljali v njihovo naročje in zdaj štejemo že na prste ene roke, kaj je še slovensko. Boste šli prihodnje leto na dopust na Švicarsko ali Hrvaško morje v Portorožu? Bomo v kratkem izdajalcem zaradi sočutja do njih, ki ga Slovenci tako srčno izražamo, spremenili valute za njihove plače v švicarske franke in hrvaške kune? Tako bodo naši politiki lažje lezli tujcem v riti in preko njih skrbeli za svoje izdajalske! Ali pa bomo končno že enkrat spremenili njihove bankovce za TNT? Težava je le, ker bodo takrat že zaščiteni z nemško zakonodajo, ki take izdajalce še bolj ščiti kot nekoč naša!.


Še ena z roba znanstvene fantastike. John McCain in nekdanji Gruzijski predsednik Sakashvili se dogovarjata, da bi sestrelili ameriško potniško letalo nad Sirijo in za to dejanje obsodili Rusijo. Telefonski pogovor Sakashvilija so posneli hekerji in je v celoti objavljen na FortRuss. Seveda že dolgo ni nobenih dvomov, da so Američani sami povzročili vse lažne nesreče, a vseeno, skoraj vsak dan pridejo na površje nove in nove podle igre. Me samo zanima ali dogovorjeni saboterji, ki so prejeli del denarja, že bežijo iz Sirije ali pa sploh niso več med živimi. Škoda le, da med njimi ni bilo McCaina!

 

Begunska kriza: operativci Sove vse do Turčije, a brez pravega haska - Dnevnik
A spremljajo pogovore terorističnih borcev na vlakih? Se morda dogovarjajo, kam bodo kakšne skupine napotili, kje jih lahko pričakajo tudi mediji in kje ne? Menda ne, da ugotavljajo, kdo jih je sem poslal -Američani, Turki ali NATO? In bo na osnovi njihovih prisluškovanj Vlada odšla v Bruselj in udarila po mizi? Prijetna zabava amaterjev na vrhu, ko pa je vse plačano iz žepa revežev! Ja, medo, njihove šale so neznosne!


Za komentiranje morate biti prijavljeni.
vanjo trentelj
1
Nov 05, 2015
Janez Janša: V znak protesta ga ni na seji za nacionalno varnost -

1. na seje so ga povabili samo zaradi "lepšega" (da je opozicija tudi udeležena)
2. udeležil se je prvih dveh sej, vsi njegovi predlogi pa so bili neupoštevani in celo kritizirani in sedaj, ko je prepozno si njegove predloge (ograjo) vendarle prisvajajo
Saj ne da bi zagovarjal JJ, pa vendar tole, kar sem napisal gospod Žabjek tudi ve. Ali se spreneveda?
#1
Božo žabjek
Božo žabjek
Objavil/a 2015-11-04 18:37:37 (Nov 04, 2015)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.2.20
Ne rabimo korona panike, resnico pa nujno
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.2.20
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.2.20
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.2.20
Zakaj je bil korona virus podtaknjen
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 13.2.20
Možgansko cvrtje brez olja
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 12.2.20
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.2.20
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Februar 2020
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj