Članek
Ugodne in dobre inštrukcije angleščine za srednjo šolo
Objavljeno May 05, 2016

Zagotovo si čisto vsak starš želi, da bi njegov otrok rad hodil v šolo in pridobil znanje, ki ga bo lahko uporabljal v življenju na svoji poklicni poti, hkrati pa tudi, da bo uspešno zaključil šolanje. Tudi pri meni je bilo tako, sem pa bil malo bolj »lene sorte« in se potreboval brco v rit, da sem se sploh spravil k učenju angleškega jezika, ki mi je bil še najbolj tuj. Ker so se doma starši zavedali, da je angleški jezik zelo pomemben tudi za moje življenje, smo se odločili za inštrukcije angleščine, vendar pa smo kaj hitro ugotovili, da inštrukcije angleščine niso ravno najbolj poceni.

Nekaj je sicer bilo ljudi, ki so tako »na črno« ponujali inštrukcije angleščine, vendar se zanje raje nismo odločili, pa čeprav je bila cena še najbolj ugodna, temveč smo se potem raje odločili za podjetje, E-doktrina, kjer so bile inštrukcije angleščine še vedno ugodne, ampak glede na izkušnje znancev in tudi nekaterih ljudi na spletnih forumih, naj bi bile tudi kvalitetne. Ravno to je bilo izredno pomembno, saj je v srednji šoli pomemben uspeh za vpis na fakulteto in tudi kasneje pri opravljanju mature.

Pri podjetju E-doktrina pa mi je bilo še najbolj všeč to, da je bil ves čas isti inštruktor, da sva bila sama in sva lahko sama šla skozi snov. Učenje mi je bilo tako res v veselje, kar se je na veliko srečo in veselje mojih staršev odražalo tudi na ocenah. Vsekakor pa sem še danes zelo vesel, da so se starši odločili za te inštrukcije angleščine, saj je moje znanje tega jezika danes res dobro, kar uspešno uporabljam tudi na delovnem mestu, hkrati pa sem tudi vesel, da starši niso sami gledali na to, da bi bile inštrukcije angleščine čim bolj ugodne, temveč da so gledali tudi na kakovost.