Članek
Če je le možno, se dogovorite za inštrukcije na domu
Objavljeno Jul 19, 2016

Ker je danes res izjemno veliko ponudnikov, morajo starši pred odločitvijo za ponudnika res čim bolj preveriti, kateremu podjetju zaupati inštrukcije za svojega otroka. Žal pa je danes to hkrati tudi izjemno težko, saj se lahko navede marsikaj, kar morda niti ni resnično.

Zato je deljenje izkušenj marsikdaj še najboljši način za čim bolj optimalno odločitev. Točno tako smo doma izbirali pravo podjetje za inštrukcije, kjer so nas najprej zanimale izkušnje z inštrukcijami, ki so jih imeli starši pri posameznih ponudnikih.

Za tam, kjer je bilo deljenih veliko negativnih mnenj za inštrukcije, se seveda niti nismo zanimali, kjer pa so bila mnenja pozitivna ali pa deljena, pa smo poslali povpraševanje za inštrukcije. Pri izboru ponudnika nam je bilo seveda najbolj pomembno to, da bo otrok čim hitreje razumel snov, da bo predmet vzljubil in posledično domov nosil lepe ocene, ki mu bodo dvignile samozavest. Na srečo smo v drugem poizkusu našli takšno podjetje in danes smo lahko skupaj z otrokom veseli vsake lepe ocene, hkrati pa se lahko tudi veselimo vsega znanja, ki ga bo otrok še pridobil.

Res pa je, da pri tem nismo v prvi vrsti iskali najcenejšega ponudnika, saj se zavedamo, da obstaja veliko večja možnost, da bo otrok potreboval več inštrukcij, saj inštruktor enostavno mora dobiti na en način izgubljen prihodek zaradi res nizke cene. Hkrati pa bo otrok za inštrukcije tudi porabil bistveno več časa, ki bi ga sicer lahko izkoristil ali za učenje ostalih predmetov ali pa za prosti čas.