Članek
Rabim inštrukcije matematike
Objavljeno Aug 10, 2016

Ste tudi vi eden tistih, ki dobre in kvalitetne inštrukcije matematike iščete že dlje časa? Sam sem se dolgo ukvarjal z iskanjem tistega pravega podjetja, ki mi bo nudil inštrukcije matematike za mojega sina. Preizkusil  sem tudi tiste inštruktorje, za katerimi ne stoji nobeno podjetje in to zgolj zato, ker so bili najcenejši.

Moram pa povedati, da je bila temu primerna tudi kvaliteta. Kot po pravilu, so bile vse inštrukcije matematike, za katere sem odštel le nekaj Evrov, slabe kvalitete. Tiste najdražje sem tudi preizkusil in prišel do zaključka, da tudi če plačaš veliko, ni nujno, da boš veliko tudi dobil. Nato sem se lotil načrtnega iskanja tistega pravega ponudnika za inštrukcije matematike za mojega sina.

Za to sem porabil kar mesec dni, a na koncu uspel. Brez pomena je, da vam povem za katero podjetje se gre, ker ni nujno, da bo to isto ustrezalo tudi vam. Zaupam pa vam recept, kako izbrati pravo. Najprej se usedite za računalnik in preko interneta poiščite vse ponudnike za inštrukcije matematike, tudi tiste, ki so na drugi ali celo tretji strani vaših internetnih brskalnikov, nato izločite tiste, za katerimi ne stoji podjetje, torej fizične osebe kot ponudnike te storitve. Zatem izberite pet tistih, ki se vam po napisanem zdijo najboljša podjetja za opravljanje tovrstne storitve.

Vsem pošljite isto matematično nalogo v reševanje in od tistih dveh ali treh, katerega rešitev oz. postopek rešitve se vam bo zdel najbolj primeren za vašega otroka, s tistima dvema ali trema se dogovorite za osebne sestanke, na podlagi katerih se boste odločili za pravega.