Članek
Seminarji v maju in juniju
Objavljeno Apr 20, 2020

Dva šesturna seminarja o čebelarjenju v LR-panju.
Seminar obsega tri šolske ure teoretičnega in tri šolske ure praktičnega izobraževanja, na njem pa bomo obravnavali zgodovino LRpanja, temeljna načela čebelarjenja z LRpanjem, izvajanje apitehničnih ukrepov v LRpanju in načine zatiranje varoj v LRpanju.

Dva šesturna seminarja o vzreji matic v svojem čebelarstvu.
Po programu bodo v okviru seminarja izvedene tri ure teoretičnega in tri ure praktičnega izobraževanja. Na njem se boste seznanili s selekcijo, z odbiro družin in načini vzreje matic v lastnem čebelarstvu.

Seminar o apitehničnih ukrepih.
Seminar obsega tri šolske ure teoretičnega in tri šolske ure praktičnega izobraževanja. Na seminarju se boste seznanili z osnovami biologije čebel, biologijo varoj, diagnostiko in apitehničnimi ukrepi.

Za prijavo in več informacij na e-naslov: vlado.augustin@czs.si ali na tel. št.: 040/436 – 516

Teoretični in praktični del seminarjev bo v izveden v popoldanskem času predvidoma konec maja in v začetku junija, če bo situacija zaradi epidemije covida-19 to dopuščala. Teoretični deli seminarjev bodo potekali predvidoma v obliki webinarja. Praktični deli bodo potekali na različnih lokacijah. Prijave zbiramo do 11. maja 2020, do zapolnitve mest. Število udeležencev na seminarju je omejeno, zato pohitite s prijavo. Natančne urnike z datumi, lokacijami in načinom poteka seminarja bodo vsi prijavljeni kandidati prejeli po e-pošti pred začetkom seminarja.

#ČebelarskiDruštvoMetlika #Covid19 #CZS #EpidemijeCovida19 #LRpanju #Metlika #NatančneUrnik #PopoldanskemCasu #PrijaveZbiramo #VladoAugustin #Webinarja #novice