Članek
Meditacijski večer - Zdravljenje z intuicijo
Objavljeno Apr 02, 2014

V soboto, 12. aprila ob 19. uri se dobimo v Lepotnem centru Harmonija na Mroževi ulici 3 v Slovenski Bistrici na še enem meditacijskem večeru. Posvetili se bomo posvetili svojemu telesu, ozaveščanju pretoka energije v njem in zdravljenju preko meditacije.

Vsi, ki si želite izboljšati zdravje, ki vas mučijo kronične težave, alergije, glavoboli, za vse tiste, ki želite shujšati ali pa se preprosto želijo bolj povezati s samim sabo in s svojim telesom. Pogovarjali se bomo o vzrokih za bolezni, kako so določene pogoste bolezni povezane z našim psihičnim stanjem, z našo glavo in srcem. Naučili se bomo kako preveriti stanje telesa in kako odpraviti težave, bolečine. Na koncu se bomo ponovno preko meditacije povezali s svojim telesom in preverili kako se počutimo ter nekaj časa namenili vdihavanju zlate zdravilne svetlobe.

Število mest je tudi tokrat omejeno, če se sobotni meditacijski termin zapolni, bomo začeli zbirati prijave tudi za petkov večer 11. aprila ob 20h!

Prijave na spletni strani www.centerblabla.si, na elektronskem naslovu info@blabla.si ali na telefonski številki 040 638 830. Cena za enkratni obisk je 15 evrov, za prijave do 5. aprila pa samo 10 evrov!