Članek
Meditacijski večer - intuitivni otroci
Objavljeno Mar 04, 2014

Marca vas v skladu z materinskem dnem vabimo na posebno meditacijo in delavnico v zvezi z otroci. Otroci, ki prihajajo v naša življenja, otroci, ki so že z nami, otroci, ki so večji, manjši in otroci, ki so v nas. Kako pomagati otrokom in sebi razviti svoj največji potencial, kako jih naučiti, da se spopadejo s stresom, kako jim pomagati pri odločitvah, kako jih pravzaprav naučiti ŽIVETI. Vse to boste izvedeli 22. marca ob 19h, če se nam pridružite na meditacijskem večeru Intuitivni otroci v Lepotnem centru Harmonija v Slovenski Bistrici.

Več o meditaciji si lahko preberete na povezavi desno oziroma na www.centerblabla.si in na vabilu.

Za meditacijski večer ne potrebujete predznanja, vse kar potrebujete je odprto srce in željo, da poskusite nekaj novega. Potrebujete podlogo, če vas rado zebe, tudi kakšno odeja, blazino za pod glavo in podobno.

Kot vedno so tudi tokrat mesta omejena, v primeru zapolnitve sobotnega meditacijskega večera, bomo začeli zbirati prijave tudi za petkov večer 21. marca ob 20h. Prijave tukaj na spletni strani, na Facebook strani Zame in za mame, na elektronskem naslovu info@blabla.si ali na telefonski številki 040 638 830. Cena za enkratni obisk je 15 evrov!