Članek
Stranski učinki cepljenja
Objavljeno Feb 22, 2016

Sem mati 4 otrok in vsi moji otroci so cepleni.Sem slišala da obstaja stranski učinki cepljenje,a sem mislila da moji otroci ne bojo med tisti otroci ki imajo težave zaradi cepivo.Komaj zdaj,ko moj najmlajši sin 14 mesecev sem ugotovila da marsikaj šlo narobe zaradi ceplenje.Moji otroci nikoli niso imeli vročine po ceplenju.Dobili so malo prehlad ,samo to....saj tudi bilo rečeno da otrok po ceplenju bo bolj razdražljivi in mogoče bo bolj jokal...nisem pa mislila da ta stanje lahko ostane.Od ceplenje naprej dvojčka sta jokala vsako noč ,večkrat sta zbujala in teško smo njih pomirili.Zdaj isto se dogaja z najmlajšim,slabo spi,večkrat joče,obrača se,zbuja in za dodatek še prenehal govorit,komaj še kaj reče.

Ko otroci jočejo,mi starši mislimo na vse,da je razvajen,vroče ima ali kontra da ga zebe,celo razmišljamo otem da otrok je histeričen in bomo že odvadili....Saj kako bi vedeli da lahko kriv cepljenje ,ko to ne pričakujemo.Vem da obstaja še več vrsti stranski učinki cepljenje,ki pa ta oni glavni zanikajo in hočejo pokriti .

Koga naj krivimo?Inštitut za zdravje ali države ki sili da otroci morajo biti cepljeni.Jaz ne bom nikoga krivila,to je igra z kemikalji za tiste ljudi ki so na visokem položaju....Saj veste,DENAR JE SVETA VLADAR....in eni za denar naredijo vse.

Sem pa kot mati in kot zdravilka,naredila sem nekaj za svoje otroke.Odpravila sem iz njihovega telesa škodljiva kovina  kot je aluminij .

Toksičnost aluminija v otroških cepivih:

Mechanisms of Aluminum Adjuvant Toxicity and Autoimmunity in Pediatric Populations (2012) 
Raziskava ugotavlja, da je naraščajoča zaskrbljenost nad trenutnimi praksami cepljenja otrok upravičena in poziva k strogi analizi resnih stranskih učinkov in posledic, ki nastanejo zaradi toksičnosti spodbujevalcev/adjuvantov v cepivih, kakršen je nevrološko nevaren aluminij. Tovrstni vplivi, ugotavlja študija, lahko vodijo v trajne pogubne spremembe razvoja in zdravja možganov in imunskega sistema otrok.

Odkar sem naredila terapija,moji otroci spijo celo noč,brez bujenje in manj se razjezijo.Moj mali sinko pa začel se spet govorit.

Trudim se ugotovit kako lahko bi odstranim vse stranske učinke ki povzročajo cepive...Moji otroci so imeli težave zaradi aluminij.Če nekdo potrebuje terapija za svojega otroka,naj se kontaktira z mano preko e-maila : chi.tempelj.agatas@gmail.com